Arkadaşlar evlendiğiniz zaman eşinizin ailesiyle yaşar mısınız yaşamaz mısınız?

Arkadaşlar evlendiğiniz zaman eşinizin ailesiyle yaşar mısınız yaşamaz mısınız?
Sürekli diken üstünde, sürekli üstün başın dikkatli olacak, hareketlerin dikkatli olacak, oturma kalkman dikkatli olacak sürekli bir tedirginlik hissi, kısıtlanma hissi olur. Bir yere giderken sadece eşine değil ailesine de açıklama yapacaksın ne yedin içtin nerdeydin, çıkıp dolaşayım desen kaç yaşında kadın evde durup akşam yemeğini yapacak sen gezeceksin haliyle kötü gözükeceksin olmaz o iş.
Gerçekten iyi niyetli olan insanlar var. Hani gelinini kendi çocuğu gibi sahiplenen. Böyle bir durumda onlar da benim annem babam olur. Ama kötü niyetli ve fesat olanlarla aynı şehirde bile yaşamam gerek yok cidden😒
Yaşayamam
Teşekkür edrm🙏
Yaşamam
Ben annemle zor anlaşıyorum 😂😂
Cevap
4Cevap
Eğer durumlar başka türlüsüne el vermiyorsa, evet yaşarım. Onun ailesi, benim ailem.
durumlar başka türlüsüne el vermiyorsa, sabredilebilir.
@ilman hıhım, amin 😌
Rahat olabilecegimi dusunmuyorum. Bir sureligine yasayabilirim ama uzun sure olmasi pek hos olmaz.
Bence de insan annesiyle zor geçiniyor 😂
Dogru:D
Sürekli düğün soruları hayırdır seni everiyor muyuz 😂😂 yasamam tabi ki azıcık özel alan sonuçta
Bugün ordan gittik 😂
Eğer geçimsiz degillerse yaşarım ama bilmiyorum ya herkesin evi barki ayri olsun
Ayrı olmazsa sıkıntı olur ya 😇
Şimdi ev büyük ve başka çocuğu yok sa olur yaşardım ama başka çocukları varsa yaşamazdı
Yaşama yaşama boş ver 😇
🤔öyle mi dersin
Hayır yaşamam ne münasebet 😄
İsyan geldi 😂
Diyecek söz bulamadım 😂
Bence evlendikden sonra yeni bir hayata başlamak lazım. Bırak eşimin ailesi kendi ailem ilede birlikte yaşamam 😅
Aynı şeyi bende söylüyorum 😂
Dur bakalım hele bir eşimle yaşayabilecek miyim😂😂
Hayır sırtımda b... taşırim yinede kendi evime çıkarım
Büyük konuşmak istemem , asla asla demem çünkü bu hayatta her şey olabiliyor... Sadece şunu diyebilirim , istemezdim elbette. Yani herkesin kendi özel alanı olmalı...
Yaşamam sanırım.😃
Zor o işler ya 😂
Aynen ya 😂
Ayrı olursa güzel olur.
Valla süper olur öyle bir şey olsa. :D
Mücbir sebep yoksa yaşamam.
Eger zorunluluk var ise yasarim.
Hayat akışı belki de onu uygun görecek
Yaşamam
Yaşayamam
Hayır, yaşamam
Aslaa