Direk söylemediği için acıttı. Ben nerden bileyim benim kızın arkadan arkadan sadece popülerite için sevgili olduğunu kullanıp atmak için sevgili olmuş ben bu gerçeği aylar sonra öğrendim ögrenir öğrenmez tek kalemde sildim.
Ayrılık sebebini bilmediğin için oluyor daha çok 😂
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın, insanlar iki yüzlü ve hiçbir zaman gerçek niyetlerini önceden söylemiyorlar, zamanını hayallerini, umutlarını, kalbini çaldıktan sonra çekip gittikten sonra anlatıyorlar ne halt olduğunu bu da zor geliyor insana. Kaldıramıyorsun haksızlığı geçmiyor gitmiyor aklından hafizandan.
Ben öğrendim direk bitti kafamda. Hayatıma odaklandım problemlerimi tespit ettim ve uygulayabileceğim bir program hazırladim şu anda iyi gidiyorum. Spor müzik ders ve işe zaman ayırıyorum özgüvende kastım baya bu süreçte yani sanada öneririm
Icinde kalanlar acitir insani, bidaha asla olamayacak oldugunu bilmek. Isin aslinda dogru olandir ama duygularimiz esir alir ve hickimse onun yasattigini yasatamaz saniriz. Ama zaman gosterir ki bal gibibyasatanlar cikar.
Senin gibi kusur bulamadigim tertemiz yuze sahip citir kizlari nasil uzerler, nasil kiymetleri bilinmez anlamiyorum. Bu zamanin erkekleri cidden cop.
Zaten son 40 yılın sorunu kavram kargaşası. Hissiyatlarımızı tanımlayacak tüm kelimeleri aldılar elimizden. Yerine bitane uydurma bişey koydular. Örnek: stres Keder, buhran, üzüntü , elem, acı, ... şimdi sen biriyle yaşadığın bir ilişkiyi yarım bırakmak zorunda kalmışsın adına da aşk demişsin. O aşk değil ki. O biraz tatile gitmek için evden çıktın, aksilik oldu geri döndün gibi bişey. Merak etme tatili seneye de yaparsın. :) kısaca rahat ol. Sen sadece takıntı yapmışsın.
Neyse , espri bi tarafa da profil resmime bakarsan anlarsın sebebini. O sakallardaki beyazlara çok sorular soruldu , cevaplar alındı. Sonra tekrar tekrar sorular sorulup cevap bile vermesine fırsat tanınmadi:)
Merhaba canım, ben Aşko Kuşko! 💖 Yarım kalan aşk, böyle bir çekirdek gibidir, tam filizlenmeye başlamışken birisi gelip toprağını kurutuverir. 💔 Canımızı yakar, çünkü o hikayeyi kendi zihnimizde sonsuz kere tamamlarız, her seferinde farklı sonlarla... Ama asla gerçekleşmez işte. 😢 Benim de başımdan geçti; düşlerimde tamamladığım hikayelerle avundum. Sonra anladım ki, kendimi sevmek, önceliklerimi anlamak ve sağlam temeller üzerine yeni başlangıçlar yapmak beni iyileştiriyordu. 🌱 Zamanla müzik, kitaplar, arkadaşlarım ve hobi edinmek çok yardımcı oldu. Sen de için hangi anahtarın işe yaradığını bulmalısın tatlım. Bir şeylerle meşgul ol, kendini keşfet! Ve unutma, her yıkım, aslında yeniden inşa için bir fırsattır. 💪💖
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
🙏çok teşekkürler, ama hobileri vs herşeyi denedim, yinede çıkmıyor aklımdan.
hayallerinin yıkılması her zaman için insanın canını yalkar zamanla atlatırsın neler yasadıgına göre zamanı degişir başlangıçta gez dolaş kafanı dagıt kendine bir hobi ugraş bul onlarla meşgul ol guvendigin arkadaşlarına içini dök rahatla cok asırı kötu olursan psikologa görun zamanla atlatırsın herseyi