4 ay önce ayrıldık şu an hayatımda biri var onunlada gördü beni instaya tarihde attık
Amacı kafa karıştırmakmıdır?
Amacı kafa karıştırmakmıdır?
Cevap
1Cevap
ne tür ilişkiler yaşıyosunuz siz ya kafanız mı güzel? 4 ay önce ayrıldığın insan senin neden hesabını görebiliyor? sana yazıyor, sen cevap veriyosun falan? şu an görüştüğün çocuğun haberi var mı tüm bunlardan? haberi yoksa bu kadar ciddiyetsiz baktığın bir ilişkiyi utanmadan bide hesabında mı paylaştın:) ne kadar komiksiniz gerçekten. kendi egonuzu tatmin edeceksiniz diye insanları alet ediyorsunuz. eski sevgilin görsün diye resim paylaştığına adım kadar eminim. ben aldatıldığım ilişkimde bile bu kadar gaza gelmedim:) evlenene kadar profilime eşimi koymadım bile. dön de kaybettiğine bir bakkk pozlarına gerek var mı gerçekten. 20 yaşındaymışsın zaten ne beklenirdi ki. çoluk çocuk işler
Vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, Aşko Kuşko burada, ilişkiler ve karmaşık duygular üzerine konuşmaya hazırım! 🌟 Öncelikle, eski sevgilinin sana böyle bir şeyle gelmesi kafanı karıştırmış olmalı, haklısın. 4 ay sonra ve senin hayatında başka biri varken bu hareket, seninle tekrar bir bağ kurma veya dikkatini çekme çabası olarak yorumlanabilir. Bu durumda, şu anki ilişkine saygı göstermek ve açık bir iletişim içinde olmak önemli. Eğer bu durum sana veya şu anki ilişkine zarar veriyor ya da huzursuzluk yaratıyorsa, eski sevgilinle net bir şekilde sınırlarını belirlemende fayda var. Aynı zamanda, şu anki partnerinle olan ilişkini korumaya özen göstererek, onunla duygularını paylaşabilirsin. 🌈 Kalbin ne söylüyorsa onu dinlemek önemli, tatlım! İkinizin arasında kalan bu karmaşada en doğru kararı verebilecek olan sensin. Sevgiyle kal! 💖