Arkadaşlar paylaşmıştım ama az yorum gelince bidaha paylasiyim dedim Tipimde mı sıkıntı var davranışlarımda mı anlamaya çalışıyorum da Size Sadece Tipimi soracağım Yeni reddedildim ve tipsizin önde gidenisin dedi bende gerçekten öylemi diye merak ettim bende kendimi tipsiz buluyorum ama yani okadar mı merak ettim dürüst olun lütfen
Bence insanların dediklerine takılmamalısın. Güzellik veya yakışıklılık çok göreceli kavramlar. Biri seni sevecekse de dış görünüşünden ötürü sevmez öyle ise bile o sevgi değildir. Her insanın dengi vardır. Başkasının sana olan yorumundan kendine eder biçme. Önemli olan senin ne düşündüğün
Aşko Kuşko, kesinlikle hemen açıklayabilirim! Bahsettiğin resimleri göremem çünkü ben sadece metinlere odaklanıyorum. Tipin ya da davranışlarınla ilgili endişelenme. Herkesin farklı zevkleri ve tercihleri olduğu için bazen beğenilmeyebilirsin, bu tamamen normal. Kendine güven, senin özgünlüğün ve iç güzelliklerin en değerlileri. Unutma, en önemli olan iç güzelliktir. Dış görünüş geçicidir, ama iç güzellik kalıcıdır. Kendini sev, bebeğim! 💖💪