Benim bir flörtüm vardı 3 aydır ve ilk buluşmada cnsellik konusuna girdi ilişkide olur mu diye ben de evlenmeden karşıyım her neyse sonra da o gün cnsellik yoksa yokum demeye getirdi ve bitti kavga vs olmadı çok medeni oldu ama ben şok geçirdim hiç ilk buluşmada beklemiyordum ve tepki veremedim şaşırdığım için tamam diyebildim ama şu an düşündügümde sert ve düzgün bir tepki çekebilirdim. Çünkü duygularımla oynandı gerçekten içimi dökmek istiyorum öfkemi aradan 3 hafta geçti instadan yazıp içimdekileri döksem mi ya da nasıl intikam ya da hınç alırım çok sinir oldum. Fikirlerinizi bekliyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutamamış olmana ve Ilk buluşmada erkeğin seks istemesine bakarsak, kadınlardan talep gören ve özgüveni yüksek alfa erkek olmakta. Muhtemelen, neredeyse hiç reddedilmemiş. Yoksa , böyle cesaretli olamazdı.
Alfa olmayan ama kadınlardan talep görmeyen akıllı betalar, çok düşük ihtimal de olsa bir kadınla tanışabilirse; dört buluşmadan erken cinsellik istemez.. Olması gereken de budur. Kadın, kabul ediyorsa olur ama olmuyorsa kesinlikle ısrar edilmemelidir !!
Şimdi gelelim senin olayına , bir kere sana saygı duyuyorum. Çünkü alfa erkeğin, seks teklifini red edebilecek bir kadınsın. Nice bakireler duydum, ilk buluşmada birlikte olmuş arkadaşlara. Ancak düzgün bir şekilde bitirmişsin, evlenmeden önce seks yapmaya karşısın ve bu yüzden erkeğin peşini bırakmalısın diye düşünüyorum. Çünkü alfa erkek, kolay kolay evlenmez. Bu yüzden birlikte olursan , sana bağlanmaz ve eninde sonunda sıkılır.
Yani anladığım kadarıyla, bekareti de önemseyen birisin. Bu yüzden bırak peşini, yoksa alfa cazibesine kendini kaptırıp birlikte olursun ve pişman olursun diye düşünüyorum. Çünkü alfa erkek, seks yapmaktan bıkmadan; asla evlenmez. Ortalama 35 -40 yaşlarında bıkar.028 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten hangi cüretle bu kadar rahat insanların duygularıyla oynadıgını bilemiyorum o an şokuyla tam kızamadım bile o yüzden sövüp say diyo gönül ama allaha havale ediyorum kurtuldum en azından arada sinirlerim hopluyo sadece
Cevap sahibi+1 yılBelli ki hep beta erkeklere denk gelmişsin. Beta erkekler, kolay kolay seks teklifi edemez. Ama alfa olunca, genelde red edilmediklerinden; cesur oluyorlar. Çünkü toplumda bakire kız az olduğundan, red edilmeleri Doğal olarak zor. Ama bakire kız da red etmeyip ilkini sağlam erkekle geçirmek istiyor. Böylece, hiç red edilmemiş. Kıskandım, kendisini.. Ben böyle bir erkek olmaya çalışıyorum, bakalım. Daha yeni girdim, böyle işlere.. Ekonomik özgürlüğümü, yeni kazandım. Ama alfa olabilsem de ilk buluşmada, teklif etmem. Ortalam yine, dört olurdu. Çünkü hiç bir beta., yüksek düzeyde alfa erkek olamaz. Başlangıç seviyesine kadar, evrim geçirebilir ancak
Soran+1 yılBen onun instagramını stalklıyordum zaten sürekli kız ekliyordu geneli gt atıyordu ama atmayanlara da denk geliyordu yani hiç reddelmemiş oldugunu düşünmüyorum illa benim gibi düşünen kızlarda vardır fakat o abazanlıktan duramıyor ben böyle düşüyorum
Cevap sahibi+1 yılKabul edip birlikte olanlar, daha çok olmuştur. Yoksa, bu kadar cesaretli. olamaz. Zira cinsellliğe zor ulaşabilen bir erkek olsaydı, ilk buluşmada teklif edip seni kaybetme riskine girmezdi. Bitirmen, iyi olmuş. Seksden bıkana kadar hiç bir alfa erkek, bir kadına bağlanamaz. . Hal böyle iken, hiç bir alfa erkeğin sana bağlanıp evlilik düşünmesini bekleme..35 + evlilik düşunür ancak. Bunu , unutma ve birlikte olursan;%99 boşa gideceğini bil. Öyle alfa erkeklere denk geldim ki kadın evliliğe zorlamak için, birlikte olmadı ama başkalarıyla olmasına müsade etti. Evlendikten sonra da kızları, engelletti. Yani alfa erkeği, evlenene kadar elde tutmak mümkün ama aldatır. İnan bana, kadın gibi olan mız mız betalarla evlenmektense; böylesi daha iyidir.
Soran+1 yılFikrini saygı duyuyorum ama ben kendisini sadece aciz bi o* olarak görüyorum
Cevap sahibi+1 yılUmarım, kendine yakışan biri denk gelir ve mutlu olursun
- +1 yıl
Bro alfa erkek cinsellik yapanlara denilmiyor ne anlatıyorsun sen
Cevap sahibi+1 yıl@Aloneangel571356 Alfa erkek :güçlü, özgüvenli, toplumda lider , kadınlara sürekli ulaşabilen ve bu yüzden de talep gördüğünden kadınlara çekici gelen erkektir. Alfa erkekler, sürekli başka kadınlarla birlikte oluyor. En temel özelliğidir, bu.. Bence sen, alfa erkekleri tanımamışsın.
Cevap sahibi+1 yıl@Aloneangel571356 Hem kadın hem de erkek uzmanlar, böyle değerlendirir. Alfa erkek özelliğini taşıyıp da tek bir kadına bağlı kalabilen erkek bulmak , çok zor. Çok sevmesi ve kadının da iyi bir cinsellik verimi vermesi şart. Bence sen, alfa kavramına tekrar bir bak derim
- +1 yıl
Bence sen alfalik ne demek bilmiyorsun naçizane tavsiyem cinselligi alfalikla karıştırmayınız çok kadinla olan erkek basit erkektir
- +1 yıl
Tek bir kadına bağlı kalan erkek asıl alfadir irade sahibi ve düşüncelerini yönetebilecek güçtedir öteki turlusunun beyni yerinde ski vardır bunu normallestirmeyelim alfa diyerek iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl@Aloneangel571356 sen alfa erkeği yanlış biliyorsun. Tek kadına bağlı olmak zorunda kalan erkek, talep görmeyen beta erkektir. Beta erkekler kadınsı olduğundan, asla sevmezsiniz ve evde kalmadıkça da evlenmezsiniz. Ben yeteri kadar biliyorum, senin öğrenmen gerekiyor. Kavramları, karıştırıyorsun. İyi geceler
- +1 yıl
Yeriniz bir baskasi gelene kadar busunuz bu kadar unutulmaz ya da ilgi çekici değilsiniz çünkü sizden etrafta bir sürü var kolay elde edilebiliyorsunuz çıkın artık bu algıdan
Cevap sahibi+1 yıl@Aloneangel571356 betayken, kadınlar tarafından az aldatılmadım. Bu yüzden çok sevmeden ve kadın da iyi seks yapmadan; tek bir kadına bağlı kalmayı doğru bulmuyorum. Çünkü talep gören bir erkek değilsen, kadın sana sadık kalmıyor zaten. İstisna kadının, seninle bakire olarak ve severek evlenmesi. Çünkü bakire kadın, karşılaştırma yapamıyor. Eski alfa sevgilileri ile karşılaştırma yapabilenler, beta kocalarını rahat aldatıyor. Çünkü betalar, alfalar kadar iyi seks yapamaz; bilmiyor da ondan.. Çok kadınla seks yaparak, öğrenirsin. Tek kadınla, öğrenemezsin. Bakire kadınlar ile de ben geçinemem. Çünkü genelde Atatürkçü olmuyorlar.. Bu yüzden talep gören ve bir çok kadınla tecrübe yaşayan bir alfa erkek olmak istiyorum ki bakire ve aynı zamanda kaşar olmayan bir kaliteli kadınla evlendiğimizde, ona yetebilelim. Ama yaşın daha ufak olduğundan, anlayamazsın. Bir betayla evlenip sana yetemeyip sana alfa erkekleri özettiğinde; neden bunca şeyi anlatıp, alfalıktan taviz vermeyip ve çok tecrübe edinmek istediğimi anlayacaksın. Zaten istediğiniz kadar inkar edin, tecrübeli alfa erkekleri evlendikten sonra bile; tercih etmeye devam edecekseniz. Tek istisnası, bakire olarak evlenmeniz ve erkeğin de size yetebilmesi. Sonuçta, cinsel anlamda sorun yaşayan erkekler de varmış.. Duyuyorum...
- +1 yıl
Lan ataturkculuge nasıl bağladın bu konuyu Ahahahahshshshshshsgshshhsshhs
Cevap sahibi+1 yıl@Aloneangel571356 yani size sadık olan çekici olmayan beta erkekleri, hep bir çok kadınla birlikte olan erkeklerle aldattığınızı iyi biliyorum ve çok duyuyorum. Bu yüzden de tecrübeli olmaya çalışıyoruz. İstediğin kadar inkar et, bu gerçekler değişmez. Ama bakire azınlıktaysan, bu sözler senin için geçerli değil. Çoğunluğu dikkate alıp bunlara yazdım ve çoğunluğa uygun yaşamak zorundayım.
- +1 yıl
Ben herkesle olayım ama bakire kız alayım oldu paşam kimsin sen padişahın oğlu mu
Cevap sahibi+1 yıl@Aloneangel571356 yorumu okumadığın, çok belli. Bakire kızla evlenmek istemiyorum demişim ama okuman yok. Neyse, iyi geceler.
- +1 yıl
Karaktersiz değilim diyorsun karaktersiz adami alfa yapıyorsun bu nasıl iş?
Cevap sahibi+1 yıl@Aloneangel571356 bir çok kadınla birlikte olmak, karaktersizlik değildir. Eşin sana yetiyorken aldatmak veya bakire kadının hayatını mahvetmek karaktersizliktir. Ben, böyle değerlendiriyorum. Kaldı ki bakire değilsen, bir çok kadını idare eden erkeklerin peşinde geziyorsunuz hep. Bunları, iyi biliyorum ve görüyorum. Evlilikte de bu tür erkekler teklif ederse, anında evet diyorsunuz; ister bakire olun ister olmayın. Ama genelde alfa erkekler;eğitimli, kaliteli ve güzel kadınlara evlilik teklifi eder. Bu yüzden evlilikte denk gelmen, kesin değil.
- +1 yıl
Abim kadınım ben serefsiz erkek arıyorum diyen bir kadın görmedim sen nerenden uyduruyorsun bunları anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yıl@Aloneangel571356 kaldı ki ben betalıktan çıktım. Alfa başlangıcıyım ki kadınlar denk geliyor;bir şey yapmadan. Ama evlilik niyetiyle yaklaşıyorlar ve ben de umut vermeden bitiriyorum. Bu, karakterli alfa davranışıdır. Betalarla ise, zengin olmadan hiç bir kadın evlilik bile düşünmez.
- +1 yıl
Eşin sana yetiyorsa yazmış bir de yetmiyorsa aldatacak misin xd
- +1 yıl
Sen kendine alfa diyerek alfa olmuyorsun maalesef
- +1 yıl
Sizinle ilk başta olan kadınlar sizin nasıl bir pç olduğunuzu bilmeden sevgili oluyor gerçek yüzünüzü göstermiyorsunuz göster bakalım seninle olacak mı kadın :d
- +1 yıl
Hayır bunu yaşa nasıl bağladın ksbsjsbsx
- +1 yıl
Ben sana küfür etmedim sen üstüne alındın
- +1 yıl
Ya ne inkarı bilader ne anlatıyorsun sen aa paranoyak kadınları bi kalıba sokmuş onla devam ediyor abim kadın öyle değil kendine gel jsbsjsb
En İyi Cevaplar
+1 yılAblacım adam araca atlayıp gitmiş, gözden uzaklaşmış. İleriye gidip önünü kesmenin bir anlamı yok bence. Kendi hayatına devam et, bak ne güzel işte Allah senden uzaklaştırmış
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ben zaten daha bişey yaşamam o sıra kızamadım sadece şok oldım öfkemi yuttum sert tepki verebilirdim içimde kaldı bu yani ama 3 hafta geçti şimdi yüz yüze gördügüm biri degil sürekli olmaz yani ugrasamam allaha havale ediyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrtalık bu tiplerle dolu, bazıları buluşmayı bile beklemeden ilk konuşmada söyleyecek kadar ahlaksız, onların gerçek hayatlarını çok merak ediyorum. Karaktersizler. Takma kafana, yol yakınken öğrendiğin iyi olmuş, önüne bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnüme bakıyorum ama dedigim gibi bir an yediremedim kendime yeterli tepkiyi veremedim o sırada
Cevap sahibi+1 yılBana da oluyor arada. Kal geliyor. Nasıl rahat edeceksen öyle davran.
+1 yılÖfkeni de bence gösterecek durum yok. Öfke göstermeyi de bu senin ona istekli olman olarak yorumlar. Sessiz kalıp kafandan silmek en mantıklı ama geri gelip yokladığında da aradan zaman geçince kabulde etme derim.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılBu arada bu tarz kişiler geri dönüyor mu
- +1 yıl
Mutlaka dönüyorlar ama eski seni yerinde bulamayınca çıldırıyorlar:))
Soran+1 yılEn iyi intikam 🤌🏼🤌🏼
- +1 yıl
Aynen canım🫶🏻✨
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba tatlım, ben Aşko Kuşko, hayatı dolu dolu yaşayan ve ilişkiler konusunda tüyo veren biri olarak buradayım! 😎💖 Bu durumda hissettiklerini tamamen anlıyorum aşko, içinde biriken duygularını rahatça ifade edebilmen çok önemli. Ama unutma, negatif enerji sadece seni daha da yorar bebeğim. Ona duygularını anlatmak istiyorsan, sakin ve net bir dille, suçlamadan hislerini paylaşabilirsin. İntikam ya da hınç peşine düşmek yerine bu yaşadığını güçlenmek ve ilerlemek adına bir adım olarak gör tatlım. Kendini geliştirecek, mutlu edecek şeylere odaklan, enerjini olumlu şeylere harca. İçindekileri dökmen gerekiyorsa, bir mektup yazıp yırtmak gibi kendi kendine terapi yöntemleri de deneyebilirsin. Ama yapıcı ve olumlu adımlarla ileriye bak, çünkü sen çok daha fazlasını hak ediyorsun! 🌈❤️🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
13Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Haaaaa bizim eleştirdiğimiz olay bu kızlar neden şer... siz erkekler peşinde koşuyorlar diyorduk böyle yapıyorlar. Bak kız gururuna yediremedi şimdi intikam vs. 🤔 ulan adamlar olayı çözmüş ya bizde anca evde dil çalışalım
03 Yorumla
Soran+1 yılBen intikam vs ugrasmazdım o anın şokuyla diceklerimi diyemedim hani kavgada da cümleler sonradan aklına gelir ya ondan oldu yani insanlık hali napayım
Soran+1 yılAnladım evet böyle insalara laf anlatmaya da değmez
+1 yılHer erkek birlikte olduğu kadını arzular bu doğal bir tepki ancak cinsellik bir kişinin değil iki kişinin vermesi gereken bir karar
05 Yorumla- +1 yıl
He bide aklıma takıldı sen ona yol ver sadece cinsellik için birlikte olduğunu gostermis
Soran+1 yılYa zaten böyle diyince bıraktı ben anın şokuyla kızamadım bile beklemiyordum birden ilk buluşmada o yüzden öfkemi yutmuşum gibi oldu
Soran+1 yılÖfkem sonra ortaya çıktı yani
- +1 yıl
😃 Nuri Alço ya denk gelmişsin gazozuna ilaç atmamış iyi bari 💀
Soran+1 yılHiç sorma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTek kelimeyle böylelerini hayatından uzaklaştır ilerde daha farklı davranır sana alacağını alır bırakır seni böyle tipler sevgi saygı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten yeterince kızamadım anın şokuyla sert tepki veremedim noldugunı anlayamadım birden bu yüzden yazdım hayatımda degil şu an
- +1 yıl
O zaman harika
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. intikama gerek yok hayatina devam ettigini gorunce zaten kudurur rahat ol
11 Yorumla
Soran+1 yılTakipleşmiyoruz ki hesaplar gizli keşke gözüne sokabilsem zaten o sıra yeterince kızamadım şoktan dolayı içimde kaldı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOhhh iyi olmuş çocuk zortlatmış seni içinde patladı dimi xhabbaha yazmaak isiton loser
013 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ya
- +1 yıl
İyi olmuş diyorum kudurmuşsun sinirlenseydim şimdi yazsam mı falan diye xhhaha
Soran+1 yılOk
- +1 yıl
Zort
- +1 yıl
Çocuk cinsellik istemiş kim zortladi belli kız Red etmiş hazmetmeyene soda ikram edelim kabullenmesi için iyi gelir sonuçta çocuk red yedi kız değil 😀
Soran+1 yıl💕💕
- +1 yıl
Kız duygularını ifade etmiş burası aynı günlük yazma gibi senin hem cinsin diye korumaya gerek yok kız Red etmiş çocukta kuyruk acısı yaşıyor sadece kız neyden rahatsız olduğunu bilmiyorsan boş yorum yapma derim çocuk cinsellik teklif etmiş nasıl olmasını istiyordun bide flört döneminde erkek değil misiniz hepsiniz aynısınız
- +1 yıl
@Killer2222 tamam killer abla öyle isme nak killer xhahahahba
Soran+1 yılTamam tamam sensinnn hadi
Soran+1 yılÖyle bi şey yapmıycam zaten içimi dökmekte zaten sövmek bunu yapıp engellerim yaparsam da sana batan ne neyse daha ne yazarsan cevap yazmaya gerek yok hadi ig
Soran+1 yılNokta
- +1 yıl
Flörtünle cinslik yaşamak istemek o*ç luk mu oluyor zihniyetinize sıçayım
- +1 yıl
Tam bir oc tam dediğim gibi kız öyle bir ilişki istemiyor belki bakireliği önemli herkes senin gibi gevşek düşüncesi olamaz hayırdır sana giren çıkan ne belli ki sizde namus yok o kadar kolay demek ki
Yok be böyleleri uğraşmaya bile değmez Allah'ından bulsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAminn
Hiç alma gerek duyup umursamaz belliki veren çok olmuş sanıyor vermiyen yok
00 Yorumla
+1 yıluzaklas hemen o insandan esco musun sende böyle bisey söylüyo aw erkekleri
00 Yorumla
+1 yılLütfen içini dökmek için bile olsa konuşma kendini iyice bir şey sanacak unutmak en güzel intikamdır değerlisin sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de buna karar verdim
İlişkinin başlarında bı erkek seninle birlikte olmak istiyorsa seni sadece o şekil görüyo sevmiyor yol yakınken ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamını okumadınız sanırım
+1 yılOnu umursamayarak intikamını alırsın. Gerçekten sinir bozucu ama böyle insanlar için bir dakika bile harcamamalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılIyi yapmis. Bak pesimden kosturmus bu sekilde seni. Buraya baslik bile acmissin. Gel dese kosa kosa gidersin simdi.
04 Yorumla- +1 yıl
Neyin egosu kendinizi vazgeçilmez mi sanıyorsunuz hayırdır kız burada içini dökmüş yani senlik bir durum değil
Soran+1 yılBozuk*
- +1 yıl
Pozuk (!) psikolojimle bir sey yapmiyorum.
Soran+1 yılOkkeyy
Abla cok sınır olduysan sov gıtsın sonra engeli bas arkandayım
00 YorumlaEngelle geç laf anlatılmaz onlara
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun kızsan adam degilsin desen de anlamıycak
+1 yılİnsanların kararlarına saygı duy.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mesaj at sende duygularını ifade et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSapığın nesine tepki gösteceksin… uzak dur işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBaş engeli
05 Yorumla
Soran+1 yılTamamını okumadınız sanırımm
- +1 yıl
Tatlım intikam işlerine falan hiç girme boyke birinden bir şey bekleyemezsin zaten bırak ne hali varsa görsün
Soran+1 yılEvet Allaha havale etmeye karar verdin
Soran+1 yılM
- +1 yıl
Olması gereken o
+1 yılİleri derecede abazanmış
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet şok oldum kendisi egitimli ve temiz güzel duran biri bu derece beklemedigim için bi an şok oldum kaldım
- +1 yıl
Eli mikinde geziyormul
- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılBence uzakdur
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten o an ki şokla ne kızabildim ne dogru düzgün kızabildim ya aradan da 3 hafta geçti nerdeyse
- +1 yıl
Uzulmene gerek yok seks yapsa anca kullanir birakir
Soran+1 yılBen zaten kızamadım yeterince diyorum ne seksi allah aşkına
- +1 yıl
Ileri gitseydi kotu olurdu
+1 yılSeni sadece kullanmak istiyir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılYol ver niyeti belli
00 Yorumla
+1 yılAnasina söv
00 Yorumla
+1 yılEngel
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk buluşmada cinsellik yoksa yokum dedi. Nasıl sert bir tepki gösterebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler