Aşk İlişkileri Evlenen her kadın gelinlik giyince kendini kraliçe mi zanneder? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evlenen her kadın gelinlik giyince kendini kraliçe mi zanneder 🤔#Aşkİlişkileri Evlenen her kadın gelinlik giyince kendini kraliçe mi zanneder? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yok ben giymeden de öyle zannediyorum :D 1 2 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Öylesin zaten Kraliçem 😊👑 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Oy oy ☺️🥳 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Evet öyle oluyor kendini kraliçe, prenses hissediyor çünkü o özel günün başrolü olduğu için böyle hissetmekte de hakkı var diye düşünüyorum. 2 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Muhtemelen evet ve öyle de hissetmeleri bence çok normal, sonuna kadar hak ediyorlar. 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. öğrenmek bile istemiyorum ama güzel bir şey olduğu kesin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç gelinlik giymedim ama gelinlik giymek güzel bisey olsa gerek 2 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Bunu hanımefendilere sormak isterdim ben de 😂 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Biz hep prensesiz 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Manken sanar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yok ben giymeden de öyle zannediyorum :D
Öylesin zaten Kraliçem 😊👑
Oy oy ☺️🥳
Evet öyle oluyor kendini kraliçe, prenses hissediyor çünkü o özel günün başrolü olduğu için böyle hissetmekte de hakkı var diye düşünüyorum.
Muhtemelen evet ve öyle de hissetmeleri bence çok normal, sonuna kadar hak ediyorlar.
öğrenmek bile istemiyorum ama güzel bir şey olduğu kesin
Hiç gelinlik giymedim ama gelinlik giymek güzel bisey olsa gerek
Bunu hanımefendilere sormak isterdim ben de 😂
Piremses zanneder lb
Biz hep prensesiz
Manken sanar