Trip ne demek?
Trip, derdini açıkça söylemek yerine onu başka davranışlarla anlatmak demektir. Bazen ilgi isteyen kişilerin de başvurduğu hal ve hareketlerdir. :) Hiç sevilesi bir şey değildir.
Örneğin,
- Bugün çok güzel olmuşsun
+ Diğer günler çirkinim yani
Bu şekilde gereksiz ve saçma tavırları örnek verebiliriz. :D
Türkiye'de buna daha çok kadınlar başvurur. Tabii bu erkeklerin de yapmadığı anlamına gelmez. Erkekler için biraz komik gözüktüğü için herkes başvurmaz. Hatta erkeklerin çoğu da trip konusundan bezmiştir. Bu durum bazen kavga veya tartışmalara yol açabilir, hatta karşınızdaki kişiyi sizden soğutur.
Eğer karşınızdaki kişiyle alakalı bir derdiniz varsa direk gidip konuşup çözmelisiniz. Trip atmak, aranızın daha fazla açılmasına sebep olabilir. Karşınızdaki bu huy ve hareketleri sevmiyorsa umursamaz.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenellikle insanların dikkat çekmek amacıyla sevgilisine ya da ilgisini çekmek istediği kişiye karşı yaptığı, alındığını abartan saçma davranışlardır. Dünyada en çok Türkiye'de yaygındır. Son 2 yıldır artan tripler, Türk erkeklerinin ve kadınlarının korkulu rüyası haline geldi. Trip, bir insanı aşırı itici yapabilir. İlgi çekmek isterken soğutursunuz. Ne sorununuz varsa gidip konuşmalısınız, gereksiz saçma tavırlarla uğraşmamak lazım.
50 Yorumla
Anlamdan ve mantıktan uzak olarak ortaya konulan itici davranışlara trip denir. Konu sınırlaması asla yoktur. Trip atılacak bir şey istenildiği zaman direk bulunur.
Örneğin kız arkadaşım; "Saçlarını hep böyle güzel yapıp kızların ilgisini mi çekmeye çalışıyorsun?"
Trip krizinin geldiği zaman aralığı belirsizdir. En mutlu anınızda gülüşürken, "Niye yan masadaki kızı kesiyorsun?" diye anlamsızca bir trip yiyebilirsiniz. Oysa ki baktığınız falan da yok.
Trip atma isteği varsa ve ortada sebep yoksa kaçışın yok, o sebep yaratılır. Telefonu kapatırken bile seni seviyorum der, siz bende dediğiniz zaman "ben de ne?" diye trip yersiniz.
Tribi örnekler ile açıklamaya çalıştım. :D20 Yorumla
+1 yıl- Aşkım hafta sonu sinemaya gidelim mi?
+ Off sen beni hiç anlamıyorsun, akşama kadar çalışıyorum işlerim var diyorum. Çalışmaktan canım çıkıyor. Kendini biraz benim yerime koy, dinlenmeliyim diyorum. Sen bana kalkmış sinema diyorsun.
Yukarıda verdiğim örnekteki gibi anlam ve mana veremediğim davranışlara ve tepkilere trip diyorum. Hiç olmadık yerde böyle anlamsız davranışlar görüyorsanız uzaklaşın. :D Trip atmak insanları soğutur ve uzaklaştırır.47 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
:)) sinemaya gidelim mi aşkım dediğimde :))
böyle gülen yüz görmek isterdim :)) - +1 yıl
başka bir sıkıntısı vardır
- +1 yıl
trip trip hepsi trip... birazda kapris...
hayatta anlaşamıyorum böyle tripli vatandaşlarla... burunları bir karış havada, dünyayı ben yarattım edasıyla dolanıp duruyolar etrafta... hatta hatta dünya kendi etraflarında dönüyo zannediyolar..
hiç acımıyorum böylesine... - +1 yıl
hayırlısı
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu trip mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 64,8b cevap paylaştı. Sevgiliye yapılan bir nevi sitem
00 Yorumla
+1 yıltrip ne demek?
İngilizce bir kelime olan "trip" Türkçe'de;
Fiil olarak kullanıldığında; "sekmek, tökezlemek, ayağı takılmak, sürçmek, hata yapmak, çelme takmak, düşürmek (birıni)",
İsim olarak kullanıldığında; "gezi, gezinti, seyahat, yolculuk, tökezleme, sürçme, çelme, sekme, hata, hafif ve hızlı yürüme, kastanyola, uyuşturucunun etkisinde olma, uçma (uyuşturucu ile)" anlamına gelmektedir.
Trip kelimesinin diğer dillerdeki anlamlarına https://nedir.dictionarist.com/trip bağlantısından ulaşabilirsiniztrip
trip kelimesi ile bağlı ifadeler
trip cam: i. kastanyola mili
trip dog: i. kastanyola mili
trip lever: i. kastanyola kolu
trip up: çelme takmak
tripartite: s. üçlü, üç taraflı, üç parçalı
tripe: i. işkembe, saçma, boş lâf
tripes: i. bağırsaklar [arg.]
triphammer: i. ağır çekiç
triphase: s. üç fazlı
triphibious: s. kara deniz ve havada yapilan (tatbikat)
triphthong: i. üç sesli hece
triplane: i. üst üste üç kanatlı uçak
triple: f. üç katına çıkarmak, üç misline çıkmak i. üçlü s. üç kat, üç misli, üçlü
Triple Alliance: üçlü İttifak
triple decker sandwich: i. üç katlı sandviç
triple jump: üç adım atlama
triple play: üçlü oyun
triple tongue: hizli konusma
triplet: i. üçlü, üçüzlerden biri, triolet [müz.]
triplet pregnancy: üçüz gebelik
Kaynak: https://trip.nedir.com/#ixzz3MVP4iIj800 Yorumla
+1 yılaslında trip yapmak dürüstlüktür..
''seni önemsiyorum''demektir.
sevmediğin birine trip atmazsın mesela.
yani ona olan sevgini belli edersin içten içe.
onun için üzülebildiğini ona göstermektir trip.
''beni üzebilecek kadar değerlisin, hadi anla'' demektir.
çocukçadır belki ama kalptendir de aynı zamanda.
trip atmak sevdiğini başka türlü söylemektir.
bir yerde vazgeçememektir.
susamamaktır trip.
susup gitmek yerine ''senden vazgeçemiyorum''u tercih etmektir.
ve yalansızdır...
hülasa...
onu aklından, kalbinden, anılarından, hafızasından
atamayan insanların
atabildiği yegane şeydir trip.51 YorumlaAslında, trip atmak dürüstlüktür.. ”Seni önemsiyorum” demektir. Sevmediğin birine trip atmazsın meselâ. Yani ona olan sevgini belli edersin içten içe. Onun için üzülebildiğini ona göstermektir trip. ”Beni üzebilecek kadar değerlisin, hadi anla” demektir. Çocukçadır belki ama kalptendir aynı zamanda. Trip atmak sevdiğini başka türlü söylemektir. bir yerde vazgeçememektir. Su-sa-ma-mak-tır trip.. Susup gitmek yerine, “Senden vazgeçemiyorum“u tercih etmektir. Ve yalansızdır. Hülâsa.. Onu aklından, kalbinden, anılarından, hafızasından atamayan insanların… Atabildiği yegâne şeydir trip.
50 Yorumla
+1 yılAslında, trip atmak dürüstlüktür..
”Seni önemsiyorum” demektir.
Sevmediğin birine trip atmazsın meselâ.
Yani ona olan sevgini belli edersin içten içe.
Onun için üzülebildiğini ona göstermektir trip.
”Beni üzebilecek kadar değerlisin, hadi anla” demektir.
Çocukçadır belki ama kalptendir aynı zamanda.
Trip atmak sevdiğini başka türlü söylemektir.
Bir yerde vazgeçememektir.
Su-sa-ma-mak-tır trip..
Susup gitmek yerine, “Senden vazgeçemiyorum“u tercih etmektir.
Ve yalansızdır.
Hülâsa.. Onu aklından, kalbinden, anılarından, hafızasından atamayan insanların…
Atabildiği yegâne şeydir trip..52 Yorumla- +1 yıl
Cok iyi yorumlamissin 👍😊
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sevdigin kisilere her zamankinden farkli davranmak, soguk olmak, surekli laf vurmak ve istedigini yapmamakdan ibarettir.
Kimlere atilir kismini da cevapladim sanirim yukarda ama ayrintiya girersek,
1sevgiliye ya da sevgili olma ihtimalli kisiye
2 yakin arkadaslara
3 seni sevdigini bildigin kisiye atilir :-)30 Yorumlatrip ne demektir bilmiyorum. tek bildiğim imalarla insanlara laf söylemenin mantıksız ötesi olduğu.. açık açık rahatsız olduğun durumu belirtip çözüme gitmek varken neden imalar yapıp karşı tarafın senin demek istediğini anlamasını beklersin ki.. saçmalık
11 Yorumla- +1 yıl
artı 1
trip atmak tavır almaktır
hoşlanmadığı bir durum olduğunda yapar insan bunu
zaten onu önemsemeyenlere ya da önemsemediklerine trip atmaz
bu davranışın kızdırdı,kırdı beni demenin davranışsal halidir diyebiliriz bazen
ama ota çöpe atılıyorsa bayar, soğutur
bir ayar şart11 Yorumlaaynen
+1 yıl"daha fazla daha da fazla en çok bana hep bana hep bana ilgi göstereceksin" demenin erol büyükburçtan daha kibar hali.
Kendini ifade edemeyen insanların çıkış yolu, maruz kalan için ise bir kara delik.
genelde erkişiler daha fazla maruz kalır bu duruma. Hayattan ve insandan soğutan bir eylem.10 YorumlaYeni bir terim ya da tabir... Cok emin olmamakla birlikte, karsisindakine, yaptirmak istediklerini taraflardan birinin, cesitli tavirlar takinarak yaptirma cabasi olarak nitelendiriyorum ben... Aradiginda cevap vermeme, meskule atma... telefonunu kapatma... onu cesitli yerlerden silme ve/veya engelleme vb... Luzumlu mu? Ise yariyor mu? Bu apayri bir konu ama genclerin birbirine kar topu atar gibi attiklari birsey oldugu birsey, bunu biliyorum. :))
00 YorumlaGörmezden gelme değil. Trip bana göre insanın ilgi istediğini belli etmesidir. Bir insan sana durduk yere saçma şekilde trip atıyorsa senden sevgi ilgi istiyordur. Ama işte kimse kolay kolay bunu kabul edip karşısındakine canım cicim diye davranıp hemen ezilmek istemez. bu yüzden hep problemler çıkar ortaya. Aslında amaç sadece ilgi istemedir.
00 YorumlaTrip: Değer verilen insana yapılan sitem. Kişiye kırılınca bunu mesajlara cevap vermeyerek ya da "ok, tamam" gibi cevaplarla geçiştirip, gördüğünde sadece selam vermek, burnunu buruşturmak.
Bir ergen kız ağzından örnek: "Geçen akşam murat bana iyi geceler dedi ve bunu dedikten sonra en son gece 3te telefona girmiş! Bunu nasıl yapar ya? Birkaç gün affedecek hale gelene kadar trip atiyim en iyisi."00 Yorumla
+1 yılYaptığım şeyin nasıl adlandırılacağını pek umursamam açıkçası.
İçimden geldiği gibi davranır veya konuşurum. Karşıda ki ister trip desin ister başka bir şey çok önemli değil.
Karşımdaki insanın davranışını da trip olarak değerlendirip değerlendirmemek tamamen keyfime kalmıştır:)
O nasıl tanımlarsa tanımlasın. Bana göre tripse triptir.
Organize edilen bir akşam yemeğinde karşındaki kişi ''niye o masa değil de bu masayı ayarladın'' derse sağ gözüm seyirir:)))
İşte bu triptir!11 Yorumla- +1 yıl
Trip denilen şey gereksizdir. Tavır almak ise belli yerlerde doğrudur. Mesela sırf eski sevgilisiyle göz göze geldi ya da bir kız ona asılıp kendini uzak tuttu diye trip atmak çok salakçadır. Kıskandığını söylersin.
Trip denilen saçma olay sevgiliye en yakın arkadaslara karşı yapılır. Çünkü sadece onların katlanması yeterlidir.00 YorumlaTrip ; Birine bişeyleri kısa cevaplarla veya cevap vermeden anlatmaya çalışan insanın saçma bulduğum davranışıdır. Hiç sevmem trip. Atmayı da atılmasını da. Hep söylerim, şeffaf olun. Bişeye bozulduysanız kırıldıysanız gidin açıkca konuşun çözüm bulunsun. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır. Ne gerek var saçma triplere girmeye?
00 Yorumlatrip kıymet vermek demetir.
sana dargınım gönlümü al demektir :)
lütfen biraz sevgini hissettir demektir.
her zaman derim tripsiz aşk tarçınsız salepe benzer -_-53 Yorumla2. cümleni okudum sandım bana dargınsın :)
De get Ne teşekkürü manyak <3 :)
+1 yılTrip atıyorsa ve gerçekten seviyorsam onunla uğraşması çok tatlı oluyor (: tabii abartınca sıkıyor da...
Bana karşı tavır alıyor soğuk davranıyor :D ben hiç takmıyormuş gibi yapınca daha sinirleniyor, yaniii sinirleniyordu30 Yorumlatribin özellikleri:
trip başlı başına bır afettir..
trip kaçınılmazdır..
ne zaman yapılır belli değildir.
şekli şemali belli değildir..
hangi davranışa girer belli değildri.
TANIM:genellıkle kızlar tarafından yapılan bir eylem olmakla beraber erkeklerin bir türlü anlama veremediği ne olduğu belırsız bir davranış türüdür. kızlar tarafından kızları daima haklı çıkaran bir davranış olarak da göseterilebilir..00 Yorumlakonuşmamak bir triptir. ya da yüzüne bakmamak, veya bir yere birlikte gitmemek, gittiği yerden erkenden ayrılmak, oflamak puflamak, surat asmak, başka birşeyle ilgileniyormuş gibi yapmak, gıcık vermeye çalışmak, çocuk gibi küsmek, çocuklaşmak, sürekli hasta görünmek, herşeyi zor beğenir olmak, sürekli sıkılıyor görünmek... Vsvs... seni kızdıran gıcık eden herkese yaparsın...
00 YorumlaAslında trip atmak önemsemek değer vermektir ben seni önemsiyorum ama sana kırıldım gör falan demektir umursuyorum işte seni demektir trip ne zamanlar orrtaya çıkar kalbini kırar kıskanırsın vs yani hiç bir kız önemsemediği insana trip atmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Tribi kendinize ozel mi kildiniz vay vay
- +1 yıl
Seven erkek te atar trip bencillik yapmayin
- +1 yıl
Sormana luzm var mi trip atmak size ozgu ddgil sadece
+1 yıltrip mi dedin :) onu ablana sorucaksın işte bir durup:)
itinayla trip atarım ve trip atmadan duramam :)
trip bana göre verdiğim değer gibi birşeydir benimle ilgilen demektir ne bilim bana değer ver bak küsüyorum gibi bir şey işte18 YorumlaVay ablam at bakim bir trip görelim hünerlerini :)
şimdi olmaz kiii
trip atacağım bir sebep olmalı öyle hop diye de atılmaz yani :)Deliisin abla sen android deli :P
ablaya insan deli der mi yaa :) taş olacaksın bak hee :)
Şaka nan şakadanda anlamıyor baaa :)
anladık heralde şaka olduğunu bende sana şaka yaptım
sakalara aliskin degilim Nan
nan ne yahu :)
+1 yılkelime anlamı seyahat/yolculuk olmakla birlikte ilişkilerde yapılan trip aslında şımarıklık değil karşı tarafa ne kadar kırgın olduğumuzu gösterme şeklidir gereklimidir evet gereklidir çünkü konuşarak değil bazen susarak anlaşmak daha kolaydır.
15 YorumlaFazla trip atmayın nan :)
başka türlü anlaşamıyoruz bağırayım çağırayım hiç dinlemez ama 2dk susayım yapmadığı şebeklik kalmaz bizi siz mecbur ediyosunuz :)
orda haklısın kökü kuruyasıcalarız :P
o kadar da değil
Gizli Üye(30-35)+1 yıltrip demek karşındakini bıktırmak demek. Günümüzde kızlarımızın kozu olan bazen bitmek tükenmek bilmeyen insanı canından bezdiren kırgınlığı ya da şımarıklığı ortaya dökmek için araç. Yapmayın kızlarr erkeklerı canından bezdırmeyın. Bir de bu trıp ın erkek kısmı var eğer bir erkek trıp atıyorsa koşarak uzaklaş hiç çekilmiyor!
00 Yorumla
+1 yılTrip konusunda pek çok kişi pek çok tanım yapar ama tribin kime atıldığını biliyorum... Kişi ancak sevdiği ve değer verdiği insana trip atar. Trip atmayan bir kız ya da erkek seni yüksek ihtimal sevmiyordur, tınlamıyordur...
01 Yorumla- +1 yıl
Trip umursamamak görmezden gelmek değildir, tam aksi umursamak, gereğinden fazla umursamaktır...
Birine çok değer verirsin hatta seversin bir şey yapar ama ona küsmeye kıyamazsın bu yüzden daha masumane olan tribi kullanılırsın ilgi beklediğini hareketlerinle ve konuşmalarınla ifade edersin tabi her öküz anlamıyor o ayrı.
10 YorumlaTrip kizin naz yapmasidir. ama asiri bayar ar cevremde oyle kizlar hic trip atilmicak seylere trip atip adamlari canlarindan bezdiriyorlar ama oyle kizlar adamlari daha cok cezbediyor olacakki adamlar cevrelerinde dönüp surekli aciklama yapiyorlar :)
00 YorumlaTrip karsindaki kisinin soyledigi sey sana dokanir bazen sinir olursun bazende küstugun icin verdigin ters duygusuuz cevaplar iyi tamam ha oyle haklisin evet evet yaa zaten ben onemsizim falamm genelde erkege atilir
00 Yorumla
+1 yıltrip atmak kızgınlıqını kırqınlıgını ifade etmek için kullanılır
en çok da benimle ilgilensin diye yapılan bir eylemdir. çünkü tripli olduqunda karsıdaki senle konusmak filan ister buda onun için bir sebeptir :D00 YorumlaTrip gerçekten de önemsenen kişiye atılır. Umrunda olmayn kişiye trip atmazsın ki. Genelde bizim işimizdir. Erkekler yaptığında çook sevimsiz oluyorlar abartanlar için söylüyorum kız gibi naza çekenler için söylüyorum..
10 Yorumlatrip umursamamak görmezden gelmek değil. Genellikle kızlar ; sevdiğini birinden kıskandıklarında , kalpleri kırıldığında umarsızca trip atarlar ya da çok ama çok sinirlendikleri zaman. Erkeklerde kızlardan beklediği bişey olur misal kız yapmaz ee bu sefer de erkeğin onuru kırılır ve trip atar , bu kız beni sevmiyo düşüncesine girer. Trip bence çok saçma bişey :D
10 Yorumlatrip atmak karşındakinden net cevap alamadığında, seni üzdüğünde, istemediğin bir cevap verildiğinde sözlü eylemdir
20 YorumlaTrip bn sana küstüm ve benim gönlümü al demektir..
Trip sevdiğin insana yapılır.. Sana değer veren insana yapılır.. Önemsemediğin, seni önemsemeyen insana zaten trip atmazsın10 Yorumla
+1 yılTrip ;
'' Peki '' '' tm '' '' ok '' Gibi Mesajlar Gördüğün Zaman Trip İle Yüzyüzesin Demek !
Kurtulmanın En İyi Yolu Ölü Taklidi Yapmak Veya Kaçmak !30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Trakyalılar mesela
resminiyukle.com/.../Trakyali-Kizin-Tribi.jpg13 Yorumla- +1 yıl
bak bu iyi gibi :) fakat süre de önemli 0-30 saniyede cevap alamadıysa trip derim. yarım günden sonra işler değişir
- +1 yıl
30 saniye cevap yazmak için makul süre :P tribin süresini bilemedim.
+1 yıltrip umrunda değilmiş gibi davranarak gönderme yapmaktır söyle örnekleyebiliriz.
örnek: yavrum ben maça gidiyorum.
ok
burada normalde onayladı gözüksede git sern maca gelince ben seni top edecem manası taşır.
saygılar22 Yorumla- +1 yıl
haha :)) sağ gösterip sol vurmak yani.
- +1 yıl
daha nice örnekler mevcuttur tabiki ama konuyu anlatan örnek olarak bu en iyisi :)
Birinin bir hareketine sinir oldun diyelim. Bu sefer kalkip sende onu görmezden gelirsen trip atmis olursun. Tribi herkes birbirine atabilir ama daha cok kızlar erkeklere atar.
00 YorumlaSevgilim en son tartışmamızda "bırak şu trip atmalarını bir kenara" dedi. Ondan önceki gün "sen hiç benim gözüme batacak kadar trip atmadın bana canım" diyordu :D
00 Yorumla
+1 yıltrip âslında sevginin bir belirtisidir. tabi erkekler her ne kadar hoşnut duymasada insanlar sevmedikleri kişiye trip atmazlar. bu yüden bu kadar büyütmeyin ve alttan almaya çalışın
00 Yorumla
+1 yıltrip ''BENİMLE İLGİLENN BİŞİLERDE ISRARCI OLL YA HADİİ AL ARTIK ŞU GÖNLÜMÜÜÜ'' demektir ve çok sevdiğin kişiye yapılır ilk sıradada malesef sevgililer vardır :)
00 YorumlaŞahsen biraz geri kafalıyım ne kadar 17 yaşında olsam da fakat şu trip atmak yeni çıktı sanki. Bence trip atmak senin de dediğin gibi aynen umursamamak. Arkadaşlarımla bir konu hakkında tartışırken daha sonra tabir- i caizse tınlamıyorum trip attı diyorlar
00 YorumlaTrip ergenlerin ve yetişkinlerin " çoğunlukla kadınların maalesef " karşı cinsin anlamsızca beynini s*kme yöntemidir. Genellikle ota b*ka atılır. Erkekler için korkulu bir rüya haline gelmiştir.
00 Yorumla
+1 yıltrip +9 kezban itemidir.. çok eski çağlardan beri kullanılan bu silah.. oldukça ilkel olup atılan kişinin psikolojisini etkileyebilir... güzel kızların atmasın da pek bir sakınca yoktur :D :D... genelde bir olayı anlaşılmadığı veya yanlış anlaşıldığı zamanda atılır...
02 Yorumla- +1 yıl
Kezban ne demek bir açıklasana arkadaşım
- +1 yıl
ciddi misin yoksa dalga mı geçion
+1 yılTrip atmak kusmmek darilmak icindeki burukluk. Umursamamk olmaz bencr cnku umursadiklarina trip atablrsinnn :) hee bidee kizlar trip atabilir sadece :P
00 YorumlaTrip: karşı cinsin hareketi sonucu içte oluşan küçük çaplı sinir krizinin tam ifade edilememesi sonucu bunun bir dışavurumudur. Her iki tarafta atabilir. Umursamamak uzun vadede ciddi problem yaratıldığından önerilmez. Sorunun tek çözümü iletişimdir. :)
00 Yorumlatıpta açıklaması tansiyonun kan şekerinin hızlı inip çıkmasında beyninin kontrolu kaybetmesiyle zaman ve mekan kavramlarinin karişmasi anlamina gelir kafa güzelken çok olur senn bahsettigin trip kızların kabris atmasi g*t kalkikligindan olur :)
20 Yorumla
+1 yılya kardeşim tamam yurt dışında yaşıyon da mağra dan mı çıktın :D hiç mi gelmedin Türkiye ye annen babana hiç mi trip atmadı :D TRİP kelimesini doğduğundan beri ilk kez mi duyuyon :D
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMagradan cikmadim, bizim burada trip diye birsey yok. Ve annem babam nerdeyse hic kavga etmiyorlar nerden bilebilirdim ki?
Bence sadece deger verilen kisilere atilir yani ben oyle yapiyorum umrumda olmayan insan umrumda degildir trip atmam :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrip kızgınlığın ifade ediş biçimidir. Ve sevilen herkese seni kim kızdırdıysa arkadaş olsun sevgili olsun anne baba kardeş olsun sevdiğimiz ve bizi kızdıran kıran kişilere kızdığımızı belli ederiz bunun adıda triptir
20 Yorumla
+1 yılUmursamayan görmezden gelmek isteyen insan niye böyle bir tavır koyma gereğinde bulunsun..
Aksine umursamakdır, umursadığın insana atılır..20 Yorumla
+1 yılValla tam tanımını bilmem ama erkek attığı zaman şu tribi hiç çekilmiyo arkadaş böyle öğk diyip kusası geliyo insanın ayyy öf
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılModern çağda kızın sevdigi erkeğe yaptığı naza verilen addır :)) bunu yapan kız sevdiği erkekten ilgi bekliyordur, değer görmek istiyordur. Yani aslında erkeğe kızı kendine bağlamak için verilen fırsattır.
10 Yorumlatiptronik /TRİP/ araçların hem otomatik hem düz vites birleşmesine denir spor moduna atılabilir P moduna atılabilir bundan başka modlarda vardır :)
31 Yorumla
+1 yılsevgilim olsaydı en nefret ettiğim özelliği olurdur trip atan kız kadar çirkin bir şey yoktur tripten nefret ederim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı. ben cok trip atıyorum yaa nefret ediyorum bu huyumdan.. hiç iyi değil karsındakini soğutuyosun kenedenden :)
10 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a22480-trip-turleri-detaylar
Adam o kadar emek vermiş , araştırmacı olun biraz :)15 Yorumla- +1 yıl
trip nedir sorusunun cevabı değil o bence
- +1 yıl
Ama ne olduğu anlaşılıyor.
- +1 yıl
nedir?
- +1 yıl
Nazlanmakmış :)
- +1 yıl
cıks, öyle anlatmıyolar pek :)
bak şimdi:D sana asıldım diyelim. sen de biraz yüz verdin yanaştın. biraz muhabbet açayım diye uğraşırken senin soğuk davrandığını farkettim ve ben de soğuk davranmaya başladım. işte senin yaptığına naz, benim yaptığıma trip denir :D
00 Yorumla
+1 yılGereksiz, ego tatmini için yapılan saçma bir harakettir. Yapan kişiden anında soğuma gibi bir huyum var..
10 Yorumla
+1 yılBence trip değer verdiğin insana atılır. "Daha çok onemse beni, fikirlerimi, değerli olduğumu hissettir" anlamına gelir.
10 Yorumla2010 yıllarının başında trip ünvanıyla taçlandırılan kısa süreli öfke nöbetidir.
*Adı zaman zaman değişiyor olsa da o duygu hali hiç değişmez kadınlarda, bir yolunu bulur postalarını koyarlar..14 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin savunma sözcüğü haline geldi. seni ciddiye almıyorum, çünkü bu bir trip :)) e güle güle deyince de biz suçlu oluyoruz :P
- +1 yıl
Rica ederim. Günaydın...
Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı. Trip atanlar genelde, bir şey söylemezler mimikleri ile belli ederler somurtkan davranmak gibi birşey.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyani bozulurken?
- Devamını Gör (242)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler