Allah`ın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun Sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun Nasılsınız umarım iyisinizdir Bugün yeni bir güne başladığımız için İnşallah hayırlısı ile gününüz istediğiniz gibi ve güzel geçer umarım Ve yaptığınız işler de olsun Güzel sonuçlar ve başarılar elde edersiniz Bugün hafta sonu İşe ve okula gitmeyenler için harika bir gün Çünkü hafta içi onlar az da olsa dinlemeleri için bir zaman yakaladılar Hep zaten işte olanlar stres ve sıkıntı içinde oluyorlar Okulda olanlarda başları hep ağrıyarak ve hocalar olsun, arkadaşlar`ı olsun moralleri bozuk bir şekilde evlerine geliyor Hem eğer belki ablalar`ım ve abiler`im den bazıları günlük işi`ne de gidiyorlardır Allah onlar`a da yar ve yardımcıları olsun Allah onlar`a her konuda sabır`ı versin Tabi aynı okul gibi olan Yani oda aslında dershane oluyor Onlar da sabahın erken saatler`in de uyanıp giden öğrenciler`e de allah zihin açıklığı versin İşe gidenler olsun, okul-dershane`ye gidenler olsun İlk başta da dediğim gibi her daim işler`iniz de güzel sonuçlar ve başarılar elde edersiniz Kendinize dikkat edin
Güncellemeler
+1 yıl
İlk başta söyleyeyim Ben bunları yazarken Asla kötü bir niyet de yazmadım Yani yanlış anlamazsanız Ve Anlayışla karşılarsanız sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
uyandım evet
Sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun abi Nasılsınız umarım iyisinizdir abi Bugün yeni bir güne başladığımız için İnşallah hayırlısı ile gününüz istediğiniz gibi ve güzel geçer umarım Ve yaptığınız işler de olsun Güzel sonuçlar ve başarılar elde edersiniz
Var benim ne haber nasılsın Neler yapıyorsun
Elhamdülillah iyiyim abi Sorduğun için teşekkürler Sen nasılsın Umarım iyisindir Ve her şey yolunda gidiyordur abi
Bi meselem var onu atlattım Antalya ya çalışmaya gidicem inş
Senin adına sevindim abi İnşallah antalya`ya sağ sağlim gider Ve sağ sağlim dönersin Kendine çok dikkat et abi Ve araba ya da otobüs ile gidersen de hep ayetel kürsi`yi oku O seni bütün belalardan, kazalardan, nazarlardan, her türlü felaketlerden korur
Yok oraya uzun vadeli çalışmaya gidicem otellere 😉😊
Aminn
Yinede abi sağ sağlim gitmen dileğiyle
Antalya can valla tabi tabi dualarimi eksik etmem Allah bizi kötülerin şerrinden korusun
Amin inşallah abi
Teşekkür ederim sizede hayırlı sabahlar nasılsınız?
Elhamdülillah iyiyim Sorduğun için teşekkürler Sen nasılsın Umarım iyisindir Ve her şey yolunda gidiyordur
Teşekkür ederim hayata tutunmaya ve yaşamaya çalışıyoruz idare eder durumumuz
İnşallah allah bu şaban ayı`nın hüzü sur hürmet`ine kalbinden ne dualar, düşünceler, fikirler, sözler, cümleler, kelimeler geçiyor ise hayırlısı ile kabul etsin inşallah Kendinize çok dikkat ediniz
Teşekkür ederim sağolun sizinde duaların kabul olsun İnşallah sizde kendinize dikkat edin teşekkür ederim
Günaydın hayırlı sabahlar
Sanada hayırlı günler abi Allah bu şaban ayı`nın hüzü sur hürmet`ine kalbinden ne dualar, düşünceler, fikirler, sözler, cümleler, kelimeler geçiyor ise hayırlısı ile kabul etsin inşallah Kendinize çok dikkat ediniz abi
Çok sağol kardeşim cümle İslamın inşallah duaları kabul olur.
Amin inşallah abi
Guzel dilek ve dualarin icin tsk ler💐
Ne demek abi
Günaydın
Sanada hayırlı günler abi Allah bu şaban ayı`nın hüzü sur hürmet`ine kalbinden ne dualar, düşünceler, fikirler, sözler, cümleler, kelimeler geçiyor ise hayırlısı ile kabul etsin inşallah Kendinize çok dikkat ediniz abi
Günaydın
Günaydın
Sanada hayırlı günler abla Allah bu şaban ayı`nın hüzü sur hürmet`ine kalbinden ne dualar, düşünceler, fikirler, sözler, cümleler, kelimeler geçiyor ise hayırlısı ile kabul etsin inşallah Kendinize çok dikkat ediniz abla
Yeni uyanmadim
Sabah-ı şeriflerin hayırlı olsun abi Nasılsın umarım iyisindir abi Bugün yeni bir güne başladığımız için İnşallah hayırlısı ile günün istediğin gibi ve güzel geçer umarım Ve yaptığınız işler de olsun Güzel sonuçlar ve başarılar elde edersin abi
Çok teşekkür ediyorum sende hep mutlu ol her zaman güzel olaylarla karsilas
Teşekkürler abi Güzel iltifatların için