Aşk İlişkileri Evleneceğin insanda ne ararsın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor İlk 3 madden ne olur olmazsa olmaz Güncellemeler+1 yıl Aşk iliskilerindeydi soru cinselliğe çekmiş site suçum yok Evleneceğin insanda ne ararsın? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Güven ve sadakat aldatan aldanya 0 0 Yorumla
3mirhan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. namuslu olsun da güzelliğide olmasın çünkü o kadar nalet bir devire denk geldikki herkes yatıp kalkıyor namusunu koruyan kızlara saygım ve sevgim sonsuz :) 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benden uzun istemiyorum. Zayıf mümkünse ve yaş olarak benden en az 5 yaş küçük. Bunun yanında kumral ve vaginasina lazer yaptırmamış biri olsun 😉😄 0 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Mutfakta aşçıSokakta hanımefendiYatakta panter olsun 0 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. NamusTemiz geçmişSadakat 0 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sadakat ilgi ve cimri olmaması 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden cimri erkek çekilmez Yorumla hafifrüzgarG +1 yıl Aynen öyle Yorumla
cool_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl zeka zeka zeka 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet aptal biri çekilmez Yorumla cool_biri +1 yıl yatakta da mutlaka istekli olması lazım ya. yoksa benle baş edemez herrrgün isterim neredeyse Yorumla
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sadakat, ilgi ve saygı 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Suriyeli olmamasıAfgan olmamasıPakistanlı olmaması 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenmem heralde. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tabi bu tercihtir ama kader nasip ne gösterir... mesela diyorum ne özellikler isterdin sprinter-tosbağa +1 yıl Beni çok sevsin o yeter zaten bu tek özellik tüm iyi özelliklerin anahtarıdır. Soran +1 yıl Sevgi denen bir şey yok ki.. sprinter-tosbağa +1 yıl Sevgi yok klişelerini geçelim mi
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. İstekli olması Yüksek libidoLibido 0 3 Yorumla ANormalizm +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Anladım ama bunlar daha arka planda kalmali Yorumla ANormalizm +1 yıl Bunlar olunce her şey yolunda olur ama türk kızları maalesef baskın bir toplumda yetiştiği için evlilikleri çabuk bitiyor bu nedenle… Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Muhabbet yetenegi tutku ve çekim. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. Sevgi saygı aşk anlayis 0 0 Yorumla
TeTeMm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl fantezilerle dolu cinsellik, dürüstlük, saygı 0 0 Yorumla
MrLonesome Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. Karşılıklı aşk, güven ve huzur 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Saygı doğruluk hoşgörü 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Sadakat Aşşırı istek Güven 0 0 Yorumla
Muggllleee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk sakinlik sadakat 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşk diye bir şey yok hayatım.. Yorumla
Rabia4ad Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl cinsellik ne alaka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşk iliskilerindeydi soru cinselliğe çekmiş site suçum yok Yorumla
despdespdesp Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Guzel ellerGüzel huyTemizlik 0 8 Yorumla Soran +1 yıl El fetişisti misin Yorumla despdespdesp +1 yıl Birazcik Yorumla alpp3838 +1 yıl Eli guzel kadın güzel ahlaklı olurmuş Yorumla Soran +1 yıl Ben hep islerde çalıştım ellerim yıprandı ben ahlaksız miyim? Yorumla alpp3838 +1 yıl Mesele yıpranma değil... Elin şeklinin güzel olması Yorumla Soran +1 yıl Benim iyi mi küçük ellerim bayagi Yorumla despdespdesp +1 yıl Bence gayet iyii Yorumla alpp3838 +1 yıl Küçüklük değil yav duruşunun güzel olması bu anlatılamaz zannedersem Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. her şey 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. saygı sevgi sadakat 0 0 Yorumla
zeytinciler Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl bakım hijyen. 0 1 Yorumla zeytinciler +1 yıl suçlu değilsin zaten..ozaman cevabım sadece şu; inat olmasın yeter Yorumla
yoruldumaw Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. saygı tabiki 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dürüstlük 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sevgi saygı sadakat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Güven ve sadakat aldatan aldanya
namuslu olsun da güzelliğide olmasın çünkü o kadar nalet bir devire denk geldikki herkes yatıp kalkıyor namusunu koruyan kızlara saygım ve sevgim sonsuz :)
Benden uzun istemiyorum. Zayıf mümkünse ve yaş olarak benden en az 5 yaş küçük. Bunun yanında kumral ve vaginasina lazer yaptırmamış biri olsun 😉😄
Mutfakta aşçı
Sokakta hanımefendi
Yatakta panter olsun
Sadakat ilgi ve cimri olmaması
Cidden cimri erkek çekilmez
Aynen öyle
zeka zeka zeka
Evet aptal biri çekilmez
yatakta da mutlaka istekli olması lazım ya. yoksa benle baş edemez herrrgün isterim neredeyse
Sadakat, ilgi ve saygı
Suriyeli olmaması
Afgan olmaması
Pakistanlı olmaması
Namus namus namusda namus
Evlenmem heralde.
Tabi bu tercihtir ama kader nasip ne gösterir... mesela diyorum ne özellikler isterdin
Beni çok sevsin o yeter zaten bu tek özellik tüm iyi özelliklerin anahtarıdır.
Sevgi denen bir şey yok ki..
Sevgi yok klişelerini geçelim mi
İstekli olması
Yüksek libido
Libido
😂😂😂
Anladım ama bunlar daha arka planda kalmali
Bunlar olunce her şey yolunda olur ama türk kızları maalesef baskın bir toplumda yetiştiği için evlilikleri çabuk bitiyor bu nedenle…
Muhabbet yetenegi tutku ve çekim.
Sevgi saygı aşk anlayis
Sadakat, Sevgi, Anlaşabilmek :D
fantezilerle dolu cinsellik, dürüstlük, saygı
Karşılıklı aşk, güven ve huzur
Saygı doğruluk hoşgörü
Sadakat
Aşşırı istek
Güven
Saygı
Sadakat
Sevgi
Aşk sakinlik sadakat
Aşk diye bir şey yok hayatım..
cinsellik ne alaka
Aşk iliskilerindeydi soru cinselliğe çekmiş site suçum yok
Guzel eller
Güzel huy
Temizlik
El fetişisti misin
Birazcik
Eli guzel kadın güzel ahlaklı olurmuş
Ben hep islerde çalıştım ellerim yıprandı ben ahlaksız miyim?
Mesele yıpranma değil... Elin şeklinin güzel olması
Benim iyi mi küçük ellerim bayagi
Bence gayet iyii
Küçüklük değil yav duruşunun güzel olması bu anlatılamaz zannedersem
İnançlı ve merakli
Cinsellşk
Sevgi, cömert, zeki
her şey
saygı sevgi sadakat
bakım hijyen.
suçlu değilsin zaten..
ozaman cevabım sadece şu; inat olmasın yeter