KANKAM BENİ SEVİYOR MU?

selam millet. yardımcı olursanız cok seviniirm cunku kafamı cok kurcalayan bi konu. 6 aydır tanıstıgım yakın bi erkek arkadaşım var. hergün konusuruz sık sık da görüşüyoruz. bana oan tavrından dolayı tereddüt ediyorum içinde oldugum durumdan. üşüdüğümde elimi ısıtıyo, ben gülene kdr gıdıklayıp gülüşümü begendiğini söylüyo, saçlarımla oynuyo, sürekli iltifat ediyo, belimden kavrayıp içiden geldiğinde sarılıyo, her sorunumla aşırı yakından ilgileniyo koruyo gözetiyo, sürekli ufak tefek şeyler (çikolata vb) alıyo, aksamları aklıma sen geldin temalı aramalar yapıyo, bazense 1.5 saat yol gelip beni eve kadar bırakıyo... bunları bi kız kankam yapsa o kadar umursamam tabiki. ve cok kısa zamanda cok yakın olduk. seni sanki hep tanıyomusum gibi lafları hakim. bigün gaza gelip sordum yakın oldugumuz icin ve herseyi konusabildigimiz icin de cekinmedim. beni sevmediğini kardeşi olarak gördüğünü söyledi. hayırdır ne kadardır tanıyosun da kardeşinim diyemedim. biz tanıstıgımızda sevgilis vardı ayrıldılar. uzun ilişki oldugu icin biraz etkisinde hala ve son zamanlarda ilişki istemediğini sık sık dile getiriyo. ama biandan da baska kızlara yürümeye basladı ve bunları benimle paylasması beni rahatsız ediyo cunku süreç içinde ona ufaktan bi bağlılık ve ilgi hissettigim dogrudur. zaten bu yüzden iizn veriyorum yaptıklarına hoşuma gitmese nasıl yapsın. sevmiyorum diyo ve bazen gercekten bunu asırı net hissettiriyo. ama bazen de o kdr romantik anlar yasıyoruzki tutup öpsem garipsenmicek gibi. ama sevmiyorum da dedi. kanka ayağı olmak da istemiyorum. ama kaybetmekten de cok korkuyorum. sizce seviyo mu napmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
gecen gün bi video attı gününü analtıyo sensiz cok sarmadı vs de diyo. ama videoda o kadar tatlı konuusyoduki snei yerimm dedim. bi video daha atmıs mesajınla bakısıyorum yumusacık oldum diye. gercekten de kedi gbiiydi. kim kankasını göğsüne yatırıp saçlarını okşuyo. kalbim dayanmıo artık bi anlamı olsun istiyorum. bama biandan kardesiz dio cok sinilrendim Şu an analtınca
Güncellemeler
+1 yıl
BİRAZ DAHA DESTEK ATAR MISINIZ LÜTFEEEEEEEENN
KANKAM BENİ SEVİYOR MU?