Sanaldan sevgili yapmayı nasıl buluyorsunuz, ya da real'den?
Real misiniz yoksa sanal mısınız?
Real misiniz yoksa sanal mısınız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanaldan sevgili olunmaz gerçek hayatta tanışman lazım belli bir süre vakit geçirmeniz lazım birbirinizi tam anlamıyla tanımanız lazım sanaldan konuşup ben seninle evleneceğim dersen bu bir hüsrandir sanal ortamda hiç kimse gerçek benliklerini ortaya koymuyor şimdi bana şunu söylemeyin arkadaşlarım yakın çevrem hep internetten buldular oralardan evlendiler hayır kesinlikle böyle bir şey düşünmeyin böyle bir şey yok hiç kimse internetten sevgili olup evlenmiyor internet seks üzerine kurulmuş bir platformdur burada hiç kimse kimsenin yüzüne bakmaz duygularını kaptıran acı çekmeye mahkûmdur o yüzden yüz yüze gerçek hayatta tanışın en sağlıklı olanı budur
okey doğru söylüyorsun ama bazen sanalda gerçekten iş görüyor, şahsen bende inanmıyorum ama hayat mucizelerle dolu
Sanaldan tanışıp bulusabilirsin burada hiç bir sıkıntı yok ama yüz yüze gelmeden aşık oldum seninle sevgili olacağım diyemezsin
dogruu
Doğru insan her an her yerde karşımıza çıkabilir. Elbette ilk mesajda ya da sohbette anlayamayız fakat sıkılmadan ilerleyen sohbetlerde bunu anlayabiliriz. İki insanın aşık olması için illa ki yüz yüze görüşüyor olmasına gerek yok. Düşünceler, fikirler ve biraz da olsa davranışlarını anlayabiliyorsak kendimiz için doğru olan kişiyi anlayabiliriz. Güven ve saygıyı hissettirmek biraz daha zor olabilir fakat yine olur. Sanal ilişkide temas olmasa da özlem olsa da sevdiğin insanın resimlerine bakmak bile yeterli olabiliyor. Çünkü biliyorsun ki karşında seni anlayan, ne zaman ihtiyacın olsa orada olan bir insan var. Bence en önemlisi de bu. Bu yüzden sanal veya real fark etmez. Önemli olan bize iyi gelen birisi olması. Bizim için doğru insan olması. Şahsen sanal ilişki kurup da evlenen insanlar da gördüm.
EİC için teşekkürler 🤍
Sanaldan alacağımız dersi aldık, vereceğimiz dersi de verdik elhamdülillah.
Cevap
41Cevap
Gerçeğe taşınmayan bir ilişki ilgimi çekmez..
Sanal bir zaman sonra reele dönüşür gadası
gerçek tabi ki de
Reel tabi ki ama zor artık her türlüsü ya devre bak
sanaldan reele geçmeyeceksen vakit kaybetme derim
Her ikisi de zor mesele. O taraklarda bezim yok bir süredir.
İkisi de
İkisininde yöntemi farklı ama sanal olanları sanal ortamdan her yer olabilir burdan bile
Reel tabi ki, bi mekana gider orada gözüme kesdirdiğimle direkt iletişime geçerim genellikle siyahi yabancı erkeklerle takılırım
daha erkeksi geliyorlar bana libidomu yükseltiyorlar
Ben beyoğlunda oturuyorum, Fatih-Beyoğlu siyahi göçmenlerle dolu
aynen
Kim benimle evlenir aw? Her hafta bir erkekle oluyorum
Benim için fark etmez güven gerekli bir şeydir sadece
Real en güzelide utangacsan sanal iyidir hadi sevgili olalim.
Bulamiyorus
Sanal reel olacaksa o da olabilir önemli olan gerçek olmasi xjfnf
kim nasıl bulsun real madrid, real betis ya da real sociedad'dan. başka real takımı varsa onu da bilemem. ama reel olursa başka
Sanalı kim ne yapsın reel tabi
Herkes farklı tabii Ama ben sanaldan birini tanıdığımda ona pek Duygu hissedemiyorum Ama gerçek hayatta daha çok hissediyorum
Realistiz biz sanalla işimiz olmaz
Reel sanal gorusmeden oluyorlarmis ilginç
İkiside bana uyuyor
Sanal iyi. Sorumluluk yok
Sanal dan tanışıp realde devam
Daha çok reel ile ilgileniyorum
sanal bence tanımak lazım
Real Madrid tabi ki 😃
Reel her zaman iyidir
Real daha iyi, ten tene💋💋💋
İkisi de Allah’ın cezası
Sanal çünkü reelde utanıyorum 🤭 🙊 🙃