Kişisel bakımına dikkat etmeyen ve tüylerini almayan sevgili sizce ayrılma sebebi midir?

Kişisel bakımına dikkat etmeyen ve tüylerini almayan sevgili sizce ayrılma sebebi midir?
yani kılların da belirli bir uzama mesafesi var, nereye kadar uzatacakmis. 🤣 koltuk altını ve genital bölgesini almayan, ağzı kokan, genel olarak kokan, duş almayan sevgili ayrılık sebebidir.
Bak okurken bile insan bi kötü oluyor dimi 😂
erkek için de geçerli!!!
Tamam kız geçerli ne kızıyorsun 😂
baya sinirli çıkmışım 🤣🤣🤣
Ponçik bir insansın sen 😇
Olabilir, maymun musun derim
Ne kadar ayıp 😂😂😂
Kişisel bakım önemli
Yoksa olmaz bence de
Bence de sence
Bence de. Eğer insanın kendine saygısı yoksa bana da saygısı olmaz😇
Kişi kendinden başlamalı tabi
Her şeyin başı insanın kendine saygısı kendine değer vermeyen insandan değer beklenmemeli sevilmemeli ve ilişkiye başlamalı bence. Aman aman bizden uzak böyle insanlar😂
Olumlu ileti evrene gönderildi 😊
Umarım alınmıştır😂 teşekkür ederim bu güzel yorumlar için😇
Umarım. Ben de teşekkür ederim 🤍
Diğer sorularda görüşmek üzere 😇
Görüşürüz 🫡
Uyarılara rağmen ısrarla almayan taraf zaten seni ciddiye almayan kişidir. Bu en basit örnektir. İleride daha büyük kararlar alırken bu kişiyle yola devam etmek anlamsızdır.
Cevap
10Cevap
Evet, bakımsız insanla arkadaş dahi olamam
Bakım demek sen demek 😇
:)
Bakımsız biri ile sevgili olmasınlar ya ama erkekler almak zorunda değil aşırısı yok ise bence 😄
İnsanlığın gereğini yapsın yeter bence de 😂😂😂
Bende hiç tüy yok ama olsaydı kendim den tiksinirdim.. ölsün ya bunun gibiler
Şanslısın o zaman 😇
Kendine bakmak hijyenik temizliğine dikkat etmek zor olmasa gerek..😄
Bunu niye sırf kadınlar olarak düşünüp görsele kadınları koydun ki mağaradan çıkmış gibi gezen erkekler daha çokken?
Google’a sorunun ana fikrini yazdım bunlar çıktı aldım bilinçli bir seçim değil 😇
Peki madem öyleyse
Evet. Bir kadın tüylerini almalı ya mide bulandırıcı oluyor yoksa.
Hem kadın hem erkek bence 😇
Açık açık uyarırım. Kendine bakmayan birisiyle olamam.
Hem fikiriz 🙏
Doğallıktan yanayız dedikte bu kadar doğallık aşar bence😂😂 Bir erkekte koltuk altı önemli benim için eger kıl varsa anında soğurummm
Bir ara bu modaydı bir de 😂
Erkeklerde bacak kol normal tamam ama mesela koltukaltı temiz olmalı. Ayrılır mıydm bilmem seviyosam ayrılmam ama
Ama yine de dikkat edilmeli ya 😂
Etsin aynen. Kokar sonra
Bir an yüzüm ekşidi yanıtı görünce 😂
Öyle ama😀 doğallık da yere kadar
Fazla doğal kalmayalım bence 😂😂
Aynen bence de her şey dengeli olmalı😀
İnsan doğan ve gelişen bir varlık sonuçta 😂 gelişme önemli 😂😂
Evet😀😀 kadınlarda genellikle bu sorun olmuyor ama erkekleri bilemiyorum
Kadınlar çok dikkat ediyor genelde haklısın yani hakkınızı yemeyelim 😂 bazı erkekler diyelim hepimizi gömmeyelim😂
Ya ben erkekte takılmam bikaç bölge hariç de. Kol bacak göğüs falan sıkıntı değil. O yüzden erkekler rahat. Kadın dediğin şöyle böyle olcak diye algılar hep
Yani aslında alışkanlıklar diyebiliriz bir bakıma 😇 zaten komple bulmak zor erkekte 😂
Evet şanslısınız aslında siz
Yaaaani çokta değiliz aslında her yerimiz kıl 😂
Kadınlarda da var ve kadınlar almak zorunda devamlı. Birçok yöntem acılı. Sizde o yok. O açıdan dedim
Bak o açıdan haklısın bizimkiler daha acısız 😇
Evet
Bu kadının şahsi fikridir. Ha sen erkek olarak kıllarını alıyorsundur o zaman belki partnerinden de talep edersin :)
Karşılıklı olmalı zaten😂
o zaman sorun yok. çoğu erkek dağ ayısı gibi gezerken kadının kolundaki kıl bile olmayan sarı tüylerine laf ediyor uyuz oluyorum😂
İnsan kendi yapmadığı şeyi başkasından beklememeli 😇
Eğer bunu bir yaşam biçimi olarak yapıyorsa evet ayrılırım. ancak yoğun tempo, iş hayatı vesaire nedenlerle kendine vakit ayıramıyor ise o zaman bunu anlayışla karşılarım.
Yuzune şak diye söylemem tabii ki ayıp denen bir şey var ve kırılabilir. Sadece sezdiririm gerisi ona kalmış.
Çok aşırı değilse, aşık olduğum kadında bunu umursamazdım.
Erkek alıyosa ayrılabilir ama maymun gibi gezip de kıza laf edemez
Rahatsız olduğumu söylerim baktım devam ediyor zaten artık soğuduğum için ayrılırım
Oyy doğal kadın kıllı kıllı, amazon ormanları gibi elime balta alıp budayacağım.
Bakımına dikkat etsin isterim
Tüy mü kıl mı? Öncelikle bunu sorayım
İstenmeyen bölgeler 😂
Harbiden bu kıl tüy kadınlarda çok aşırı kötü duruyor 😂
“Gerçekten seven her haliyle sever” ciler gelmeden hemen söylüyorum. Ayrılık sebebi
E herhalde
Bakımlı olmak boştur
Hoştur*
Elbette... Bakım önemli :d
Ayrılma sebebi evet 🙄
🙄🙄🙄😵goźlerim kanadı ben buna kiz demem
Evvettt
Yani evet
Evet...
Evet.
Kesinlikle öyledir.
Ayrilma sebebi