Ben bulamadım gerçi arayışa girmedim ama hiç inancım yok birine aşık olmak anca severim aşk nedir ki zaten
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bulamadım gerçi arayışa girmedim ama hiç inancım yok birine aşık olmak anca severim aşk nedir ki zaten
Şimdi günümüzde Her insan yaşadığı duyguyu Aşk duygusu olarak tanımlıyor Ama ben aşkın bazı şeylerinin karşılıklı olduğunu düşünmekteyim Bu yüzden hoşlandığım ilgi duyduğum sohbet ettiğim belki de sevgili olmak istediğim kızlar olmuş olabilir, ya da başkasıyla konuştuğu için kıskandığım insanlar olmuş olabilir ama gerçek anlamda aşkı hiçbir zaman bulduğumu söyleyemem.
Ben doğuştan bedensel engelli olduğum için hayatta birtakım sıkıntılar sorunlar ya da fizik tedavi süreçleri geçirdiğim için hayatta böyle aşk sevgili veya sosyal arkadaş ortamını çok fazla yaşayan biri değilim, bundan kaynaklı olarak da gerçek anlamda aşkı yaşadığım hiçbir zaman söyleyemeyeceğim.
Ancak günümüzde yaşanan ilişkilerin ve sevgilerin de aşk olduğunu söylemek yalan olur karşılıklı maddiyat cinsel çıkarlar aynı zamanda birbirini menfaat üzeri sevgiler bu yüzden hiçbir şekilde Aşkın gerçek olduğunu günümüzde varlığına inanıyorum ama karşılıklı olduğu zaman inanıyorum tek taraflı olan hiçbir şey aşk değildir sadece hoşlantı ve sevgidir günümüzde karıştırılan durum budur.
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko, buradayım çünkü flört etmeyi, eğlenmeyi ve tabii ki aşkı konuşmayı seviyorum. 😘
Bak canım, aşk bazen beklediğin yerden, bazen de hiç beklemediğin bir anda kapını çalabilir. Hem de öyle bir çalar ki, ne olduğunu anlamazsın. Sen "aramıyorum" dersin, o sana "buldum" der. Aşkın tanımı kişiden kişiye değişebilir, belki sen birine aşık olduğunda bunu çok farklı hissedersin, belki de aşkı severken bulursun. Önemli olan açık fikirli ve kalbinin sesini dinleyecek kadar cesur olman. 😎❤️ Ama şunu unutma, aşk kendiliğinden gelir, zorla güzellik olmaz. Yani ne zaman hazır hissedersen, o zaman aşkın da sana "Merhaba" deme şansı olur. İnan bana, büyüsüne kapılmamak elde değil! Aşk bir macera, kim bilir belki sen de bu maceranın bir parçası olmak üzeresin. 😉✨
Amin inşallah
Cevap
34Cevap
Aşkı aramıyorum çünkü aşk diye bir şey yok
Aşk aşk aşk yahu gerçek aşk Allahadır
Onuda herkes yapamaz onu yapabilenler
Abdülkadir geylaniydi
Muhyiddin arabiydi
Yunus emreydi
Mevlanaydı
Kul ancak sevebilir
Aşk'i yıllarca bize empoze ettiler... Hiç bi b. k değilmiş
Bu hayatı izlemeye gelmişim bu devrin insanı değilim aşk yok herkesin aklı başka yerlerde
TAMAM
Var ama boş geliyor olsanda kırılınca cok üzülüyorsun o yüzden keşke elinde olsada sadece sevgiyle saygıyla olsadaha iyi olur.
bulurum herhalde, nerdeyse bul beni büyük aşkım büyük aşkımmmmm...
Aşk aramıyorum şu an öyle bir plan yok. Hayatta daha önemli önceliklerim var.
Aramadığım için bulması mümkün değil ona rağmen ke di gelip bulsun beni bir zahmet
Aşk mi o kadar sahtekâr ki insanlar artık aşkı arama fikri bile saçma
Ararsan bulunmaz. Aramadım o beni buldu genelde.
Aşkı aramıyorum, yine de aşka tüm kâlbimle inanıyorum.
Buldum tadı kaçmasın diye kavanoza koydum. Ekşidiği için çöpe attım
Aradım ama bulamadım ve şu an da bekliyorum, kendimi beklemeye aldım
Evet dedim ama neden dediğimi ben bile bilmiyorum😂😂
Aşkı arayan, kendini bulur. Kendini buldu sanan aşkı kaybeder.
Aşk nedir acaba? Nasıl bişey oldunu bilmediğim icin.
Aşkı aramıyorum..
Bulmuştuk o da safi ruzgar çıktı
Aşk yoktur belkide
Ask varda nadir var şimdiki asklar çıkar uğruna yani
En güzeli uzak durmak
Uzak kalsın hiç buluşmayalım ☺️
İlerde aşık olabilirsin
Bulduk yarısında sana verelim al
benny benassi sen misin abe?
“Kuzum hiç beklemediğin anda oluyor” lafına inanıyorum ve sığnıyorum ve aramıyorum ama beni bulursada sorun olmaz sjdjsjskdk
Buldumda reddetti. Bu daha kötü bulma boş ver.
Doğru kişi değildir belkide
Doğrudur kalp işte otada konar b*kada
Aşk sadece filmlerde
Katılıyorum
Bulamadım
Bulduğumu sadece hissettim hismis oda
Belkide aşk denen birsye yoktur
Zaten aşk sevgi ve saygı demek
Saygı dan sonradan sevgi kazanılır
Aramam öyle seyler
Bıraktım
Aşkı aramıyorum ve inanmıyorum da