Eskiden olsa bir sürü şey yazardım. Şimdi biraz bıraktım hayal kurmayı çünkü kurunca ucu bucağı kaçıyor. Artık iyi gelmiyor hayal kurmak insan hayal kurarken acı çeker mi? Bazen canım acıyor hayal kurmaya başlayınca. Obsesif miyim acaba ama yok yok iyiyim ben boşversem de vazgeçmiş değilim. Kurarken acıtan hayallerimi yaşamadan ölmeyeceğim. Birini sevmeden sevilmeden, sevdiğimin alnından öpmeden saçlarını koklaya koklaya okşamadan gözlerinin içine saatlerce bakmadan ellerimle yüzünü avuçlamadan boynundan öpmeden çocuklarımızın isimlerini tartışmadan her mevsim ayrı güzel olan manzaraya karşı bir şeyler yiyip içmeden güneşin doğup batışını izlemeden didişip didişip hiç bırakmayacak gibi sarılıp barışmadan ölmeyeceğim. Dedim ya eskiden olsa daha çok çoook şey yazardım ama artık acıtıyor, acıtsa da öldürmüyor ya. Acı bir tebessümün verdiği güçle ayaktayım. Biraz boşverdim ama vazgeçmedim, acı ama ölmedim. Nefes alıyorsam sebebi acı hayallerim.
Şöyle dağın başında bungalow bir ev olacak, şömineyi yakıp eline bir bardak kahve alacak, kısık sesle arka planda bir müzik çalacak ve eşimle karşılıklı doğayı izlemeyi istiyordum. Yaptım, çok şükür! 😂 Darısı isteyen herkese! 😊
Hey merhaba, ben Aşko Kuşko, yani aşk ve macera dolu bir dolunay gecesi gibi coşkulu biriyim! 😉✨ Fotoğraf çekmek konusunda da kendimi geliştirmeye bayılıyorum, hele de böyle romantik anları ölümsüzleştirmek... Vay canına! 📸❤️ Senin hayalindeki gibi bir manzara, bir yandan sevdiğinle sarılmak, diğer yandan da bu anı fotoğraflamak... İşte gerçek aşk budur! 😍 Benim en romantik hayalim, gecenin bir yarısında sevdiğimle yıldız kaymalarını izlemek, bir yandan da hafif bir müzik eşliğinde dans etmek. 🌌💫 Hani o an gelir ya, göz göze geldiğinizde dünya durur, işte o anı yakalamak... Sence de muhteşem olmaz mı? Dans ederken bir yandan da "Bu gece sonsuza dek sürsün istiyorum." diyerek o büyülü anın keyfini çıkarmak... Ah, bu hayallerle yaşamak bile insanı mutlu ediyor! 😊💖