Eşimin eski sevgilisini kıskanıyorum, unutamıyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba. 26 yasimdayim yaklasik 7 yila yakin bir suredir evliyiz esimle 5 yasinda bi oglum var ve hamileyim tekrar 2012 yilinda 14yasimda esimle sevgili olduk. 2015 yaz aylarinda beni terk etmisti. 2016 yilinin ortalarinda baristik. 1 hafta falan surdu sonra tekrar ayrildi. Aradan 1 2 ay gecti ve tekrar baristik. 2017 Haziran ayinda evlendik. Ayri kaldigimiz 1 senelik donemde ben degil baska biriyle sevgili olmak, flört etmek ne biliyim en ufak bir sey; bunu aklimdan gecirmedim bile. Esimi deliler gibi seviyordum ve en guzel yasim salya sumuk ahlaya zirlaya gecti diyebilirim. Bariscagimiz zaman bana hayatinda bu donemde bir iki kisi oldugunu ama oylesine konustugunu ciddi bir durum olmadigini soylemisti. Ben o kadar seviyordum ki nasilsa ciddi bir durumda yokmus diyerek boynuna sarildim tabi. 2 3 gun once esimin telefonundan instagram hesabina girdim. Ogluma dogum yapmadan once bir seyler aldigim bir sayfa vardi oralara yorum falan yazmistim. Malum simdide hamileyim ayni sayfayada bakmak istedim eski yorumlara begenilere falan baktim (benim instagram hesabim olmadigi icin o donem esiminkinden yapmistim alisveris) eski gonderilerilerin begenilerine yorumlarina gittikce 2016 yilinin Haziran ayinda esimin guya sadece oylesine konustugu kizi surekli bazi gonderilere etiketledigini gordum. Birinde konusan kucuk bir kiz cocugu vardi yoruma o kizi etiketleyip bu kimdi seydaa taniyamadim bana hatirlatsana gibi bir sey yazmis. Baska bi gonderiye boyle olalim bizde iyi mi canim yazmis Bunlar hep bebeklerle ilgili paylasimlar. Diger iltifat icerikli yorumlari saymiyorum Sanirim bu bizim 1 haftalik baristigimiz doneme cakisan bir tarih. Ayrica ciddi dusunmeyen insan cocuk yapma hayali kurup bunu alelen belli eder mi Yani bilemiyorum abartiyor miyum hamilelik hormonlsri etkisi mi Birde ben kacarak evlendim. Babam halaa brni affetmedi. Neler yasadim, yasiyorum.. Cok agrima gitti. 2 gundur uyuyamiyorum aglamaktan yuzum gozum sisti. Ne yapmaliyim ne olur akil verin Uzun oldu hakkinizi helal edin lutfen

Eşimin eski sevgilisini kıskanıyorum, unutamıyorum. Ne yapmalıyım?