AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Sevdigin insana trip atarsin umursamayan trip atmaz bence mantıklı yaklasr trip mantksizca sevgi fazlaligindan olan birsey karsindakinin seni sevdigine ikna etmesi icin yapilir
Bence trip sevdigin deger verdigin insanlara atilir şahsen ben tüm sevdiklerime trip atiyorum:-D sevgimi gosterme yolum bu :)
Trip kadında bellidir aslında erkeğe yanlış bir şey yaptıysa yüzüne söylemek yerine ima eder Ben konuşmam sen anla Der
Erkeğe göre Anlayamaz çözmesi zordur anlamaya çalışır ama karşıdaki kadın Ben konuşmam sen anla derken anlamakda zorlanır
Erkege atılır. Erkek atamaz. yakismiyo hem ne o oyle. Trip kiza hastir o kadar. Ne oldugunu da yiyen erkekler bilir hahahah:)
Sen daha bir kızsana sevdiği için trip atar mantığını bilmiyorsan daha yolun çok başındasın arkadaşım.
tirip genellikle kızdığın kişiye, isdediğini yapdırmak isdediğin kişiye, herkeze yapılan birşeydir bence..
Trip her şeyi büyütüp bunu sevgiliye dile getirme şeklidir daha çok ilgi görmek için yapılır karşısındaki kişiden "haklısın hayatım özür dilerim aşkım " gibi cevaplar beklenir 😄😄
Daha çok sevdiklerine yapar insan ama her şey dozunda iyidir fazlası illallah dedirtir
Ama bir de erkekler var trip atan aman diyim evlerden ırak hiç çekilmiyor erkeklere de hiç yakışmıyor zaten
Herkese atılabilir, anlar anlamaz orası belli olmaz. Nedir kısmına gelecek olursak, tepki gösterme şekli de olabilir ilgi çekme de. Değişir yani.
genelde kızlar trip atar derler ama aslında en çok erkekler trip atar. yani bence en çok kızlara trip atılır. trip gıcık hareketlerde bulunmaktır.
ben atmayı beceremiyorum istediğini yapmayan sevgiliye anneye babaya herkese yapılır temel trip cümlesi ne alakası var ben sana trip atmıyorumdur
Trip ; sevdiği adamı bırakamayan hatun kişisinin bişekilde gösterdiği, bazen çileden çıkartan küçük büyük tepkilerdir
nazın boyutlarını abartıp, hayattaki en asil görevin; "insanları çileden çıkarmak" olması durumu. gıbı gıbı =) =)
Genelde kizlar atar bildigim kadariyla oda hani sinirlendigimiz zaman istedigimiz bisey olmadigi zaman atariz benim tribim anliktir yani 1 - 2 saate gecer :D
Ben Tribi gıcıklara atarım :)
Ben trip atarımki bakalım ne yapcak diye :-D
Oda artırmasın Alla Alla
Trip karşındakine küsmek istemediğin için ona hafiften ders vermek, trip atıyosan da karşındakini önemsiyosun demektir.
hayır o gerçekçi olmak :)
tripe örnek;
yenikarikaturler.com/.../...karikaturu-369x360.jpg
Bu cok sacma ama? Bos bir konu ki bu buna niye bozuluyim ben?
sen bozuluyorsun demiyorum trip atma bu gibi saçma sapan alakasız konularda karşı tarafa tavır almaktır :)
ufff sanane be slqq..:sss
o değilde bu aralar çevremden acayip trip yiyorum
kızkardeşim bile dahil buna.
sdsdsd
haha :) yazık sana
Küsen, küçük mızmız bir çocuk gibi "Beni hatırla!" deme işlevidir. Genelde sevgi sonucu oluşur.
Sevgiliye sevgi duyulan insanlara atılan ölümüne bozuk atmaktir bana göre
Hayır, trip sevenin sevdiğine yaptığıdır, ama fark öyle görünmek yani umursamaz gibi o da sitemvari bir durum.
Cinsiyet gözetmeksizin karşı tarafa umursandığının bildirilmesi ve umursanılmayı beklenilmesi
trip kadının atasporudur. ve herkese atılması muhtemeldir :D anne-baba dahil :)))
adana nın nargileyi iyi yapan cafelerindendir, geç satlere kadar okey masasında rahatsız edilmeden takılabilinir..
trip atan kız ilgilen benimle diyodur açık ve net ilgi istiyo
Kızların erkekleri canından bezdirmek suretiyle konuşmaması, görmezden gelmesi, ters davranması durumlarıdır.
trip nedir :)
evett trip seni umursamayan insanin dikkatini cekmek icin yapailan sacma sapan harket ve soz yigimii
olumsuz bir durum karşısında konuşarak değilde, konuşmayarak ve gıcık tavırlar sergileyerek tepki gösterilmesine trip denir. ve genelde kızlar tarafında atılır :D
adfijdkfndkfnkdnfk erkekler de atar dir ya :))
Trip bir kızın silahı gibidir her konuda çıkarır koyar masaya. Bak bu halti bu halti yersen unutmam ve tribimi atarim haa kolay kolay da bitmez bilesin.. Vee tabikibu silah erkeklere dogrultulur :)))
Trip bence insanın karşısında ki kişiye ya kıskandığını ya da kızdığını gösteren tavır bence. Ben sevdiğim ve kıskandığım herkese trip atarım. Erkek kız fark etmez. Ama gerçekten sevdiklerime.
Kezbanius Cinsi Dişiler Tarafından Türk Erkeklerine Düşmanlarını yıpratmak için Duygusal olarak Atılan Güdümlü Saldırılardır Avını öyle sersemletirler ki Tüm orman bu kezbaniuslardan korkar :DDD
National Geograpic :DD
Ahahaha ulan doverim seni trip atmanin neresi kezbanlikkk
@celibuunumben sen hariç yaw :PPP
Tabi tabiiiii:)))
Önemsediğini belli eder. Sadece önemsediğin insanlara atalır
Trip sevilen ve sevdiğini belli etmeyen kişiye atılır :)
Trip kocana atilir sevgiline atilir hatta yakin arkadasina bile atilabilir ortada buyuk bisey olmadigi halde ufacik bir olayi bile buyukmus gibi gosterip nazlanma durumu denebilir sanirim nacizane düşüncem
Trip herkese atılır ama herkes tribi anlayamayabilir
Trip bir nevi biz bayanların uzun süreli nazlanmaları anlamına eş değer.
Peki tesekurler 😊
üfff yine mi aynı sorular bıktırdın artık @akılküpükendisi akşamda yazma spora gidemicem zaten bir de seni hiç... hıh :S :D
:)) hep aynı şeyi soran ben mi oldum şimdi?
bak hep aynısını yapıyosun niye benim sözlerimin bir değeri yok niye hem zaten şef bu gün yaşlanmışsın dedi bana uyuz herif ıyy :D:D:D
:)) onun gözleri bozulmuş
:D:D
Önemsiz konulara veya yanlış anlaşılan konulara boş yere küskünlük yapmak veya bu durumlarda karsinda
(Yanlışlıkla yolladı) -ki kişiyi umursamayarak konuşmak istemediğini gösteren kelimeler söylemektir.
yani cocukluk?
Çok sık olursa çocukluk, simariklik olur evet
Trip turk kizlarinin ata sporudur onune gelene itinayla atilir :)
tripi sadece sevdıgın ınsana atarsın eger bı kız sana trıp atmayı keserse ondan umıdı kes
sevdıgıne atılır uff gıt ama tamm gel yanımda ol ama gıt mesela bn sımdı gıdıyorum sende gelmezsen agzına sıcarım demk bnce
Bu soruya en çok biz kızların cevap vermesi tabiki beklenilebilir bişeydi
Benim sadece ara sira babama yaptigim eylemdir :D
Sevgiliye trip atilmaz, ben atmam.
trip saçmalığın ta kendisidir. herşey konuşularak halledilebilir trip çok gereksiz birşey.
Genellikle kizlarin "atar" adi verilen sinir edici hareketlerde bulunması. Trip kendini sinir eden herkese atilabilir :)
Trip insanın karşısındakini umursama biçimidir bence insan kendisi için değerli olanlara trip atar
Trip yakışan herkese atılır mesela ben yeri geliyor hoclarıma da babama da trip atıyorum. Atıyorum işte öyle atılıyo yani.. atılan bişey :D
sevdiğim adama atarım benımle ılgılensın diye bir nevi naz yapma biçimmi :D
sevgiliye atılır da sebebini bilemem kız milletidir belli olmaz :)
karşıdaki kişiden ilgisini arttırması için konulan tavırdır
Hayır trip birine kızarsın sinirlenirsin ve belli etmek için trip atarsın valla bunu sadece kızlar değil benim sevgilim benden çok yapıyor
Örnek verelim erkek arkadaş kızdan habersiz başka bir kızla konuştu arkadaşçada olsa.. Sende şöyle kelimelerle Trip atarsın (hımm güzelmiş , anlaşmanız ne güzel, yoo ne kıskanıcam, takılın siz):D
Trip gerekli veya gereksiz herkese uygulanabilen bir tepki gösterme davranışıdır.
trip umursamamak ile aynı kefeye konulamaz umursamadığın insana naz çekmezsin ki
Birseye kizip tepki vermek tavir yapmak ama neye kizdigini asla soylememektir. Tek kural bu :))
değer verilen insanlara kızılınca burnunun sürttürülmesi :)
Trip kızların savunma mekanizmasıdır. Nüfus cüzdanı mavi olan her canlıya atılır :)
Ergenuslar sizi bos varliklarsiniz iste
Sizin gibilere trip atilir asil
Işin esprisiydi bu dostum; alınmana gerek yoktu. nufus ccüzdanı mavi olanlar dedim turuncu değil üstüne alınma sen sözüm sana değil ;) @kalpsiz855
dalga gecıyo bı de utanmadan beynıne scayım senın trıp atmak kısılıksızlıktır ergenler gıbı neyın trıbı bu utanmanız da yok sızın
Işin esprisiydi diyorum sen hala geçmiş karşımda savunma yapıyorsun. Laflarına dikkat et. Ne yapacagim ne seni ne de başkasını ilgilendirir. Hadi işine yavrum :* @kalpsiz855
insanların birbirlerine attıkları içi boş taşlardır..
Cins cins davranıp sinir bozmanın ölümsüzmüş gibi yaşayan sidiklilerin kullandıkları tavırlara trip diyoruz.
Kendisi henüz anlam veremediğim bir davraniştir sevgiliye atilir özellikle erkekler yaptiğinda iyice sevimsizleşebilme özelliğine sahiptir :/
erkekler öyle birşey yapmaz, en başta centilmenliğe aykırı.
Bir çoğu kızlardan iyi kıvırıyo o işi