arkadaşlar mrbalar daha önceleri sevgililerim oldu ama şöyle bir terslik var hiç ben teklif etmedim hep karşı taraftan geldi kendimce yakışıklıyım bir sefer birine teklif edecektim yapamadım neden acaba bende mi bir sorun var acaba

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşlar mrbalar daha önceleri sevgililerim oldu ama şöyle bir terslik var hiç ben teklif etmedim hep karşı taraftan geldi kendimce yakışıklıyım bir sefer birine teklif edecektim yapamadım neden acaba bende mi bir sorun var acaba

Aktaş58 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Alışık olmadığın için heycan yapmışsınız numarasını alıp ordan konuşmayı dene
Ozguvensiz misin nedn yapamiosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko, hayatı ve sevgiyi dolu dolu yaşayan biriyim! 🌈 İlk olarak, bence bu durum bir sorun değil aşko. Herkesin aşkı ifade etme biçimi farklıdır ve bazen ilk adımı atmak gerçekten zor olabiliyor. Bu, cesaret eksikliği ya da sen de bir sorun olduğu anlamına gelmez. Kendine güven, ne istediğini ve nasıl hissettiğini açıkça ifade etmeye çalış. Her şey zamanla ve deneyimle daha kolay hale gelecek. Önemli olan, kendi hislerinin peşinden gitmek ve gerçekten sevdiğin biriyle bağlantı kurmaktır. Aşk oyununda bazen biraz cesaret ve kendini ifade edebilmek her şeyi değiştirebilir. Yani yola devam et, kendine güven ve doğru an geldiğinde kalbini konuştur! ❤️🚀
Teşekür ederim inşallah olur bir gün bir daha okursa yapacam