AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Sorarak öğrenemezsin.. Anlattığın olaylara olan tepkisiyle ölçülebilir bunlar.
bir ara içir sarhoş et o zaman herşeyi bül bül gibi öter :D
Anlatsana neden ben s. s. s bu şekilde sorduysan cevap vermemesi gayet normal
Kurcaladikca oda sıkılir, bosver gecinip gidin iste..
Söylemiyor ise sana değer verdiğindendir , bence kasma
Hiç bbir zaman gercekleri öğrenemiyeceksin üzgünüm...
ortak arkadsınız varsa onu aracı olarak kullanabilirsin
Onun arkadaş çevresi ile yakınlaşıp, hakkında bilgi alabilirsin.
maalesef arkadaşı yok.
Ailesine senden bahsediyordur, çünkü en yakını onlar.
Karşına al ve benim hakkımda ne hissediyorsan gözlerimin içine bakarak söyle de eğer kaçırırsa yalan söylediği belli olur
bir kişinin seni nasıl birisi olarak bildiği davranışından ve halinde yüzündeki tebessümden anlaşılır eğer bunu söylemesi için sevdiğini zorluyorsan demekki davranışlarından şüphe duyuyorsun demektir.
En yakın erkek arkadaşları bilir bunu ama onu da öğrenmen zordur. Ne hissediyorsan onu düşünüyordur erkek arkadaşın fazla öğrenmeye çabalama. Davranışlarından anlarsın
USB sini al PC tak windows düşünce klasörünü incele.
Bence ayrıl dönerse seni sewmiştir dönmezse zaten bitmiştir :)
ya içki masasında kafası iyiyken sor ozaman anlatır :)
Ciddi düşünmüyo demek ki, ama şimdilik bitsin de istemiyo, geveliyo gibi geldi bana...
yakın arkdaşlarından öğrenebilrsin ya da bir arkdaşın ile konuştur kız güzel olsun bak nasıl davranıyo diye :)
cinci hocalar var. sevgilinin saçından bir tel koparıp git gerisini halleder onlar.
Bence fazla üstüne gitmeden sana karşı olan hareketleriyle anlayabilirsin. Hep aynı şey sorulduğunda sıkıcı olabilir. Birde sakın kırılmayacağını söyleme veya ispat etmeye kalkma sonra farklı şeyler duyup hayal kırıklığına düşebilirsin.
Sen herşeyini anlatıp o sana anlatmıyosa mesafe koy
sen bunu merak ediyorsan pek hoş düşünmüyordur bence
Bazilari oyle olur konusamaz, konusamayan erkek modellerinden biriyle berabersin tatlim
Ortak arkadaşın aracılığı ile bunu öğrenmeye çalış. Eğer beğenmediği bir yönün var ise bunu sana tabiki açık açık söylemeyecektir.
en iyi erkek arkadaşıyla çık aldat onun hakkında gerçek bilgiye ulaş. :) tabiki şaka sakın yapma öyle bişey
bir erkeği anlamanın en iyi yolu evlenmekdir :)
ozman gerçek yüzünü görürsün :)
acı ama gerçek bu :)
bence fazla irdeleme kalbin kırılabilir. ya da tam tersi sonuçlar doğurabilir. oluruna bırakmalısın
once terk et ayrilin sonra arkandan gercek dusuncelerini bir arkadasina anlatir sende ondan ogrenirsin
Seni sevmiyo o zaman seven erkek motor gibi iltifat eder kendimden biliyom
ben iltifat istediğimi söylemedim.
Bu istemdisi diyomki kopek gibi bir kiza. Asigim. Teklif etsem reddederbiliyom. O. Yuzden sessizim. Aklimdandacikmiyo bu kiz bana hakkkimda ne dusunuyom dese kitap yazarim anliyon mu. Imzami kanla atarim bir aciginida bulamadim zorla asik etti beni
tut kolundan karşına çek sor cevaplasın bana karşı dürüst ol de.
Ortak arkadaş ya da en yakın arkadaşı aracılığıyla bişeyler öğrenebilirsin
panpa ne uğraşıyon adamla bırak ya , ne güzel bişey demiyomuş işte
en yakın erkek arkasından alırsın anca bılgıelrın onda sana kız ayarlıcam de albılgılerı
Ona en kucuk detayina kadar nasil kizlardan hoslandigini sor ve kendinle karsilastir
Ortak arkadaşınız varsa arkadasina olayi anlat de böyle böyle bana yardım edermisin de
canım peki sen onun hakkinda ne dusunuyosun :)))))
Onun senin hakkında olan düşüncelerini bilmeden nasıl başlayabilirsin ki bir ilişkiye? Ya da konunun derininde karşındakini tanımadan demeliyim.
bir insanı kızdırmadan gerçek düşüncelerini öğrenmek imkansiz. Önce onu kızdıracaksn birşey için bak nasıl dökülüyor her halini görmek için
Cok fenasin kiz :)
sevgilim olsa hiç bunlara takılmam anın tadını çıkarıım kıymetini bil gerisini boşver bence , nefes alıyosa tamamdır boşver ne düşündügünü :)
Cok basit sizin davranislarinizda ki durumuna bakin nasil bakiyor nasil hareket ediyor bu cok cabuk ele verir kisiyi zaten.
pekii sen kendin hakkında ne düşünüyorsun onunla cinsellik konuştun veya yaşadın mı seni basit bir kız olraka mı gördüğünü düşünüyorsun
bir kız ardaşını yem olarak kullan ona verdiği tepkiye göre sana karşı olan tutumu ortaya çıkar zaten
basit ya da zor bir örneğe gerek yok tek yapman gereken ona aklındakileri sormak. zaten kaçamak cevap veriyorsa bil ki o sorduğun her neyse sende yok
sen onun hakkinda ne düsünüyorsan o aynisini düsünüyordur muhtemelen
zorlama bence berki sen üzülürsün seni sevmiyosa zaten yol vermişti sana sen sen ol eyer seni sevmediğini anlarsan yol ver zorla olunca daha kötü oloyo kAÇ AYDAN BERİ ÇIKIYONUZ?
pc sine telefonun key logger kurmak ne yaptıgını istedigin zaman dorbilirsin ve kayıt edebılırsın bu keyloggerı pc sine ve teline yuklemen gerekıyor ama :)
seni seviyorki hakkinda kirilirsin diye ya da alip baska yerlere cekersin diye konuşmuyor
Fazla ayrıntı istemene gerek yok erkekler ne düşünüyorlarsa onu söylerler zaten
Yaptığın hareketlere verdiği tepkilerden yüz ifadesinden anlayabilirsin
Söyleyecekleri hoşuna gitmeyebilir. Bence zorlama cocugu üzülmeni istemiyor belli ki.
Yani sunu onemsemeyi kesersennnnn bulbul gibi sakir
yüz yüze konuşmalısın
içten cevap verip vermediğini gözlerine bakarak anlayabilirsin
bir kız arkadaşından face şifresini iste ve oymuş gibi ağzından laf almaya çalış
Sana davranislarindan anlayabilirsin cok kolay ki..:))
Yakin bir arkadasi yok mu onunla konusabilirsin en cok gerisi faso fiso
Bu adamı terket gitsin kafası karışık duygu vermiyor güvenme , dili ile aklı bir değil. aklında başka birşey dilinde başka birşey
Boşversene seviyosa zaten senin yanında olur düşüncelerini her koşulda söyler sana gizlemeden saklamadan zamana bırak
Yaşamakmı dersin yeğen ölmekmi dersin? yaşamak için göze aldıkların bir gün olöcek yaşamaya değer mi yeğennn? Ne dersinnn sence
Boşversene sevgilinse hala seviyordur beğeniyordur yanii
Direk sana söylemiyosa dolaylı yoldan öğren en yakın arkadaşı gibi birinden
çok basit
kendinke ilgili konu aç sorular sor
okadar önem veriyorsan bu konuya açik açik aor
Tam olarak istediğin cevabı vermiyorsa istemediğin şeyler duymaman içindir.