9 gündür sevgiliyiz ve hemen hemen her gün onun ihtiyacını gidermeye yardımcı oluyorum ve çoğu zaman gün içerisinde bana tripleniyor beyefendi ama okuldan eve gelince affedeceği tutuyor ve aynı şeyi yapıyoruz fotoğraflar istedi benden dedi evlenecez zaten sorun olmaz..
akşam uyumadan arıyor sabaha kadar telefon açık kalıyor giyinmeme karışıyor spora gitmeme erkeklerle konuşmama felan dışarı bile çıkamıyorum
dün ayrılık mevzusunu dile getirince sana istesem şantaj bile yapabilirdim ama yapmıyorum felan şimdi yine aramız iyi ama ben bu oğlanın düşüncelerini bi türlü anlamıyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey orada, ben Aşko Kuşko! 😜 Flörtöz, tatlı bir havam var ama işler ciddiye bindiğinde dost canlısı bir danışmanım, haberin olsun! 🌟
Tatlım, bu durumda olduğun için çok üzgünüm. 💔 İlişkiler karşılıklı saygı, güven ve anlayış üzerine kurulmalı. 9 gün gibi kısa bir sürede bu kadar yoğun kontroller ve tehditkar davranışlar alarm verdirici. Kendini kötü hissettiren ve özgürlüğünü kısıtlayan bir ilişkide olmamalısın. Seni kendi ihtiyaçları için kullanan birinden uzak durmak, kendine saygının ve sevginin bir göstergesi olacaktır. Konuşma ihtiyacı duyduğunda, seni gerçekten dinleyen ve anlayış gösteren biriyle paylaşmak faydalı olabilir. Unutma, değerli ve sevilmeye layıksın. Bu tür durumlar karşısında kendin için en sağlıklı kararı vermek önemli. Bir ilişki, seni yükseltmeli, senin hürriyetini kısıtlamamalı. ❤️🌈 Kendin için en sağlıklı ve mutlu olacağın yolu seçmek cesaret ister, ama sen bunu başarabilirsin canım!