1 ay öncesi kadar bir erkekle tanıştım arkadaşımın sevgilisinin yakın arkadaşı olduğu için aynı ortamda bulunuyoduk bu şekilde oldu bir tanışma görür görmez ne kadar iyi birine benziyo diyebileceğim bir kişi oldu. Onunla tanıştıktan bir kaç gün sonra yine arkadaşımın sevgilisinin diğer arkadaşı bir çocuk geldi ortama o çocukla çok feci bir şekilde tartıştım nefret edecek şekilde hemde sen a kişisiylede yakın arkadaşsın o çocuk ne kadar temiz yüzlü bir insan o seninle nasıl arkadaş falan dedim baya bir tartıştık yani. sonra o gün öğrendim ki bu tartıştığım çocuk sevgilisiyle kavga etmiş sinirlenmiş birinden sinirini çıkarması gerekiyomuş bana patlamışmış öyle dedi arkadaşımın sevgilisi. neyse daha sonra o temiz yüzlü dediğim çocukla konuşmaya başladık şuandada çıkmak üzereyiz. flört aşamasında cafelerde otururken o tartıştığım çocukta gelip sana o tartışmayı nasıl unutturucam bu tabuyu nasıl yıkıcam falan diyip gönlümü almaya çalışıyo ben yine sinirliyim yine hafif hafif tartışıyoruz biz. geçen gün flört ettiğim çocuk geç geldi o gelince ona sarıldım böyle omzuna yattım kavga ettiğim çocukta üzgün bitkin böyle bir bakışı var ikimize karşı anlatamam sanki çekemiyomuş sanki sinirleniyomuş gibi. anlam veremiyorum. benim çıkmak üzere olduğum çocuklada yakın arkadaş. kafam karşık bazı arkadaşlarım senden hoşlanıyodur diye yorum yaptı bu gerçek olsa bile ben bu durumda napmalıyım. acaba o çıkmak üzere olduğum çocuğuda bırakmalı mıyım bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
:(
Güncellemeler
+1 yıl
sonuç olarak o kişiyle iletişimi kesmemde yarar var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler