Kendi dengimi bulamıyorum? Düzgün erkek yok gerçekten?

Dengimi bulamıyorum. Başka bir şey değil.
İyi bir devlet okulunda iki mühendislik bölümü bitirdim. Dünyada kendi alanımda 15. okulda yüksek lisans yaptım. Şükür ailemin maddi durumu iyi yoksa zaten gidemezdim. Ailenin tek kızıyım ve birkaç evimiz var. Gören kimse çirkin bir kadın olduğumu da söylemiyor. Hatta genellikle "ne güzel kızsın" diye iltifat alıyorum insanlardan. Yeşil gözlüyüm açık kahverengi saçlıyım.
Karşıma çıkan hiçbir erkeğin maddi durumuna bakmadım. Güzel okul bitirmiş mi işi var mı diye bakıyorum. Maaş çok önemli değil, sadece boş birisi olsun istemiyorum. Uğraşı, hayatta amacı olsun istiyorum. Biraz da çirkin bir adam olmasın istiyorum yani. Eli yüzü düzgün olsun. Öyle boy takıntım vücut takıntım da yok erkekte. Son sevgilim 176 boyundaydı. Zaten ben de kısayım 158im. Asla kendi dengimi bulamıyorum. Hep karşıma doğru düzgün okumamış. Doğru düzgün işi olmayan çirkin erkekler çıkıyor. Ben bunca eğitimi kimse için yapmadım kendim için yaptım. Ama sırtıma yük olsun istemiyorum erkek. Sanki her yerde başı boş erkek var. Ben kendimden fazlasını istemiyorum dengimi istiyorum. Ne yapayım kendimden daha başarısız daha çirkin bir erkekle mi olayım illaha?

Kendi dengimi bulamıyorum? Düzgün erkek yok gerçekten?