Merhaba. 26 yasimdayim yaklasik 7 yila yakin bir suredir evliyiz esimle 5 yasinda bi oglum var ve hamileyim tekrar 2012 yilinda 14yasimda esimle sevgili olduk. 2015 yaz aylarinda beni terk etmisti. 2016 yilinin ortalarinda baristik. 1 hafta falan surdu sonra tekrar ayrildi. Aradan 1 2 ay gecti ve tekrar baristik. 2017 Haziran ayinda evlendik. Ayri kaldigimiz 1 senelik donemde ben degil baska biriyle sevgili olmak, flört etmek ne biliyim en ufak bir sey; bunu aklimdan gecirmedim bile. Esimi deliler gibi seviyordum ve en guzel yasim salya sumuk ahlaya zirlaya gecti diyebilirim. Bariscagimiz zaman bana hayatinda bu donemde bir iki kisi oldugunu ama oylesine konustugunu ciddi bir durum olmadigini soylemisti. Ben o kadar seviyordum ki nasilsa ciddi bir durumda yokmus diyerek boynuna sarildim tabi. 2 3 gun once esimin telefonundan instagram hesabina girdim. Ogluma dogum yapmadan once bir seyler aldigim bir sayfa vardi oralara yorum falan yazmistim. Malum simdide hamileyim ayni sayfayada bakmak istedim eski yorumlara begenilere falan baktim (benim instagram hesabim olmadigi icin o donem esiminkinden yapmistim alisveris) eski gonderilerilerin begenilerine yorumlarina gittikce 2016 yilinin Haziran ayinda esimin guya sadece oylesine konustugu kizi surekli bazi gonderilere etiketledigini gordum. Birinde konusan kucuk bir kiz cocugu vardi yoruma o kizi etiketleyip bu kimdi seydaa taniyamadim bana hatirlatsana gibi bir sey yazmis. Baska bi gonderiye boyle olalim bizde iyi mi canim yazmis Bunlar hep bebeklerle ilgili paylasimlar. Diger iltifat icerikli yorumlari saymiyorum Sanirim bu bizim 1 haftalik baristigimiz doneme cakisan bir tarih. Ayrica ciddi dusunmeyen insan cocuk yapma hayali kurup bunu alelen belli eder mi Yani bilemiyorum abartiyor miyum hamilelik hormonlsri etkisi mi Birde ben kacarak evlendim. Babam halaa brni affetmedi. Neler yasadim, yasiyorum.. Cok agrima gitti. 2 gundur uyuyamiyorum aglamaktan yuzum gozum sisti. Ne yapmaliyim ne olur akil verin Uzun oldu hakkinizi helal edin lutfen
Selamlar,
Sonuçta onu çocukluğundan beri tanıyorsun şu anda hamileliğin verdiği hormonal bozukluklar nedeniyle bence fazlasıyla hassas düşünüyorsun bazı şeyleri kocanı kıskanman gayet normal ve insancıl bir durum buna hiç kimsenin herhangi bir itirazı bulunmak gibi bir şansı yok fakat bunu kafanda büyütüp kendine dünyayı dar etmeni de hiçbir anlamı yok.
Eğer gerçekten rahatsız olduğunu bir konu varsa bunu eşine paylaşıp durumu izah etmesini isteyebilirsin eminim ki mantıklı bir açıklaması olacaktır çok fazla uzatılacak bir konu değil bana göre.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleşinin eski ilişkilerini görüp kıskanmanı normal karşılıyorum aslında.. seven birisi eski yeni fark etmeksizin kıskanır.. Alınır, bozulur ama karalar bağlayacak kadar da abartmaz.. aradan yıllar geçmiş.. Gündeme taşırsan hem haksız olursun hem de mutsuz..
25 Yorumla
Soran+1 yılBu aksam tartistik. Bahsettim. Ya aslinda biraz abarttigimin farkindayim gercekten ama bir parcacik icimin rahatlamaya ihtiyaci var. Ben bugun karsiidnda aglayarak konusurken defdimi anlatmaya calisrken esimden gelip yanima oturup ne biliyim bir sacimi oksamasini bi sarilmasini, gecmiste kaldi boyle boyle oldu diye yuzeysel bir aciklama yapmasini beni sevdigini baskasini dusunmedigini soylemesini bekledim. Birazcik sefkat yani.
Ama bor an bile yuzume bakmadi. defalarca kez neden yuzume bakmiyorsun demem ramen. Ya sinirlendi ya asabilesti ya dalga gecti guldu sinirlendi ve gitti yatti.- +1 yıl
Seni umursamıyor ne hissettigin onun umrunda bile değil üzüldüm acikcasi
Soran+1 yıl@çokneşelisiz benim adima uzulmenden otru tesekkur edrim. Bayada butun yorumlara varana kadar okumussun her yerdesin cunku, ilgin icin ayrica da tesekkur ederim. Sogukca ben bile abarttigimin farkina variyorum ancak duygu durumumu Şu an normale nazaran kontrol etmem cok daha zor oluyo malum hormonlar..
burada beni elestiren baska seyler soyleyen herkesede gorusunuze saygim var deyip tesekkur ettim hep sadece. Sizin goruslerinizede saygim var tesekkur ediyorum ama iyi niyetli olmadiginizi dusunuyorum acikcasi- +1 yıl
Burası sosyal medya gördüğüm okuduğum cevap verme hissiyatı hissettiğim her şeye yazarım, senin yazdıklarına bende saygı duyuyorum hem eşini şikayet edip hem hamilelik hormonları ivir zıvır diyosun ne hissettiğini sende bilmiyosun
Soran+1 yıl@çokneşelisiz tabiki istediginiz yorumu yapmakta özgürsunuz ve dedigim gibi katildigim ve katilmadihim tum yorumlarada burada zaman ayirip gorus bildiren herkese saygi duyup tesekkur ediyorum.
Eşinin eski ilişkilerini kıskanman normal. Sen hayatında yokken o'nun hayatında birinin olmasıda normal. Önemli olan burada senin hayatında olmadığın dönemde birinin olmaması.
Eskiyi gün yüzüne getirip, sorun çıkarmak seni boşyere üzecektir. Her ne kadar ciddi olsada, sonuçta geçmiş, gitmiş ve bitmiş. şu an hayatındasın bir çocuğunuz var ve ikincisi yolda.
Eğer içinin rahatlaması adına konuşmak istiyorsan eşine konuyu açabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen rahat genis bir goruse sahip olmasamda yobaz bagnaz biri degilim gercekten. Benden oncede, benden ayri oldugu donemdede hayatina birileri girmis olabilir bunu anlayisla karsilarim. Ama ciddi olmadigini soyleyip coluk cocuk hayali kurmak gayet ciddi bir konu ve bunun gibi ufak bir seyde yalan soyleyen baska seylerde de soylemis midir acaba diye dusunduruyor beni.
Ayrica benim asil takildigim ve icime oturan konu dedim ya ayrildiktan sonra baristik, 1 hafta 10 gun sonra tekrar terk etti beni. Sanirim o denemde benimle baristiginda o kizla da konusuyormus.
+1 yılKıskanman cok normal ama adi üstunde eski sevgilisi ve kafana takip bunun huzursuzlugunu cikartma esin unutucak belkide sen konuyi açarsan yine aklina sokmus oluyorsun gecmisi önune bak gecmiside unut eger onu sevseydi onunla olurdu şu an seninle ve agzinizin tadini hic bozma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisiniz. Insan soğudukca biraz daha iyi degerlendirebiliyo. Normaldede duygusal biriyim ama ozellikle son donemlerde duygularimi kontrol edemiyorum. Konuyu dallandirip budaklandirmanin hemn bana hem evliligime zararfan baska bir getirisi olmayacak gibi
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, senin durumunu gerçekten anlayabiliyorum. Eski sevgililer konusunda kıskançlık hissetmek normal olabilir, özellikle hamileyken hormonlar da ekstra etkileyebilir. Ancak, bu durumun seni böyle üzmesine izin verme. Eşinle aranızdaki iletişimi açarak hislerini paylaşman önemli. Geçmişini onunla konuşarak netleştirebilir ve içini rahatlatabilirsin. Aynı zamanda bu süreci sakin kalarak yönetmeye çalışmalısın, stres hamilelik için de zararlı olabilir. Babanın affetmeme durumu da zor olabilir ancak önemli olan senin mutluluk ve huzurun. Geride kalanları geride bırakıp, şu anda odaklanman gereken en önemli şey sağlıklı bir hamilelik ve aile hayatı. Kendine ve bebeğine iyi bakmayı unutma. Her şey düzelecek, endişelenme.💕🤗🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılYa bu erkek bitmeleri varya hani bazen 1-2 hafta konuştuğu kızla bile böyle evlilik hayali kuruyormuş triplerine girebiliyorlar belki de durum sandığın gibi ciddi değildir seni sevdiğinden eminsen kafanı yorma böyle şeylere hamilesin üzülme yavyunu düşün 🥺 şeviliyon 💕
27 Yorumla
Soran+1 yılEsimi 12 13 yasimdan beri taniyorum. Gercekten bunlari hissetmedigi biriyle oyle konusmazdi. Bunlari bana basta soyleyebilirdi sadece. Ve tarihlerin benimle tekrar barisip tekrk etmesiyle cakismasi insani cok alcaltiyo degrrsiz hissettiriyo. Evet Şu an benimle evli o gecmiste kaldi yani insallah.
Bizim aramizda maalesef eski sevgimiz yok. Hele onda hic yok son 2 3 senedir. Baska problemler sebebiyle bana sevgisinin azaldigini eskisi gibi sevmedigini soylemisti daha 1 2 ay once. Bunlarda ust uste inat gibi karsima cikinca, zaten duygusal bir insanim su donemde iyice beter oldum :(- +1 yıl
Seni sevmediğini söyleyen biriyle nasıl berabersin hala ve bunu nasıl sindirebiliyorsun çocuk yaparak acele etmissin
Soran+1 yıl@çokneşelisiz beni sevmedigini degil, sevgililik zamanimizdaki gibi aşık olmadigini soyledi. Sevginolmayan yerde kimse kalamaz tabiki. Bende, esimde cogu kiside.
- +1 yıl
Sen kendini böyle teselli et
Soran+1 yıl@çokneşelisiz 2. Yorum baska bir yorum altinda ve yine siz.. neyseki yanimda yakinimda bir arkadasim degilsiniz. Anladigim kadariyla insani dolmusa bindirmeyi seven tiplerdensiniz.
Sevginin olmadigi bir evliligi degil 2, 10 cocugum olsa yine yurutmem. Maddi manevi anlamda esime muhtac degilim. Kendi hayatimi devam ettirebilecek biriyim.
Ben evleneli olmus 7 yil.
Bir cocugum digeri yolda.
Benim icin esimde sevgililikteki gibi degil maalesef. Cok seviyorum cok asigim ama sevgililikte oldugu gibi dunyanin onun etrafinda dondugunu dusunmuyorum artik. Sorumluluklar degisti oncelikler degisti. Bir cok evlilikte duyabileceginiz bi monotonluk bu. Bunu kastetmek istemistim ama uzun uzun detaylandirmak lazimdi belkide.
Amaa cok tatlisin yerim seni orasi ayri..- +1 yıl
Evliliğinde sevgi görüyorsan niye sevgi gormedigini dile getiriyorsun, ben her kadın gibi senin de sevgi ve ilgiye ihtiyacın olduğunu bildiğim için iyiliğin için yazıyorum ayrıca hamilesin zaten ekstra sana ilgili olması lazım. burada eşini şikayet eden sensin evliliğini sen yasiyosun sadece soru sordun ve bende buna kayıtsız kalamadim açıkçası tamamen anlayamadim sanırım seni. Neyse umarım mutlu olursun
Soran+1 yıl@çokneşelisiz tesekkur ederim saolun
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Geçmişte yaşanmış bitmiş bir olayı tekrardan düşünmek ve gün yüzüne getirmek hoş olmayabilir. Eşinizin gerçekten kapattığı bir defteri açarak onu yıpratabilirsiniz. Aklınıza takılan bir soruyu içinizde dolandırmak yerine bunu eşinize dile getirmenizde büyük bir fayda olacaktır.
13 Yorumla
Soran+1 yılbiraz abarttigimin farkindayim gercekten ama bir parcacik icimin rahatlamaya ihtiyaci var. Ben bugun karsiidnda aglayarak konusurken defdimi anlatmaya calisrken esimden gelip yanima oturup ne biliyim bir sacimi oksamasini bi sarilmasini, gecmiste kaldi boyle boyle oldu diye yuzeysel bir aciklama yapmasini beni sevdigini baskasini dusunmedigini soylemesini bekledim. Birazcik sefkat yani.
Ama bor an bile yuzume bakmadi. defalarca kez neden yuzume bakmiyorsun demem ramen. Ya sinirlendi ya asabilesti ya dalga gecti guldu sinirlendi ve gitti yatti.
Soran+1 yılHaklisiniz tesekkur ederim yorumunuz icin
geçmiş adı üstünde işte boşuna kendini oraya sokup düşünme önüne bak hamilelik hormanların yüzünden bu davranısı sergiledigini düşünüyorum sende öyle düşünüyorsun bence eşine sahip cık 2 cocugunuz olacak bu tarz olaylarla azınızın tadını kacırmayın mutluluklar.
14 Yorumla
Soran+1 yılGuzel dilekleriniz icin tesekkur ederim oncelikle. Evet defalarca kez belirttim. Bende abarttigimjn farkindayim ama yemin ederim engel olamiyorum. O kadar cok uzuldum ki. Sonrasinda bu aksam esimin verdigi tepkiler dahada uzdu beni.
Soran+1 yılbiraz abarttigimin farkindayim gercekten ama bir parcacik icimin rahatlamaya ihtiyaci var. Ben bugun karsiidnda aglayarak konusurken defdimi anlatmaya calisrken esimden gelip yanima oturup ne biliyim bir sacimi oksamasini bi sarilmasini, gecmiste kaldi boyle boyle oldu diye yuzeysel bir aciklama yapmasini beni sevdigini baskasini dusunmedigini soylemesini bekledim. Birazcik sefkat yani.
Ama bor an bile yuzume bakmadi. defalarca kez neden yuzume bakmiyorsun demem ramen. Ya sinirlendi ya asabilesti ya dalga gecti guldu sinirlendi ve gitti yatti.
Soran+1 yılSonrasinda buguno benjmle muattap olmammaya basladi. Bende irdeleyince ona guvrnmemi isterse kendisininde her seyi yapabilecegini, benimde her seyi yapabilecegimi ve kimsenin haberi olamayacagini soyledi. Genclikte cahillikle yapilan seyler oldugunu, ciddi anlamda asla ileriye gotmeyen bir sevgililik gecirdiklerini soyledi
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmişsin, çocuğun var bir de hamilesin kaç sene önceki olayı şimdi dert ettiysen kendine, hormonların sana oyun yapıyor, düşme. Fazla duygusalsın o dönemde ve takacak üzülecek bişey aramışsın kendine yıllar önceki mesele bitmiş gitmiş aile kurmuşsun güzel şeyler düşünmeye çaliş, hormonların sana oyunu bu
16 Yorumla
Soran+1 yılFarkindayim ama inanin elimde degil garip bir kafadayim :( bugun tartistik biraz azicik olsun icimi rahatlacak bir sey soylese ya da ne biliyim suanki durumu idare etse onada raziyim ama ben trip atiyosam o daha cok atiyo. Buda iyice sinir ediyor beni
- +1 yıl
Kaç sene önceki olay hala önüne geldiği için o da bunalabilir onuda anlamak lazım. Hamilesin bebişini düşün, kendini üzmemen lazım kafanı başka şeylerle oyala, o düşünce gelince baska bir şey düşünmeye zorla kendini. Senin düşündüğün gibi bir durum bence yok minik bi flört etmişler ve geçmiş gitmiş eşin şu an senin ve bebeğiniz var, iyi taraflarını düşün.
Soran+1 yılCok haklisin, dusunceniz uzun aciklayici ve motive edici yorumunuz icin cok tesekkur ederim saolun. Sanirim gecmisi gecmiste birakmak gerekiyor diger turlusu her açıdan hem bana hrm evliligime dahada zarar verecek
- +1 yıl
Aynen öyle, şu an eşinide kendinide 7 yıl önceki boş bir mesele için üzmene hiç gerek yok. Yıllar öncesinin meselesi için evliliğine zarar verme sonra yine en çok sen üzülürsün. Hamilesin bugünlerin tadını çıkarmak varken kendini üzme.
Soran+1 yılCok cok haklisiniz Allah razi olsun degerli vaktinizden ayirip yuregimile su serptiniz Allahta sizin isinizi gucunuz rast getirsin cidden. Sizinde diger afkadaslarin da soylediklerini gercekten ciddiye alicam cok haklisiniz. Trkrar cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Bende çok teşekkür ederim güzel duaların için.
Şu an sana karşı bir hatası yoksa geçmişte ayrılık döneminde olan şeyleri takma kafana. Hormonlardan dolayı olabilir. Üzme kendini sen çok güzel bir annesin, eşinin de iyi bir baba ve iyi bir eş olduğuna eminim. Seni sevmese senden çocuğu olsun istemezdi. Sıkma güzel canını yorma kendini. Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah razi olsun oncelikle. Evliligimiz mukemmel diyemem ama beni aldatti dovdu sovdu de diyemem. Yani yakalamadim en azindan. Basta guzeldi sonra büyü bozuldu gibi oldu aslinda
+1 yılŞu an sana ait ve bir yuvanız var herkes hata yapabilir fakat o seni seçti bence bunlara takılıp ikinizede hayatı zindan etme
11 Yorumla
Soran+1 yılInanin Şu an mantikli dusunemiyorum zoruma gitti. Benim hastanelik oldugumu bildigi donemlerde 1 hafta baristi dalga gecer gibi o sirada onunla konusuyormus. Hani barismasaymis hic belki bu kadar dokunmazdi. Bakti onunla iyi gidiyi beni geri şutladi herhalde diye dusundum yalan yok :(
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGöz boyamaya çalışmış. Erkekler yapar böyle göz boyama hareketleri.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani anlayamadim. Diger kizin gozunu boyamak mi?
- +1 yıl
Evet.
Soran+1 yılHaklisin.
+1 yılKaç sene geçmiş aradan seninle evlenmiş, çocuklarınız var. Seninle evlendikten sonra herhangi bir iletişim vs olmadıysa bence kafaya takma derim. Duygusal boşluktayken takılmış anladığım kadarıyla.
13 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bir iletisimi oldumu bilemiyorum. Bir sey yakaladim diyemem. Evlendigimiz ilk yil telefonunda bir klasorde kizin bas harfinin yazili oldugu fotograf ve telefon numarasinin ss ini gormustum sadece. Eski oldugunu onlarin durdugunu bile bilmedigi i soylemisti :(
- +1 yıl
doğru olabilir ya ben de unutuyorum notlarda ne yazdığını. Eşinin hal hareketlerinden anlarsın ne olduğunu, sana ilgisi nasıl buna odaklan derim ben. Bu ıvır zıvır şeylere takılma.
Soran+1 yılSevgili oldugumuz dönemle Şu an arasinda daglar denizler var. Agziyla soyler eskiden cok severdim seni, simddie seviyorum ama oyle degil, eskiden canimi verirdim.
Hoş eskiden sevmis halide buymus gordugum kadariyla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa kıyamam sana tertemiz sevmissin ne güzel ama unut ya boş ver yıllar geçmiş erkekler böyledir
110 Yorumla
Soran+1 yılYalan yalani dogurur mu, bugun karsima bunlar ciktiysa yarin obur gun baska seyler cikar mi diye korkuyorum artik gercekten. Ve inan ben 1 1.5 sene nasil ayakta kaldim nasil yasadim bilmiyorum o yokken. Ben bu jadar deger vermisken onun hic umursamadan daldan dala atlamis olmasi cok canimi acitti
Cevap sahibi+1 yılÜzme kendini değmez güzelim ya benim de zamanında çok canımı acıtan şeyler oldu ama değmiyor unut boş ver
Şu an o baan benden daha cok tripli asabi ve küs..
Cevap sahibi+1 yılYa offff böyle bir adamla evlenmene gercekten çok üzüldüm ya gerçekten böylelerini gördükçe asla evlenmeyecek olma fikrim daha çok artıyor
Soran+1 yılHerkes bir degil oyle dusunme. Bir kasada iki elma çürük cıktı diye hepsine curuk diyip cope atmak olmaz. Ama gercekten sevgiliyken o ask gozumu oyle bor kör etmiski, bugunlerin gelecegi alelen belliyken ben görememisim.
Tartisirken o sinirle şırfıntı dedim kiza. Halbuki kizin bi kabahati yok ama Allah affetsin cikti agzimdan. Bi o an gozume bakti duzgun konus ne şırfıntısı en alaka dedi. Sonra kivitmaya devam.
Cevap sahibi+1 yılYa burdan nasıl anlatılır bilemedim de özet geciyim ben birini seviyodum baya iki sene ara sıra bununla konuştuk konuştuğumuz dönemler oldu konusmadigimiz dönemler oldu ama bu tabi durur mu her dönemde başka biri her dönemde tek gecelikleri de çoktu en son yılbaşında konusurken benim kafam iyi sabah bakayım dedi sonra bir hafta sonra itiraf etti eve birini atmış yani düşün rahat rahat da soyluyor insanın gözü cidden kör oluyo
Soran+1 yılBen kimseyi etkilemek istemem ama uzak dur bence. Şu an bu hayata alisan biri kolay kolay kopamaz ciddi surekli bir iliski icinde olsanizda. Sen cok avi cekersin cok yipranirsin. Ve huyunu bildigin icin her açıkta acaba yinrmi biri var dusuncesi insani öldürür. Acı cekersin yasa iliklerine kadar aciyi ama gercekten uzak dur bence. Tabiki hayat senin karar senin bana laf dusmez. Ama emin ol evlenince ya da ciddilesince duzelmiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılZaten tamamen kopardım benim için bitti o birde doktor yani dışardan baksan saygı duyup doktor bey dersin ama içi böyle işte
Soran+1 yılYaaa cok uzuldum yasadiklarina inan, ama ayni zamanda sevindim o dirayeti gostermissin her sey gönlünce en güzeliyle olsun 🩷
Cevap sahibi+1 yılAy ben varya böylelerini gördükçe soğudum cidden
- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kaçarak evlendin ailenle gorusmelisin ayrıca kıyamam sana hamilelik. hormonlarindan dolayı boylesin, düğün nişan nasıl yaptın kaçarak evlendiysen merak ettim
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem egitime inem veren insanlardi ve benim cok iyi bir puanim vardi. Tercih yapmak yerine evlendim. Ayrica babam esimi direk hic istemedi de zaten hepsi ust uste geldi bunlar inanin bambsska ve upuzun konular. Babam asla kabul etmiyor. Yoksa bn istemez miyim gorusmek. Nisan falan yapilmadi tabi hemen bir nikah kiyildi eldeki imkanlarla ufak bir dugun yapildi o kadar
+1 yılkaçarak evlenilmez be abla bu yorumu okuyan kadın/erkek olursa kaçarak evlenmeyin ailenizin yüzünü yere eğdirmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılCok cok cok cokkkkk haklisin. O bambaska bir mesele bambaska avilar bambaska pismanliklar barindiran bir konu. Evet ama haklisin ne diyeyim. Zamani geri alamiyorum ne yazikki
+1 yılÇok uzun zaman geçmişinde kalan bir şey, üzülmene değecek bir durum değil inan ki
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz insan ustune dusunup birazda sakinlestiginde anlayabiliyor. Sanirim fazla hassas davranip fazla dert edindim. Cok tesekkur ederim gorusunuz icin
- +1 yıl
Evet anlık olarak fazlasıyla sinir bozuyor , kendine hakim olamıyorsun
- +1 yıl
Ben aldatıldım iğrenç ötesi insanlar var maalesef ne güven bıraktılar ne bişey
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden konuştuğunu söylemiş zaten. Biraz yalan da söylemişse artık evlisiniz. Onunla da eşin devam etmiyorsa şu an saçmalıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKafana takma eşin seni isteyip seninle evlenmiş eski sevgilisini isteseydi onunla evlenirdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgecmis gecmiste kalmistir sen Şu an kocandan zevk almaya bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla kendini kiyasliyormusun peki
01 Yorumla
Soran+1 yılKizi hic gormedim. Ben tanimiyorum. O donemde gormemistim. Ortak bir tanidigim vs de yok. O yuzden kiyaslama yapamiyorum onunla benim aramda ancak cok cok merak ediyorum inkar edemem. Nasil biri ne boyutta bir paylasimlari oldu ne kadar sure sevhili kaldilar, esim ona karsi nasildi diye cok merak ediyorum.
Evlendikten ve aklim basima geldikten sonra fark ettim ki bizim sevgililikteki iliskimiz toksik ussu toksikmis. Evet cok severdi aşkını iliklerimi kadar hissederdim deger verirdi ama fazladiyla kisitlayici biriydi mesela. Onada botle miydi diye dusunuyorjm
Çünkü değerleri düşük birisin hep böyle kalacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygi duyuyorum gorusunuze. Peki degeri dusuk biri oldugum kanısına neye dayanarak vardiniz?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence hamilelik hormonları etkisiyle takıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki abartiyorum haklisiniz dedigim gibi canim o kadar acidiki mantikli dusunemiyorum
Aldatır fırsat bulursa
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu dusunduren sey tam olarak ne peki?
Ablam çok uzun ya özet geçsen
08 Yorumla- +1 yıl
Oku lan ben okudum ama yorum yapamıyom
- +1 yıl
Geçemem
- +1 yıl
Hayır bee kocasıyla çocukluktan beri sevgiliymişler 14 yaşından beri bi ara 17 yaşındayken ayrılmış bunlar bi sene kadar kadın o süreçte ağlarken erkek kişisi sevgili yapmış bir iki kişiyle ama geçenlerde ablamız eski paylaşınlara yorumlara bakarken adamın eski sevgilisini bebekli paylaşımlara etiketleyip bizde böyle olalım dediğini görmüş kadın şu an hamile ve hormonlarımdan dolayı mı böyle ağlıyorum yoksa eşimin aklı hala onda mı diye düşüniyo
- +1 yıl
Yorum eski bu arada 2016 dan kalma mı neymiş
Soran+1 yılTerk edilme travmasinin oldugunu dusunen kisi başlikta esimin eski sevgilisini kiskaniyorum yazmama ramen, kocami aldattigimi dusunen kisi mi?
Benum hamile oldugumu belirtme sebebim zaten hormonlar yuzunden daha duygusal daha hassas baktigimi belirtmek istememdi. Zamaninda cok uzuldum eevt ama terk edilmek asamadigim bir travma degil
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadinlar neden boyle ya...
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılboşan kanka ben arkandayım
00 YorumlaOo kaçamak mı aranıyor acaba
00 Yorumla
+1 yılkendine başkasını bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerın hepsi p1ç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılCagir oda gelsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılbasıyordur ona
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Kiskanma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler