Gururu incinen adam neler yapar?

Samimiydik ve bende yaşça büyük biri di ben fazlası ile imalı laflar söyledim farkında olmadan yanlış anlamış beni hislerim var sanmış ve bu kişi kurumun sahibi işini herseyi göze alarak bana açıldı benimde ona hislerimin olduğunu söyledi vs. Sohbetten sonra bana kahve teklif etti ve ben naziklik olsun diye kabul ettim o günden sonra hersey gariplesti adam depresyona girdi gibi bisi oldu o süreçte benimle şakalaşıp konuştu o günden sonra da evli olduğunu itiraf etti. Daha sonra beni görmemezlikten geldi. Şimdi de sürekli benimle tartışıyor sürekli kavga çıkarıyor üzerime geliyor her hareketimi takip ediyor kameralardan izliyor düşmanlarım ile yakın olmaya başladı ve etrafımdaki arkadaşlarıma beni kötü gösterip aramızı bozmaya çalışıyor beni görünce ya görmemezlikten geliyor göz göze gelirsek kavga çıkarıyor ve beni sürekli gozlemleyip patron olduğu için kusur buluyor sizce ne yapmaya çalışıyor düşmanlarım kız onlarla sürekli samimi olup benim hakkımda konuşuyorlar kızlar çok tehlikeli hepsi bir oluyor olay çıkartıyorlar arkadaşlarım ile aramı bozuyor sabah akşam beni gozlemleyip bağırıyor hep bir kusur buluyor bazı günler beni süzüyor baştan aşağı bana kendisini gösteriyor ama gösterirken bana bakmıyor bana laf sokuyor şimdi de ne yapıyor anlamıyorum?

Gururu incinen adam neler yapar?