Aşk İlişkileri Gözler yalan söyler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet söyler Hayır söylemez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gözler yalan söyler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Evet söyler söyler tabi ki de.. 0 0 Yorumla
Cengizay82 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İnsan yalan söylemek istedikten sonra göz de yalan söyler ciğer de kalp te ve senin gözlerin kör olmuşsa hiçbir şekilde anlayamazsin 0 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hayır ben gerçekten seviyorum, bunu gözlerime bakan herkes anlayabilir 0 0 Yorumla
qonulyazici Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl O kadar da güzel söyler ki.. aynaya bakarsın sen bile gerçek sanarsın kendini 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben profesyonel yalan söylerim kanka hiç bir yerden yakalayamazsın, gözümle kulağımda tüm vücudumla söylerim yalanı :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen olduğunu biliyordum chico Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyormuşsun bence o kadar da emin konuşma Yorumla
Asphodellll Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Söyler eğer istersem gözlerimden bile anlayamazsın yalanımı karşıdakinin profesyonelliğine bağlı 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gözler yalan söylemez 1 2 Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl profesyonel yalancıya denk gelmemişsin sen Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Olabilir Yorumla
Hanımefendio Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hayır söylemez gözler her şeyi ele verir. 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söylesede ele veriyor 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır söylemez 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet anlaşılır 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Söylediği olur evet 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Söylemez yalan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet söyler söyler tabi ki de..
İnsan yalan söylemek istedikten sonra göz de yalan söyler ciğer de kalp te ve senin gözlerin kör olmuşsa hiçbir şekilde anlayamazsin
Hayır ben gerçekten seviyorum, bunu gözlerime bakan herkes anlayabilir
O kadar da güzel söyler ki.. aynaya bakarsın sen bile gerçek sanarsın kendini
Ben profesyonel yalan söylerim kanka hiç bir yerden yakalayamazsın, gözümle kulağımda tüm vücudumla söylerim yalanı :D
Sen olduğunu biliyordum chico
Bilemiyormuşsun bence o kadar da emin konuşma
Söyler eğer istersem gözlerimden bile anlayamazsın yalanımı karşıdakinin profesyonelliğine bağlı
Gözler yalan söylemez
profesyonel yalancıya denk gelmemişsin sen
Olabilir
hayır söylemez gözler her şeyi ele verir.
Söylesede ele veriyor
Bazilari profosyenel cakallarin
Söylediği zamanlar oluyor
Hayır söylemez
Evet anlaşılır
söyler
Söylediği olur evet
Söyleyemez
Vucut dilini okumak onemli :) Ben anlarim
Söyler
Evet aldatır
söylemez