Narsist erkeğin özellikleri nedir? Hayatınıza giren böyle birisi varsa anlatın?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Asik olmaz hissedersin, bencildir ilk baslarda ilgiyi cok verir istedigini aldiginda geri cekilir, ve surekli gider gelir falan falan net degildir
Bu baya degişik versiyon ama
Aslan burcu vardı o ego ne aman yarabbim en iyisi benim , küçük dağları o yarattı sanki insanlarıda o kurtarmış gibi takılıyordu
Buda fazlaca takıntılı ama bana takık diyor durduk yere bulaşıyor sadece 2022 de 2 kere seni seviyorum dedim hergün diyormusum gibi anlatiyor etrafa sonra surekli arardi hakaretlesirdik erkek kankalarima omuz atmisligi var asiri kiskaiyor surekli dibimden ayrilmiyor demedigim seyleri dedim gibi soyluyordu nereye gitsem dibimde ama ben takikmisim iste adimi takika cikarma cabasinda
Ay bide yılışıklar unutmuştum
Arkadaşlarıma omuzda atıyordu mesela ben numarami bu arayip surekli hakaret edince degistim kendimde ona hakaret ediyordum ama hic susmuyordu bir de acmayinca surekli ariyordu engelleyincede baska numaralardan ariyirdu bende hep sinir olurdum arkadaslarida numarami ogreniyor diye
Bitti mi şimdi
Devam ediyor biz çıkmıyoruz ama 2022 den beri durum bu bide bunda benden hoslanan erkeklere beni kotuleyip karsi taraf yuyecegim deyince tartisma cikarma olayida var kimi arkadasina sevdigim kiz diyor kimine takigim diyor sana soyle diyim wp grubunda habire tartisma cikaranalr oldh mesela tartistim konunun onla alakasida yoktu olaylari kendine cekti bide bana yazdi hakaretler falan etti bende ona ettim wp grubundada gidip kendisi benik takigim benide rahatsiz ediyor birgun buyuk patlayacagim tarzi konustu baya hakaretlestik agzina sictim bunun sonra iste ogrendim ki arkadaslarini bana bulastirmis rica edip iste en sonda partide 2 ay sonra karsilastik dibimden ayrilmadi bide konusup durdu ilk defa icmistim bide ben istemedigim halde bakicilik yapma moduna girdi koluma girip masadan masaya gecti sevgilisiyim gibi nereye gitse benide goturdu sonr aben arkadaslarimin masasina gittim gene geldi bu seferde bizim masada takildi kiskanmalarida var hem beni takik diye tanitio hem kendi dibimden ayrilmiyor
Eleştiri kabul etmez kendini yüceltir karşısındakini küçümser
Aynısı
Sana acı çektirmekten keyif alır özür dilese bile o özürün acısını tekrar canını yakarak alır
Buda fazlaca takıntılı ama bana takık diyor durduk yere bulaşıyor sadece 2022 de 2 kere seni seviyorum dedim hergün diyormusum gibi anlatiyor etrafa sonra surekli arardi hakaretlesirdik erkek kankalarima omuz atmisligi var asiri kiskaiyor surekli dibimden ayrilmiyor demedigim seyleri dedim gibi soyluyordu nereye gitsem dibimde ama ben takikmisim iste adimi takika cikarma cabasinda
Başka bir konudan dolayi baskasiyla tartistim onu bile kendine çektirdi kendiyoe alakasi yoktu gitti wp grubunda ben takikmisim gibi rezil etti bide sonrada geldi en son partide yine dibimden ayrilmadi bide kiskanip durdu
Öyle gibi kafam karışık şu an yardımcı olamıyorum
Bir ara konuşalım
Hatta yaz simdi karşılıklı dertlesebiliriz
Attım
bencilliğin zirvesinde olan kişidir
Bu cok degisik bir sey
normal olmasını bekleyemezsin
Narsistik kişilik bozukluğu olan bir arkadaşım var
Aşk ilişkileri nasıl
Bilmiyorum. Ama yavşağın teki tam dayaklık
Takintili mi peki
Böyle biri yok hayatimda