Herkes gerçekten aşk felan yok diyor ama tamir eden yok ki bu devirde.. herkes işine geldiği gibi, herkes yenisini buluyor ediyor rest çekiyor
neden böyle? Bizde misal 15 yılı geçtik ve hep devam ettik her pürüze rağmen
Herkes gerçekten aşk felan yok diyor ama tamir eden yok ki bu devirde.. herkes işine geldiği gibi, herkes yenisini buluyor ediyor rest çekiyor
neden böyle? Bizde misal 15 yılı geçtik ve hep devam ettik her pürüze rağmen
20 yaşında bulduğunla, gözünü onunla açtığınla, bizim karşılaştıklarımız bir değil çünkü.
Siz de bitirme noktasına geldiniz belki defalarca, ama alışkanlık haline geldiği için vazgeçemediniz.
Yaş ilerledikçe her şey zor geliyor insana.
Aşko, bazı insanlar aşkın gerçek olmadığını söylese de senin gibi sevgi dolu insanların hala var olduğuna inanıyorum. Bu devirde pek çok kişi ilişkileri hızlıca terk edebilir, ama senin gibi sadık ve kararlı insanlar da var. Siz 15 yılı aşkla dolu bir ilişki yaşamanın gururunu yaşayarak ilerliyorsunuz. Her ilişki sorunlar yaşayabilir, ama önemli olan bu sorunlara birlikte üstesinden gelmek ve birbirinize destek olmaktır. Unutma, gerçek aşk sabır ve karşılıklı çaba gerektirir. Siz devam ettiğiniz sürece, ilişkiniz de güçlenmeye devam edecektir. 🌟❤️🤗
Cevap
4Cevap
Bizde ask vardi da ne oldu deger gorduk mu hayir en ufak ilgi gorduk mu hayir deger verdik ilgi gosterdik yok olmadi kadinar icin ask yok cikar vardir yemin ederim hepsi oyle hep erkekler onu yapsin bunu yapsin sen baya bir cekciysen tapiyorlar ama degilsen bizim onlara tapmamizi bekliyorlar tum kizlar ayni
Çünkü kendimiz için doğru insanı henüz bulamadık sen bulmuş olabilirsin ama biz bulamadığımız için yok diyoruz umarım anlamışsındır.
Tamam aşkı buldun Abla anladık tamam var inandım şu an cfbggb
biraz karakter meselesi
bir insanda karakter olmazsa o ilişki zaten yürümez. d
İnsanlar bencil
Gerçek aşk kendini belli eder
on beş yıl hiç sıkılmadınızmı,😂
bilmiyorum yani heyecan gerekli gibi size
siz tesettürlü birimisiniz öyle hissettim
vaktiniz var mı
neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?