• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Evlilik yoluna girdiğiniz kişinin asla çocuk sahibi olamayacağını öğrenseniz yine de evlenir miydiniz?

Alcyone__
Alcyone__ Takip Et
Guru Yaş: 102
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
58
Yapay Zekaya Sor
Evlilik yoluna girdiğiniz kişinin asla çocuk sahibi olamayacağını öğrenseniz yine de evlenir miydiniz?
Çocuk Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Oyuncakçıkız
    Oyuncakçıkız Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.

evlilik demek çocuk demek diyenler var. gerçekten şaşkınlıkla okuyorum yazılanları. bu dünyaya sadece üremek için gelmiş olamayız ya. çocuğumuz olmuyorsa napalım serseri gibi onla bunla önümüze gelenle takılalım o zaman evlenmek haramsa. bir de her şey çocuk yapmak mı ya, ulan sağlıklı doğacağına bile emin olamadığın dünyanın en riskli kararı. anne baba olmak bu hayatın yegane anlamı falan değil arkadaşlar ya kendinize gelin. sevmek sevilmek, sevdiğinle dünyayı gezmek, bir hayvan edinmek, kendini yetiştirmek, kariyer yapmak vs. hayatın bir çok amacı var en basitinden iyi bir insan olmak, iyi bir eş, arkadaş, evlat olmak.. bunlar kıymetsiz değerler mi sizin için? illa üremek mi gerekiyor üreyemiyorsak yarı yolda mı bırakmalıyız bir insanı?

sanki dünyanın en iyi anne/babası olacaklarmış gibi doğuramazsa ayrılırım diyebiliyor ya. umarım böyle düşünenler hepiniz yapayalnız kalırsınız ya da çocuğunuz olsa da size hiçbir faydası olmaz. çocuk elbette güzel bişey ama kadın erkek arasındaki sevgiyi burada nereye koyacağız? hepsi çocuk için mi? sizin sevginizin, ilişkilerinizin samimiyeti nerede? aşklar, ölüyorum, bitiyorumlar nerede? çok mu iyi ebeveyn olacağınıza inanıyorsunuz? dünyada bunca kötülük varken tek derdiniz doğurmak mı? sırf çevreniz size aaa kusurlu demesin diye çocuk yapıyorsunuz hepiniz. günümüz anne babaları özellikle tabiri caizse doğurup atıyor başka yaptığı bişey yok. çocuk insanları rahatsız ediyor, aralıksız çığlık atıyor anne/baba bir sus bile diyemiyor telefon elinde çocuk dünyayı yaksın umrunda bile değil. bu mu gerçekten sizin idealiniz. dünyaya bir katil, bir tecavüzcü bir hırsız da getiriyor olabilirsiniz hiç bu açıdan düşünüyor musunuz?

bu zihniyeti anlamam mümkün değil. çok şükür sağlıklıyım evliyim ama yarın bir hastalığa yakalanabilirim. çocuğum olmayabilir. eşim beni terk mi etsin yani? ya da o prostat kanseri oldu diyelim ben anne olamayacağım diye onu ortada mı bırakayım? sadece bu değil ki sırf çocuk sahibi olamayacak diye sevdiği (!) insandan vazgeçen biri eşi sakat kalsa yine vazgeçer. o yüzden merhametli insanlara zaman ayırın böyle cahil insanlara değil

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kehribark
    Kehribark Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 22
    +1 yıl

Evlilik yalnızca çocuk için değil iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta zorluklara rağmen beraber olmaktır. Ben de isterim evlendiğim adamdan bir çocuğum olmasına ama olmayacaksa da bunun için evlenemezlik yapmazdım Ben her şartta her koşulda benimle beraber olacak birini isterdim çocuğum olmayacak diye beni terk eden birini değil

0
    0 Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Sanırım vereceğim karar çok anlık olur.. Çünkü biriyle evlenme noktasına gelmem çok zordur benim.. Belki de hayatında ilk ve son defa bu aşamaya gelmiş olacağım.. Diğer taraftan da benim gibi bakan, bana benzeyen bir evladım olmayacak ömür boyu.. Bu ikilemde kalmak kafayı yedirtir bana.. Çaresiz ve savunmasız kaldığım nadir durumlardan biri olur..
    O yüzden şimdiden net bir cevap veremem buna..

0
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Zerre kadar umurumda olmaz. Ben birini sevdiysem bir gün bana 3 tane evlat verir umudu ile yola çıkmam. Dünyada annesiz ve babasız bir sürü çocuk var. Gider evlat ediniriz en fazla.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

31

Cevap

27

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Evet evlenirim çocuk için evlenmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Daha çok sarılırım...
    Evet çocuk sahibi olmak , aşkın meyvesini elimize almamız mutluluğun enn büyüğü doğru.
    Fakat mutlusuz bir aile ne kadar aynı çatı altında yaşayabilir.
    İlişki ne zamana kadar daim olabilir.
    Kadını sadece doğurgan bir nesne haline yerleştirme çabası içinde düşünmeyi bıraktığımızda belki anlayabiliriz.
    Bunun aksini düşünenler zaten ilk doğumda belli oluyor.
    Çocuk dünyaya geldiğinde ilk anneye değil çocuğa gidenlerin farklı kafada mı olduğunu düşünüyorsunuz.

0
    0 Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 36
    +1 yıl

Evlenirdim önemli değil, asla diye bir şey yok.. yakın akrabam için asla çocuğunuz olmayacak denmişti 5 kez tüp bebek denediler hiç biri tutmadı ondan 2 sene sonra normal yoldan çocukları oldu.. 😌

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlilik demek, çocuk demek zaten. Zira evlenmek amacıyla kendini sevecek güzel kadın bulabilen erkek, talep gören erkek olacağından; evlenmeden de bir sürü kadınla seks yapabilir. Yani seks yapmak için, evlenmeye gerek yok. Evlilik, aile kurmak için yapılır. Bir çocuk da olsa,35 yaşdan sonra herkes çocuk ister. Ama şu da var ki başka bir kadından talep görmüyorsam ve yatakta iyi ise ; boşamam.

0
    22 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evlendikten sonra ki aşama için, yorum yazmışım. Evlenmeden önce bilgim olursa, evlenmem. Gerekli testleri yaptırırız zaten

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Senin ahlaktan dinden namustan haberin var mı? Evlenmeden önce birçok kadınla seks yapabilir ne demek? Erkeğin namusu yok mu? Her deliğe girersiniz evlenirken de temiz kız ararsınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dini umursamıyorum, bu yüzden seks yaparım. Evlenirken ise , herkesle yatmamış; sadece sevgilisiyle birlikte olmuş kadını kabul ederim. Çünkü bakire kadınlar çok nadir olup genelde koyu dinciler Tanrı izin vermediği için bakire oluyor. Koyu dincilerle de benim gibi Atatürkçüler geçinemez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani Tercih meselesi. Ben nasıl senin tercihine saygı duyuyorsam, sen de benim tercihime saygı duyacamsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haydi, git İslami evlilik sitelerinde koca bulmaya bak. Burada takılman, caiz değil

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Ne alaka bende koyu dinci değilim Atatürkçüyüm Atatürkçülüğü her kadını altına almakla karıştırma. Atatürk gibi büyük bir lider kim sen kim? Zaten onun görüşlerini anlasaydın tek derdin seks olmazdı

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Ne alaka ya ahahaha her erkeğin altına yatmayan kız dinci mi oluyor

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Aklına sokayım ya düşüncelere gel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Genelde dinci oluyorlar. Bakire Atatürkçü tanımadım. Mhpli veya Akpli oluyorlar. İkisi de Atatürkçü partiler değil. Kaldı ki Atatürk de bir çok kadınla, birliktelik yaşadı. Normal bir şey yani

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Normal bir şey mi? Nerede yazıyor Atatürkün birçok kadınla birliktelik yaşadığı adamın savaştan vakti bile yok. Ayrıca adam tek eşliliği savunan bi adam sen totonla mı okudun Atatürkün hayatını

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Yoo chpliyim ve bakireyim. Ne alakası var partiye göre mi bakirelik oluyormuş erkeklere kendimi mi kullandırcam yani her önüme gelene s…ktireyim kendimi süper kız mı oldum şimdi ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet normal bir şey. Zira Atatürk boşandıktan sonra hiç evlenmedi ve sevgilileri oldu. Hat da evlenmeden önce de sevgilileri vardı. Sen yobaz dinci olduğundan, a normal geliyor. Yahu dinci padişahların bile bir ton cariyesi vardı. Cariye caiz mi? Atatürkün neden sevgilisi olmasın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yav he he. Akpli kız havası var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yeme beni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neyse senin görüşlerine saygı duyuyorum ve sen de benimkisine duy, daha fazla vaktimi alma. Hadi bay bay

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Akpliler erkeğin her yaptığını mübah görür. Dincilerde öyle. Ben her kızı altına alan erkeğe asla saygı duymam çünkü bu hayatta neler neler var vaktini kız * geçiren birini napayım koyarım totosuna tekmeyi

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Zaten o erkek “adam”olsa seçici olur her deliğe girip çıkmaz kriteri olur insanın

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Çükün var diye her deliğe girmekle adam olunmuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamam haydi sen, kendini kocana sakla ve benim hakkımda ileri geri konuşma. Adamın dibiyim ben. Haydi git, cemaatlerde koca ara sen..

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Böyle her kızı altına alan erkeğin parasını yerim hiçbir şeyde yaşamam totosuna da tekmeyi vururum kullanır geçerim bende

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Sanada kimse değer vermez zaten zevkini alır tekmeyi vurur kimse sevmez böyle abaza sadakatsizi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok büyük konuşuyorsun, hiç bir erkek para yedirdiği kızla birlikte olmadan bırkamaz. Öyle prof erkekler var ki bakireliğini vermek için, yalvartırıyorlar. Umarım, böylesine denk gelirsin de bu sözleri söylediğin için sana gülerim. Asla vermem diyen niceleri, böyle erkeklere verdi. Ama ben, kimsenin bekaretini almam ve kimse de bana tekmeyi vuramaz; hep ben vurarım. Çünkü, erkek adamım ben

Yorumla
  • Bikız99
    Bikız99 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 54%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Evlenirim zaten çocuk yapma niyetim yok çok uzun bir süre. Oldu da çok çocuğum olsun istersem bir evlatlık ediniriz. Böylece bu dünyada hiç suçu yokken ailesiz kalan çocukların hiç değilse birine el uzatırız.

1
    0 Yorumla
  • vysel_akts
    vysel_akts Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

O kişinin beni gerçekten mutlu edeceğine inanıyor olursam birçok fedakarlık yapacağını biliyor olursam evlenirim. Ama sekssiz olmaması şartıyla, seks yapamayacağım kızı isteyemem çünkü ben normalin biraz daha üstünde olacak kadar istekli birisiyim

0
    0 Yorumla
  • Jeasica
    Jeasica Takip Et
    Guru Yaş: 54 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kritik bir soru, çocuk bazlı biri değilim ama 2 defa anneyim ve çok seviyorum onları, sanırım ya istersem diye evlenmezdim

2
    0 Yorumla
  • mütesellî
    mütesellî Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Şu an bol keseden sallamak istemiyorum zirâ çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Ama elbette olmazsa olmaz değil sanırım. Şimdiden büyük bir şey demek istemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • LEYYA_GS
    LEYYA_GS Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 63%
    +1 yıl

Evliliği sadece çocuktan ibaret görmüyorum ben. O yüzden çocuk sahibi olamayacak olması beni etkilemez. Kendisine ve ona olan duygularıma bakarım ben.

0
    0 Yorumla
  • EspressoShot
    EspressoShot Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

her şey çocuk demek değil, çocuk o evliliğin kurtarıcısı da değil, en fazla evlat ediniriz çok dertse. Sorun değil.. Aşk varsa her şey olur.

0
    0 Yorumla
  • Uykucupandaaaaaaaa
    Uykucupandaaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bunu bana gelip kendisi söylerse evet evlenirdim evlilik sadece çocuktan ibaret değil sonuçta

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Erkekler bunu kabul edebilirler. Ama sorun erkekteyse kadın için çok zor bir durum. Zira içgüdüsel olarak hemen her kadın çocuk özlemi duyar.

0
    0 Yorumla
  • MaviDolunay
    MaviDolunay Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl

Her şey nasip kısmet derim. Önemli olan her açıdan denk ve iyi birisi olması.

0
    0 Yorumla
  • CaptainVenture
    CaptainVenture Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Seviyorsam evlenirdim ve sevdigimle evlenirim yinede evlenirdim

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Evlenmezdim. Ama evlendikten sonra öğrensem boşanmazdım

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Evet evlenirdim. Varsın bizim çocuklarımız kedilerimiz olsun.

0
    0 Yorumla
  • Ceyhunn26
    Ceyhunn26 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Evet evlenirim, bir yola adım atmışız dönmek olmaz.

0
    0 Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

büyük konusmamk lazım.
    o an o duruma göre, düşüncelerime göre değişir

0
    0 Yorumla
  • _azelya
    _azelya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Emin olduğum birinden çocuk olmaması nedeniyle vazgeçmem.

0
    0 Yorumla
  • bosvergitsinn35
    bosvergitsinn35 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bilemiyorum kendi çocuğumuz olsun cok istiyorum kesin bir karar veremem

0
    0 Yorumla
  • Erogluzim
    Erogluzim Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bilip saklıyorsa kusurlu olur boşanırsın ama yolculukta öğrenirsen nasip

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Evlenirim ve elimden geleni yaparım. her şey çocuk yapmak veya evlilik sadece s. kişmek değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evlenirim ben ona çocuk olurum o bana ne olmuş yani birbirimizi büyütürüz ☺️

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İnsan olan herkes çocuk sahibi olabilir. Demek ki insan değilmiş

0
    0 Yorumla
  • Yusuf_Nur25
    Yusuf_Nur25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Çocukları çok severim ve bir kız bir oğlum olmasını çok isterdim.

şu an sevdiğim kimse yok o yüzden bu soruya cevap veremem çünkü bir gün seversem cevabım degişe bilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

hayır. bunu evlenmeden önce bilseydim hayır derdim.

0
    0 Yorumla
  • kekik0
    kekik0 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Evet evlenirim, Çocuk sahibi olmak için doğurmak pek önemli değil gibi.

1
    0 Yorumla
  • Sigaranınkülü
    Sigaranınkülü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Evlenirim çünkü benim de olmuyor hatta rvlenmek zorunda da değiliz birlikte yaşayabilirim

0
    0 Yorumla
  • Guzelkızladbuyursun
    Guzelkızladbuyursun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

şöyle bi şey bir sürü yöntemler var çocuk yapmak için o yüzden bunun önemi yok

0
    0 Yorumla
  • Kendinisevmelisin
    Kendinisevmelisin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle evlenirim

0
    0 Yorumla
  • Maverick__069
    Maverick__069 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenirdim kız çocuk evlat edinirdik

0
    0 Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl

Evlenirim tabi beni sevsin çocuk gibi

0
    0 Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.

Evlenirim

0
    0 Yorumla
  • yengeçburcu94
    yengeçburcu94 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.

Ben çocuk sevmiyorum evlenirim

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Evet evlenirim

1
    0 Yorumla
  • katherinaisobel
    katherinaisobel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Tabiki neden evlenmeyeyim ki

0
    0 Yorumla
  • Psigareşh
    Psigareşh Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Olsun be bu zalım dünyaya biz gelmişiz yetmez mi?

0
    1 Yorumla
    • Psigareşh
      Psigareşh
      +1 yıl

Çocuklar bu dünyadan daha iyi bir yeri hakediyor. Bence orada mutlular. Evet neden olmasın.

Yorumla
  • Lotus____
    Lotus____ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Evet, zaten çocuk istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • siyahcorap
    siyahcorap Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

evlenmem kanka lazım değil sonuçta

0
    0 Yorumla
  • gölgedeyürüyenkız
    gölgedeyürüyenkız Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Keşke

1
    0 Yorumla
  • Soru_sormaya_geldin
    Soru_sormaya_geldin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.

tercihim olur 🫢🙈

0
    0 Yorumla
  • Canselllqx
    Canselllqx Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

çok aşık olmam lazım

0
    0 Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

İşime gelir😄

0
    0 Yorumla
  • esmayaakarrr
    esmayaakarrr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.

Evlenirdim evet

0
    0 Yorumla
  • Dudu_Bubu
    Dudu_Bubu Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Ewet

0
    0 Yorumla
  • safak005
    safak005 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Seversem evet

0
    0 Yorumla
  • biyotikkk
    biyotikkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Gözümü kırpmadan

0
    0 Yorumla
  • Dila772
    Dila772 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Evlenirim

0
    0 Yorumla
  • Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

Evet

0
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Evet evlenirdm

0
    0 Yorumla
  • Papa_Smurf
    Papa_Smurf Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Evlenirim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Profiline bayıldııım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

tabikide

0
    0 Yorumla
  • dahdegrszhssetrmezdn
    dahdegrszhssetrmezdn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    +1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı.

Evlenirim

0
    0 Yorumla
  • Feralfillyasi
    Feralfillyasi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Tabikide

0
    0 Yorumla
  • iremözyaman
    iremözyaman Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

kararsız kaldım

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik yoluna girdiğiniz kişinin asla çocuk sahibi olamayacağını öğrenseniz yine de evlenir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilinizin çocuk sahibi olamayacağını öğrenseniz yine de evlenir miydiniz? 119 cevap verildi
Sevgilinizin çocuk sahibi olamayacağını bilseniz yine de evlenir misiniz? 67 cevap verildi
Evlendiğiniz eşinizin asla çocuğu olmayacağını öğrenseydiniz ayrılır mıydınız? 18 cevap verildi
Sevdiğiniz kadının hiç çocuk sahibi olamayacağını bilseydiniz yine de evlenir miydiniz? 20 cevap verildi
Evleneceğiniz kişi çocuk yapmak istemiyor yine de evlenir miydiniz? 12 cevap verildi
Eşinizin çocuk sahibi olamayacağını bilseniz de yine de evlenir misiniz? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨