Güncellemeler
+1 yıl
Gece 1e kdr bekledim. Beyefendi oyundaymis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bende ekli olmayan bir oyun hesabı var. Gece 11 de oyuna girmiş. Mevzu oyuna girmesi değil yalan söylemesi... Ertesi günde ben sana yalan söylemedim falan filan diyor. Aramalarima dönmedi o gece. Mesajıma da ( o sırada oyundaymis, üst üste defalarca oynayıp beni de bı nevi enayi yerine koymus) Siz olsanız ne tepki verirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sürekli sıkıp boğuyor her fırsatta konusarak serbesr zaman vermiyor olabilir misin?
Hyr. Bana deseki oynicam tamam derim. Ama niye yalan soyluyor
kızacagından korkuyor olabilir
Ben onun yüzünden gece kaça kdr oturmusum bekleyip. Daha önce kardeşiyle falan oynicam dediğinde bişey demedim. ama böyle yapması gerçekten insanin zoruna gidiyor?
Siz olsaydınız ne tepki verirdiniz
ben engeller silerdim. Nezaket gereği haber vermek lazım. Bu düşüncesizlik, kıymet vermemek değer bilmemektir.
Anladım birde inkar ediyor
bır de yalancı
Maalesef
durum ortada
Bende böyle durumlar çok yaşıyorum işteyim meşgulüm diyorum ve Instagramda kız fotoğrafları beğeniyor🤯
çok moralim bozucu bir durum
İnsanin zoruna gidiyor...
Evet ama ben sorun bende diye düşünüyorum fazla ilgi gösteriyorum ve cepte oluyorum
Olabilir canım . Ama kızları begenmesi daha kotu bı durum
Normal değil yani
Evet çok kez kavga ettik ama Instagramda takipçisi çok aktivite için yapıyorum diyor
Ben çok kıskanç bir insanım bunları bana göre değil diyorum ama bir sure sonra tekrar yapıyor
Sözle olmaz tepki koy bebegim
Tepki veriyorum çok kiskanç biriyim o zaten bunu biliyor ama yine yapıyor
Araya mesafe koy
Ne yapayım?
1 ay önce bana söz vermişti like atmacam diye şimdi gördüm o sayfaya onun arkadaşıla beraber bir iş sayfası ben likemedim arkadaşım yaptı diyor ama bilmiyorum yani
Kız takip ediyormu?
Arama arayınca uzun konuşma meşgul ol
Ediyordu sonra sildi
Hmm kendisine ait bı hesabı olsa çok iyi olurdu
Bunu denedim ama aramızda soğukluk oluyor
Var kendi hesabı ama uyardım bundan sonra likemiyor, ama bilmiyorum artık ben mi çok kıskançlık yapıyorum yoksa o mu çapkın
Oda düşmüyor peşine yani.
Bebeğim Esra ezmeci kitabı oku. Parfümünü vs al vazgeçilmez ol. Sen aramasan da peşinden koşsun
Hürrem afro falan çok ünlü. Ben almadım sevgilim uzakta. Gelecegine yakın alicam
Hayır tatlım sevgilim öyle tip erkeklerden değil taktik uygulamalar falan sevmiyor daha çok moralini bozuyor ve bu banada yansıyor beni benim olduğum için seviyor
Tatlım Hürrem afro parfümünü nerden bilecek. Tanısa haklısın ama nerden bilsin.
Taktikten kastı onu kendine bağlama şekilleri, kıyafet giyim vs nasıl olmalı. Onu kontrol edebilmek için ele geçirmen lazim
Ele geçirmek için de etkilemen şart
Yani yinede sen istemiyorsan kullanma sen bilirsin. Reklam yapıyormuş gibi oldum sjshsbs
Yaptim bu taktidi * daha kötü oldu
Ne yaptın tam olarak
Soğuk davrandım umursadım
Ya onlardan değil bebeğim. Sen önce onu etkile ki senin peşine düşsün. Adam etkilenmemisse peşine düşmez ki.
Önce cazibeli ol aşık et. Bak birinde iz bırakmak istiyorsan ona bir dönem hayatının cennetini yasatacaksin. Ki yoklugunda farketsun
Yerin eksik kalsın seni arasın istemiyor musun
oyun oynamakla meşgulmüş işte
Aman ne büyük bir neden
nedeni haklı demiyorum.. meşgul olduğu konu oymuş yani
Anladım sen olsan ne tepki verirdin
kızardım tabi... ya da bozulurdum... oyun benden kıymetli diye.. bunlar devam ederse de sepeti koluna takarım
onun #### ..