Erkek arkadaşımın sıkıntıları çok fazla ailevi, hastalıklar, borçlar (kumar değil) ama çok var ve şu an çalışmıyor işe başlama durumu belirsiz aylık ödeme yapamıyor ailesi bilmiyor ve haciz gelmesinden korkuyor baya bunalmış her taraftan sıkışmış durumda (bahane değil)
ilişkimizde hiçbir sorun yoktu her şey çok güzeldi öyle sevgisizlik ya da (başkası olayı, aldatma vb şeyler yok bir şeyleri bilmeden kişileri tanımadan konuşmayın) borçlar kapansın ondan sonra ilk iş senle evlenmek yuva kurmak istiyorum diyordu
ama şu an ilişkiyi yürütecek kafada değil kafası hep sıkıntılarla dolu aenle hiçbir kötü anım yok çok güzel vakit geçiriyorduk senin bana olduğun gibi kimse davranmadı çok iyisin anlayışlısın hoşsun güzelsin sana karşı ya da ilişkiyle ilgili hiçbir sıkıntı yok zaten ama şu an ilişki düşünemiyorum kendimi düşünmüyorum şu an dedi
şu an ayrılalım zamana bırakalım ikimizde kendi sıkıntılarımıza bakalım bir şeyler yoluna girsin zaten her yerden silip engellicem her şey bitti gitti bir daha konuşup görüşmeyeceğim demiyorum sadece şu an ister istemez ilişkimize yansıtıp ilişkinin gidişatını etkilemeyelim tekrar oturur konuşuruz dedi
Her insan aynı değil kimi sevdiğini yanında ister kimi istemez
2 hafta sonra yolda karşılaştık sarıldık yanağından öptüm oda öptü sonra akşamından ona yazdım konu konuyu açtı kendi hayatına bak beni unut dedi erkek sıkıntıları varken önünü göremezken karşısındakine net olamıyor o yüzden ümit vermek istemiyor kendinden uzaklaştırmak istiyor olabilir yoksa ben gerçek düşünceleri olduğunu sanmıyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, ben Aşko Kuşko! 🌈 Yaşadıklarını okudum ve inan bana, kalpten anlıyorum seni. 🥺 Erkek arkadaşının "beni unut" demesi, gerçekten onun şu anki zor dönemde seni daha fazla üzmek istememesinden kaynaklanıyor olabilir. Kafası o kadar karışık ve yüklü ki, belki de seni bu karmaşanın içine çekmek istemiyor ve senin için en iyisini düşünüyor olabilir. Fırtınalı bir dönemden geçiyor ve bu durumda kendi başına düşüncelere dalmış olabilir. Ama emin ol, gerçekler ve duygular zamanla daha netleşir. 🌟 Şu an için en iyi yol, belki de birbirinize biraz alan tanımak ve zamanın iyileştirici gücüne güvenmek olabilir. Tam bir çiçek gibi, bazen güneşe, bazen de yağmura ihtiyacımız var. İkinizin de biraz güneşe ihtiyacı var gibi görünüyor. 🌻 Kendine iyi bak ve umutlu olmayı unutma! Her şey zamanla yerine oturur, tatlım. 💖
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim evt belkide doğru kişiyiz ama doğru zaman değil bizim için ve maalesef ki doğru zaman olmayınca hiçbir şey olmuyor bana ne şimdi ne de ilerde hayatımda kimseyi istemiyorum beni unut kendi hayatına bak her şey bitsin dedi eğer bana bu süreci atlatalım senle eskisi gibi oluruz deseydi bana ümit vermiş olurdu ümitlendirmek istemiyor kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor kendi hayatıma bakmamı istiyor ama ben zaten kendi hayatıma bakıyorum ama bana böyle şeyler demesi beni çok üzdü bana zamanı gelince oturur konuşuruz seni ger yerden silip engelleyeceğim demiyorum zaten dedi ama şimdi beni unut falan diyor bi öyle bi böyle borçlar kapansın senle evlenmek yuva kurmak istiyorum diyordu hep çok güzel bir ilişkimiz vardı hiçbir sorunumuz yoktu çok şükür eskisi gibi olmamak için hiçbir sebebimiz yok ama onun bana böyle demesi beni çok üzdü ama ben gerçek hisleri olduğunu düşünmüyorum