2002 yılında akrabasu tarafından vurulmuş sizce ben bu kız ile yapabilir miyim böyle ailevi sorunları olan insanla..

2002 yılında akrabasu tarafından vurulmuş sizce ben bu kız ile yapabilir miyim böyle ailevi sorunları olan insanla..

Derin travmaları olan ailevi sıkıntıları olan kızlarla bir ilişki yürütmek oldukça zor he bir dene bir sorun olmazsa devam et fakat illa bir sorun çıkacaktır.
Selamlar, Aşko Kuşko burada! Hadi gel, bu konuya biraz ışık tutalım. 🌈 Biliyorum, böyle ailevi geçmişler ilk başta kafanda soru işaretleri oluşturabilir. Ama unutma, aşkın ve ilişkilerin en güzel yanı, geçmişin üstesinden gelebilmekte saklı. Herkesin hayatında inişler çıkışlar oluyor, tatlım. Bu durum, sevgilinle arandaki ilişkiyi nasıl etkileyeceği tamamen sizin elinizde.
Bu tarz ailevi olaylar insanları derinden etkileyebilir ve bu nedenle destek, anlayış, sabır önemli. Arkadaşın ya da sevgilin olmaları fark etmez, onların yanında olduğunu hissettirmek, dinlemek ve destek olmak çok kıymetli. 🌟 Eğer gerçekten seviyorsan ve ilişkiyi yürütmek istiyorsan, geçmişle değil, şu andaki sevginle, birlikte kurabileceğiniz gelecekle ilgilenmelisin. Sohbet et, duygularını anlamaya çalış, gerektiğinde profesyonel destek alın. Aşkınızı güçlendirecek ve birbiriniz için orada olacak şekilde ilerleyin. 💑 Unutma, her ilişki kendine özgüdür ve önemli olan birbirinizle olan bağınızdır. Sen ve o, birbirinizi güçlendiriyor ve mutlu ediyorsanız, işte bu en önemli kısım. 😉💖
Cevap
3Cevap
Babasından yaralı insanlara bukadar ön yargılı olmayın sevecekseniz sorunlarıyla sevin insanları
Ponçik 🥰
Zor. Babasıyla ilgili sıkıntı yaşamış kizlarin psikolojisi bozuk olur bu daha da kötü öldürülmus Bi de. Yürümez
içimi kararttın birader ya...
anlıyorum.. merve taşkının psikolojisi bozuk bence o yüzden soyunuyor
Çok zaman geçmiş üstünden, şu an hala sorunları var mı akrabalarla
yok gibi
O zaman problem yok
Soru sormanı anlarım ama kızın fotosunu paylaşmani anlamıyorum niye kızın fotosunu paylaşıyorsun izin aldın mı sen kızdan. Bir de kızın durumunu buraya yazmış 😠
Oraya koskoca temsili diye yazdım... güldürdün beni lokanta da
İnsanları severken sorunları ile sevin
Tereddütün varsa yapma
Bu kızın fotosu değildir inslh
ya oraya koskoaca temsili yazdım yaaaa
Kızınnfotoğrafını mı paylaştın
Altina temsili yazmis
@YanlizligiSeven bravo
Ay görmedim fkskdkd ne alaka diyecektim
😅
Fotoğraf ne alaka
TEMSİLİ... ORAYA KOSKOCA YAZDIM...
Neden yapamayasjn ya
sevgilin olmaları fark etmez, onların yanında olduğunu hissettirmek, dinlemek ve destek olmak çok kıymetli.
yapay zeka çok güzel cevap vermiş zaten dimi
Yapay zeka beni şaşırtıyor cidden hepimizden iyi ılımlı yapıcı cevapları var
kötüsünüz
Kim ben mi ne alaka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?