İlk buluşma daha henüz gerçekleşmeden insan birine bağlanabilir mi?

Kısa öz geçmeye çalışacağım: yaklaşık 2 hafta oldu sosyal medyadan daha doğrusu Facebook’un partner bulma uygulamasından biriyle tanıştım. Birbirimizden hoşlandık. Sohbet muhabbet ettik. Ortak noktalarımız var. Ee kafa yapımızda uyuşuyor. her şey çok iyi gidiyor. Fakat ben biraz mesafeli ve temkinliyim. Fakat çok bana doğruya doğru çok cana yakın geliyor, samimiyetine inanıyorum. Yazıştıkça merak sardı. Çocuk sesimi duymak istedi. Ben biraz çekimser biriyimdir ama kabul ettim bir şekilde. Ciddi ilişki konusunda sohbet ettik. Niyetimizin ciddi olduğunu ifade ettik ikimizde. Herneyse sesimizi duyduktan sonrada mutlu olduk. 1 hafta sonra bu şifa kaptı. Buluşamadık o yüzden ama inşallah düzelirse haftaya kısmetse buluşacağız. Çok ilgili davranıyor bana. Canım diyor. İyiki varsın. İyiki tanımışım vs. Çok güzel sözler söylüyor. Kafama takılan bir nokta var. Ben diyorum ki çok bağlanma bana şimdiden. Bakarsın ki karşı karşıya geldiğimizde hayal kırıklığına uğrarsın, belki benden elektrik alamazsın bunlar normal şeyler diyorum. Yok diyor. Çocuk (çocuk dediğim 36 yaşında, bense 34) bana diyor ki ilk buluşma gerçekleştikten sonra kararım net ve değişmez diyor. Sen benimsin. Sen aradığım doğru kişi olduğuna inanıyorum. Bunu inan sende hissediyorum diyor ve bende daha her şey erken diye bir şey diyemiyorum. Çocuğun bana olan hisleri gerçek olabilir mi sizce? Canlı görmeden bu hisse kapılması vs? Ben kolay kanan bir insanım ve aldanmak istemiyorum inanmak istiyorum gerçekten.

Sizin düşünceniz ne bu konu hakkında?
İlk buluşma daha henüz gerçekleşmeden insan birine bağlanabilir mi?