Allah`ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun Hayırlı günler hepinize Nasılsınız umarım iyisinizdir Hayırlısı ile gününüz istediğiniz gibi ve güzel geçmiştir Sakın asla motivenizi düşürmeyin İllaki hayatınızda sizi sinir eden ve üzen bir olay olacaktır Ama siz yinede her şeye karşı mutlu olun Eğer bugün sizin istediğiniz gibi ve güzel geçmedi ise Yarın o bugün ki yaptığınız hataları göz önüne alarak Yarın yapmamaya çalışırsınız Ve insanlarla asla ilişkinizi kesmeyin Yani konuşma bakımından Mesela bir insan sizinle çok uğraşıyor ise Ve sizin morelinizi bozuyor ise Siz onla aranıza mesafe koyun Böyle çok içli dışlı konuşmayın ve muhabbet olmasın Ama yinede allah`ın selamını da esirgemeyin Belki onun da bu günü istediği gibi ve güzel geçmemiştir Onunda motivesini başkaları bozmuştur Ve sizi hem sinir ederek hemde üzerek kendini avutuyordur Ondan bir allah`ın selamı onu ufak bir tebessüm etmesine sebep olur Ve tabi sizin de yüzünüz de az da olsa tebessüm konar Ve o anda sizinde ve karşınızdaki kişide siniriz ve üzgünlüğünüz yok olur Hatta bir allah`ın selamı motivenizi bile yükseltir Allah işte çalışan abilerime ve ablalarıma yar ve yardımcıları olsun Allah sabır versin Okula giden kardeşlerimizin de Allah zihin açıklığı versin Kendinize dikkat edin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
günüm normal,
Guzeldi floryada dondurma yedim sahilde koşu yaptım evime geldim
Senin adına çok sevindim O yüzündeki tebessüm hiçbir zaman eksik olmasın Ve her daim güler yüzlü olman dileğiyle
İnşallah bu şaban ayı`nın yüzü suyu hürmetine ve ramazan-ı şerif-in yüzü suyu hürmetine kalbinden ne dualar, cümleler, sözler, kelimeler, fikirler, düşünceler geçiyor ise hayılısı ile allah kabul etsin
Ne diyon ya anlamıyorum
Yani allah gönlüne göre versin
Kötü bir şey demedim Merak etme
Sadece iltifat ettim
Yaa tesekkur ederim canim seninde 🫶🏻
Bu arada ben hocalarımdan böyle iltifatlar gördüğüm için Karşıdaki kişiye de hocaların bana söylediği şekilde söylüyorum Ondan yanlış anlama
Ne demek
Kuran kursumu
Evet kuran kursuna gidiyorum
İyimis allah kabul etsin
Teşekkürler iltifatın için
Rica ederim çok tatlısın
Bu arada eğer profil fotoğrafındaki kişi sen ise Karanlıkta parlayan bir ışık misali gibisin
Yani karanlığın dibine gömülüp Yolunu kaybetmen Ama o ışık sayesinde bütün yolların sana açılması En sonunda doğruyu bulabilmen
Karanlığı düşün ve orada mas mavi parlayan ayı düşün İşte sen o karanlıkta ki parlayan aysın
iyiyim sağol seni sormali
Elhamdülillah bende iyiyim Sorduğun için teşekkürler abi İnşallah bu şaban ayı`nın yüzü suyu hürmetine ve ramazan-ı şerif-in yüzü suyu hürmetine kalbinden ne dualar, cümleler, sözler, kelimeler, fikirler, düşünceler geçiyor ise hayılısı ile allah kabul etsin abi
çok şükür iyi
Senin adına çok sevindim abi O yüzündeki tebessüm hiçbir zaman eksik olmasın Ve her daim güler yüzlü olman dileğiyle
İnşallah bu şaban ayı`nın yüzü suyu hürmetine ve ramazan-ı şerif-in yüzü suyu hürmetine kalbinden ne dualar, cümleler, sözler, kelimeler, fikirler, düşünceler geçiyor ise hayılısı ile allah kabul etsin abi
amiin cümlemize
Betbat bi gün...
Ama böyle düşünme Belki bugün sıkıcı geçmiştir Yarın yüzündeki o mutluluk ve tebessüm ile İnsanları aydınlatan Onlarında, kendi gününüde güzelleştirerek gereceksin Belli mi olur
İnşallah bu şaban ayı`nın yüzü suyu hürmetine ve ramazan-ı şerif-in yüzü suyu hürmetine kalbinden ne dualar, cümleler, sözler, kelimeler, fikirler, düşünceler geçiyor ise hayılısı ile allah kabul etsin abla
Teşekkür ederim ♥️ aminn
Çok kötüyüm
Abi ama sende hep kötüsün Birazda iyi olduğun zaman yok mu acaba Hayır insan hep de kötü olunmaz ki abi Yanlış anlama bak Kötü niyet için demedim abi
Biliyorum sen hep iyi düşünüyorsun
Bi arkadaşımla konuşuyorum dalga geçtiğimi düşünüyor
Ee iyi düşünmeyip de ne yapayım Bende senin gibi hep negatif olamam ki O zaman da beni motive eden ve neşelendiren biri olmaz Ondan kendi kendimi motive ederek Birde bu motive mi başkaları ile paylaşıyorum
Biliyorum o kadar anlamlı konuşuyorsun ki
Sana hep kötüyüm dediğimde dalga geçtiğimi düşünüyor musun
Ya senin bir kız konusunda olur ya da bir arkadaş Boşversene kim ne demiş Umrunda olmasın Sen kendine bak Bu hayatta ilk önceliğin kendin olmanı Eğer sen kendini seversen İşte o zaman başkasını da seversin Sen kendine değer verirsen İşte o zaman başkasına da değer verirsin Yani her şey sana bağlı olan bişey
Yani niye düşüneyim ki öyle Bak abi bunu sakın unutma Herkesin derdi sen değilsin Ve hiçbir zaman da olmadın Herkes şu an bu devire bakılırsa Ya ailesiyle, ya kardeşleriyle, ya akrabalarıyla ya da sevdikleriyle uğraşıyorlar Kimse senin ne halde olduğunu, ne söylediğini veya da ne yaptığını umursamıyor Çünkü herkes kendi derdine düşmüş durumda Ve sana vakit ayıracak zamanları yok kimsenin
Heh işte ben sürekli kötüyüm dediğimde dalga geçtiğimi dusunmeyin
Benim de dertlerim var herkes bilip bilmeden konuşuyor
Acindirma yapıyor muşum
Seni bayağı negatif enerji kaplamış durumda En iyisi seni böyle sanalda değil bak Gerçekte en iyi anlayacak Dertlerine çözüm bulacak Her daim senin yanında olacak Sana sevgisini gösterecek Seni her daim koruyacak birini bulman lazım Ve inşallah da allah`ın izniyle bulursun Senin için dua edecem
Banane diyin geçin benim kimseye yalan borcum yok
Teşekkür ederim
Ne demek abi Bak böyle birazda pozitif enerji yay etrafa
Neyse hadi bir şey demiyeceksen Ben gidiyorum abi
Tamam Allah'a emanet ol
Sende allaha emanet ol abi
Sıkıcı bir gündü.
Ama böyle düşünme Belki bugün sıkıcı geçmiştir Ama yarın yüzündeki o mutluluk ve tebessüm ile İnsanları aydınlatan Onlarında, kendi gününüde güzelleştirerek gereceksin Belli mi olur
İnşallah bu şaban ayı`nın yüzü suyu hürmetine ve ramazan-ı şerif-in yüzü suyu hürmetine kalbinden ne dualar, cümleler, sözler, kelimeler, fikirler, düşünceler geçiyor ise hayılısı ile allah kabul etsin abi
Amin abla
Şey yani ben senden küçük olduğum için bana abla demene gerek yok Asıl benim sana abi demem lazım Ve diyorum da Ondan sen abla deyince kulağa tuhaf geldi
Senin adın ne
İsmim azura abla
Biraz kulağa tuhaf gelebilir Ama hz adem`in kızlarından birinin ismini annem koymak istemiş
Güzel ya bence. 😊
Azura ismi sahih kaynaklarda var ise güzel isim😄
Sen, nerede okuyon
Evet sahih kaynaklarda geçiyor Zaten ailemde ona göre koymuşlar
Nerede okuyon sen
İlmini takdir ettim😄
Ben açıktan okuyorum Yani sadece sınavlara giriyorum
Yanısıra baska ne yapiyorsun
Ama genelde sohbet yerlerine ve kuran kursuna giderim
Ne okumayi düşünüyon bölüm
Annem diyor ki Üniversiteyi 2 senelikte olsa ilahiyat bölümünü oku Ve bende istiyorum Ama daha lise sondayım Ve okulu lise devrini kapatmadım Ondan şuanlık düşünmüyorum O gün gelsin bakarım
Ben kız değilim bu arada. Yanıltmak istemem :))
Ben de ilahiyat okuyorum zaten.
Peki neden böyle kız hesabı oluşturdun abi Direkt erkek hesabı oluşturabilirdin Yani ne gerek var ki şimdi
Sıradan sorulara bile cevap erkekler vermiyor ya. Hep kızlara cevap veriyorlar. 😂
Böyle bir tuhaf oldu İlk başta abla dedim Şimdide abi diyorum Kötü niyet için demedim Yanlış anlama abi
Hayır ya, estağfurullah
Ama sizin sıradan sorularınız burada görüyorum da hep bel altı Ve sapık sorulardan oluşuyor Kızlarında genelde bunlar dikkati çekmiyor Özellikle de benim
Soru mu gözüküyor ki
Hayır yok Sadece senin için değil Normalde de erkeler soru sorunca hep bel altı soruyorlar Ondan bahsettim
Maalesef ya
Neyse boşversene Bu arada senin adına çok sevindim Hani ilahiyat bölümü bölümü okuduğun için Allah sana her daim zihin açıklığı versin abi
Nerelisin sen
teşekkür ederim kardeşim, sana da😊
Ya benim gitmem lazım da Bir işim çıktı Sonra konuşuruz Hadi kendine dikkat et abi Allah'a emanet ol
Ne demek abi
Peki