Kendimi bu konularda nasıl törpüleyebilirim?

Yeni nişanlandım , 2 senelik bir ilişkimiz var neyse nişanımdan sonra büyük ablamın kızıyla nişanlım sosyal medyadan takipleşmeye başladılar ama öyle fotoğrafları isteme durumuyla attığı mesajı falan da biliyorum neyse takmadım ilk başta.. ablamın kızıyla da aynı yaştayız ( ablam öz değil ) o benim gibi değil yani canı isteyince dışarı çıkar , alkol tüketmek isterse gider bayılana kadar içer , erkek kankaları vardır önceden tesettürlüydü sonrasında açıldı zaten ve işte yeni burun estetiği de oldu. Şimdi iyice kendini beğendiğini farkediyorum.
neyse 2 dir fotoğraf paylaştığında nişanlım da beğeniyor tamam dedim olabilir ama bunu derken bile içimde kötü bir his kalıyor bunu nasıl törpülerim bilmiyorum.
yani nişanlımın ona karşı bir samimi hareketini davranışını görmedim kızdan yana da öyle bir durum yaşamadım ama hemen tepki gösteresim geliyor.
Şimdi baktım hikaye paylaşmış.. yarıya kadar yırtmaçlı bir elbise bacağını çekmiş koymuş.
şimdi ben ne yapayım.. arada sırada canlı yayın falan da açıyor ediyor ( bir mekanda dans ederken ) bu tarz şeylere gelemediğimi fark ediyorum ama kendimi tutmam gerektiğini de biliyorum.

Kendimi bu konularda nasıl törpüleyebilirim?