Belki gerçekten tanıştığım her kıza karşı ilk defa öyle hissediyorumdur yav gardeşim bu ne ön yargı ama yaaaa

Belki gerçekten tanıştığım her kıza karşı ilk defa öyle hissediyorumdur yav gardeşim bu ne ön yargı ama yaaaa

Evet her insana karşı farklı duygular duyabiliriz ve Bu da bizim için hayatımızda bir ilk olduğu için erkekler olarak her zaman için şunu söyleriz ben bu duyguları ilk defa yaşıyorum aslında hayatımızda hiçbir kadının girmediği anlamında değil değil, Burada anlatılmak istenen durum kişinin sadece yaşamak istediği duygu ve düşünceleri o kişiyle ilk defa hissettik o kişiyi ilk defa hissettiğine karşı anlatmaya çalışır Ama keşke biri olarak kişiyi kastetmiş olsak bizim için daha zor olur, yani boşuna benziyor sen benim ilk aşkımsın derler ya da senden önce kimseyi sevmedim bu tamamen yalan, en azından onunla yaşadığın ilk olduğunu söylemek daha gerçekçi.
"İlk kez böyle hissediyorum ne yaptın bana" diyerek ironi de yapıyor olabilirsin. Çünkü hemcinslerin bu cümleyi yeni tanıştığı kızları etkilemek için kuruyor. Kalıp cümleleri diyebilirim kızlar bu cümlelere inanıyor mu orası tartışılır
Her insan farklı bir karakter tabi ki ilk defa böyle hissedeceksin. Birisiyle küsüp tekrar barışsan bile ilk kez öyle hissedersin ki bı gauet normal
teşekkür ederim efenim
Erkekler ne kadar güvenilir varlıklar masallah
teşekkürler
Cevap
5Cevap
Yalancı yapar knk
Her kızda farklı bir şey hissediyorsan yalancı yapmaz tabi. Herkesin enerjisi farklı sonuçta.
Eski sevgilim @limpos bu gün itibariyle aldatıldığını öğrendim herkese yazmış kanıt attı kızlar... erkeler herkes aynısını diyor çok kolay kandırıyorsunuz
dün sevgilindi bugün eski sevgilin mi oldu ahahha. d
Aldatıyormuş diyorum y
A
e niye hala pp olarak tutuyorsun o zaman :D
Her aldığım kitapta aynı hissi, aynı heyecanı, aynı merakı, aynı sevgiyi hissediyorum. Dolayısıyla benim için ilk kez hissetmek yoktur. Taze hissetmek vardır. Evet, ilk kez demek insanı yalancı yapar.
''Sende farklı bir şey var, tarif edemiyorum. İlk defa böyle oluyorum''
Her karının düşeceği fix yalan :d
hahahahaa. d
O kıza karşı ilk kez böyle hissediyorsun. Hem doğruluk payı, hem de yalan payı var. İlk kez sevdiğin o değil ama ilk kez sevdiğin o.
Yani evet teoride mümkün hepsine farklı duygular hissediyor olabilirsin
Hayatımda böyle dürüst ve hayatında sürekli ilk defa böyle hisseden erkek görmedim aman tanrım
Herkes farklıdır 🌸 dolaylı yoldan bu seni yalancı yapmaz. Çünkü kendi parmağımı dahi bir ine benzemiyor ama bizim yani.
Çünkü sen kadına değil kadınlara aşıksın💖
Gerçek feminist erko
farklı bir bakış açısı
Sen de sen torpillisin yalancı olmazsın.
Yok en doğrucu sensin
Yalan olduğu baya belli knka
bu herkes için böyle sanırım
Evet öyle
Evet yapar deme
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?