+1 yılBu durum açıkçası sizi endişelendirebilir. Öncelikle, endişelerinizi ve düşüncelerinizi sevgilinizle samimi bir şekilde paylaşmanız önemli. Eğer sevgilinizden bu durumu netleştirmesini isterseniz, ona duyduğunuz güveni ve sorularınızı açıkça ifade edebilirsiniz.
Sevgilinizin size olan samimiyeti ve dürüstlüğünü göz önünde bulundurarak, söylediklerine inanmayı ya da inanmamayı tercih ettiğinize karar verebilirsiniz. Ancak, ilişkinizde açıklık ve güvene dayalı iletişim kurmak en önemli unsurdur. Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa, sevgilinizle birlikte bu konuda konuşmanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİstemsiz sorun güldürdü beni sadece şimdi bi kiz olarak düşündüğün zaman o diger gelen kisi sutyeninden baska unutacak biseymi bulamamis bide mutfakta zannetmem unutulabilecegini ic camasiri bu sonucta haklida olabilir sevgilin ama bi yandanda diger yönleri düşünmek lazim belki seninki hediye mediye bisey aldiysa denerken degistirirken kalmista olabilir🤦♀️🤷♀️
02 Yorumla- +1 yıl
Bu hediye fikri aklıma hiç gelmedi ama olabilir bu erkekler hepsi böyle ya Allah belalarını versin
- +1 yıl
Kimsenin günahını alma bosuna 🙂 zaman gösterir
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kokuyosa yenidir o, uzun zaman geçmiş olsa parfümün kokusu gider mutfakta pişen yemeklerin kokusu falan siner. Nerede buldun ki? Çekmecede falan mı? Nasıl fark etmemiş hayret. Belki bilerek koymuştur birisi aranızı bozmak için.
15 Yorumla- +1 yıl
Ya mutfak dolapları zaten klasiktir hani çatal bıçak çekmeceleri olur onun altındada da kapaklı bir bölüm olur genelde annelerimiz sıvıya flan koyar görmemiş olması imkansız ya hayır bu kadarmı pis bu çocuk
- +1 yıl
Oha ne, hadi onu geçtim annesi de mi görmedi? Gerçi bir saniye, annesi senden önce gelip temizlemiş olsa dediğin gibi onu oradan kaldırırdı. Bunlar ailecek biraz düzensiz demek ki. Bir de yeni evde nasıl birileriyle yapabilirler onu da tam anlamadım daha yerleşmeden, kız yoksa bunun annesinin babasının işi olmasın sdhdkndn
- +1 yıl
Hahahahah dur dur zaten annesiyle ablası beni çok beğeniyordu onlarlada tanışıyorduk yani onlar yapmamıştır zaten annesigil eve ilk taşındığı gün gittiler yani onları gönderdikten sonra eve kız atmış hıyar 😀😀
- +1 yıl
Vayyy ş*rfsiz itt, kız da adama hiç yabancılık çekmemiş herhalde alanını işaretlemek ister gibi kokusunu bırakmış skdhjdjdfj adam demek ki profosyonel oynuyor, kız emin olamamış sana ulaşacağından ondan bırakmış olabilir ama belki de yanlışlıkla olmuştur, bilerek bırakmamış da olabilir. Her şekilde kaybettiğini düşünme bela senden gitti, daha iyisine layıksın kızım boş ver böyle beş para etmez herifleri. Hayır yani mutfağa da mı girmiyorsun be adam, demek evlense tüm yükü sana atacak.
- +1 yıl
Aynen öyle hayır birde herkes bana ya ne kadar güzel kızsın bunun neyine bakıyorsun yanına bile yakışmıyor derdi ben onun kalbinde yüzünüze seviyorum derdim kalbine sıçayım 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutfak dolabında sütyen mi? Öncekilerin bu kadar canım olduğunu sanmıyorum ama seninki bu kadar canım galiba. Senin buna inanmana da inanamıyorum. Kızsın sen bu kadar saf olma yavrum ya!
01 Yorumla- +1 yıl
Ya inanmadım tabiki sadece insanların fikrini merak ettiğim için burada sordum hem iyide oldu yorumlar sayesinde güldümde ben bunları aşamayacak bir kız değilim inanmak istedim ama aptal aşıkta değilim yani hayatımdan çıkardım zaten o kişiyi içimde şüphe varken zaten devam edemem o ilişkiye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. O sütyen o dolaba nasıl girdi asıl mesele bu :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılYatak odasında değilde neden mutfakta gadası
01 Yorumla- +1 yıl
Taşınalı bir ay olmamıştı beni yanına çağırdı gittim zaten eve tam yerleşememişti hatta bir odasının perdesi yoktu beraber aldık mutfak araçgereçleride vs o işe gitti bende yemek yapacaktım mutfak dolabını açtım sütyen ve bir kaç hediye paketi vardı ama sevgilim haberinin olmadığını kesinlikle ondan önce kalan kişilerin olduğunu söyledi ben bu şüpheyle zor yaşarım kadınla görsem bu kadar sıkıntı olmazdı
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİnanma.. yalan söylemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olmadığından, sadık olmak zorunda değil. Talep gören erkek, aldatır. Talep görmeyenler ise, aldatamaz ama bu erkekleri de kızlar tercih etmez. Talep gören erkekle birlikteyseniz, aldatmalar elbet olacak normaldir. Zaten kadınlar da parmağında oynattıkları ve parasını yedikleri ezik erkekleri, az aldatmıyor değil.
03 Yorumla- +1 yıl
Şimdi kanka sıkıntı cidden aldatması değildi kendisi cidden profil olarak da oturması kalkmasıylada çok kaliteli duruyordu aileside öyleydi yani inan aklıyla bile aldatacagını düşünmezdim zaten peşimden çok koştu cidden çok istedi ama ben her seferinde reddettim en son kader bizi yeniden bir yerde karşılaştırdı birseyler oldu ve ben bir şans verdim o sırada işi dolayısıyla uzağa gitti bu arada aramızda özel bir şeyde yaşanmadı zaten o benim bu huyumu seviyordu yani sevgili olduğum bir insanla belli bir mesafeyi koruyan ve bunu kesinlikle aşmayan kırmızı çizgileri olan bir kızım zaten oda benim hakkımda bu şekilde düşündüğünü ve çok şanslı olduğunu söylüyordu hatta tam kendisine göre ve ailesine göre olduğumu ve beni ilk gördüğü anda ben bu kızla evleneceğim diye düşündüğünü belirtti o yüzden sinirlendim yoksa kimse sandık olmak zorunda değil ama bir insanın umutlarıyla hisleriyle oynayıp zamanını çalmak ta şerefsizlik kimse kusura bakmasın ben evlilik gözüyle baktım ve oda böyle bir insan olduğumu biliyordu sence bu doğrumu sence şimdi bu şerefsiz karaktersiz yalancı pislik... bir insan değilmi?
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle, umut vermemesi gerekiyordu. Eğer erkek dindar değilse, 33-35 den önce evlilik gözüyle bakmaz. Bunu bilip kanmaman gerekiyor..
- +1 yıl
Yani canım bende zaten
Sanki biri bilerek birakmis gibi. Yatak odasinda olsa kesin bulunup imha edilirdi. Erkek mutfagi pek kullanmaz, dolayisiyla görüp imha edemez. Bu iste bir dişi şeytan oencesi var gibi
21 Yorumla- +1 yıl
Olabilir zaten ya unutulmuş oraya atılmış ya da özellikle konulmuş gibiydi baya yeniydi yani güzel kokuyordu yani birinin atacağı bir eşya değildi eski yırtık vs
+1 yılBence sen de mutfak dolabının alt kısmına bir tane erkek donu koy sana sorarsa Bu kimin diye geldiğinde eski oturanlardan kalmıştır dersin kısasta Hayat vardır
22 Yorumla- +1 yıl
O bu saatten sonra benim kapimdan geçemez
- +1 yıl
👍👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinin birlikte yattığı kızın da senden haberi var muhtemelen yoksa o sütyeni oraya bırakmazdı. Bildiğin öğrenmeni istemiş. Kalitesiz insanları birbiriyle baş başa bırak.
16 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Benim exin arabasina da toksasinj ve rujunu koymuştu annemin diye zivaladi terk ettim
- +1 yıl
İyi yapmışsın. Kendi gibi ucuz bir kızla aldatmış seni. Daha kaliteli adamlara layiksin.
- +1 yıl
Bende öyle yaptım
- +1 yıl
Aferim.
- +1 yıl
❤️❤️
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnş mutfak fantezisi yaparken kalmamıştır 🙁 neresinde bulduğuna göre değişir bir de, görülmeyecek bir yerde mi, yuh bunu nasıl görmedin diyeceğin bir yerde mi 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Benim aldatılma hikayelerim hep böyle boktan zaten 😀
Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Aklıma cemal süreya nın şiiri geldi sütyeni ilk defa görenler kulaklık olarak kullanmış gibi bişeydinerkwk arkadaşında herhalde çorba tabağı niyetine kullanıyo ahahah
14 Yorumla- +1 yıl
Bu arada dün başıma geldi bu olay ve ister istemez bi üzgünüm arkadaşlarla cafedeyiz şu an olayı anlatıyorum hepsi bu şekilde espri yapıyo gülmekten ağzım ağrıdı lütfen depresyona girmek istiyorum ben izin verinnn 😀😀
- +1 yıl
Gülmekten giremiyorum ki
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatmadığına inanırım,
Eski ev sahiplerinin olduğuna inanırım,
Erkek arkadaşının haberinin olmadığına inanırım,
Amaaa..
Mutfak dolabından sütyen çıkması ihtimaline inanmam.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHerşeyi geçtim mutfak dolabında ne işi var... diyelim ki Seni aldattı oraya niye saklasın
Eski oturanlara ulaş sor ben sorardim eşyanız. kalmis gelin alin jsjs10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben zamana veyanşahısa degil de şeyi merak ettim... Mutfak dolabı ne alaka 🥲🥲🥲
22 Yorumla- +1 yıl
Yatak odasındamı bulsam daha iyi olurdu mutfakmı onu düşünüyorum bende
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vallaha 2 ihtimal var ama bilemedim inanasın gelmiyorsa demek ki şüphe ettirecek hareketleri var veya o güveni vermedi
025 Yorumla- +1 yıl
Zaten bu devirde kimseye güven olmuyo böyle şeyler oluncada insanın midesi bulanıyor zaten ilerlemeye gerek yok
- +1 yıl
Değer verdiğim insanların herseyine dikkat etmek gibi bir takıntım var her halini biliyorum onun mimiklerini sözlerini tahmin ediyorum eğer yapmamış olsaydı bana yapmadım inanmıyorsan kapı orada diyecek bir insandı ama boş boş aciklamar yaptı uzun uzun konuştu tanıyorum onu tabi boynuzlanacagimi tahmin edemedim
- +1 yıl
Tabi kazık yiye yiye ustalaştık yine yiyoruz ama canım gibi inanmıyoruz 😀
- +1 yıl
Ya hiç sorma askeri bir meslekte olan sevgilim vardı biraz uzun hikaye ama bir şekilde bunun bir ifşa videosunu gördüm çocuk biseksüelmiş videoda baya bir kız iki erkek tren yapıyorlar flan cidden böyle kadere sıçayım ben
- +1 yıl
Ya yemin ederim ben görünce şok geçirdim tabi birde tipine baksan beklemezsin yemin ederim sıkıntılı bir insanın mıknatıs gibi çekiyorum böylelerini sevgilim beni erkeklede aldatmadı demem ya
- +1 yıl
Şimdi şöyle Allahını sevgili kulumuyum kaderi kötü kulumuyum bilmiyorum bu kişi iki yıllık sevgilimdi memleketten biriydi birde bizim burası küçük bir yer yani böyle şeyler olmazdı babam falanda taniyo yani bu çocuğu çocuk astsubaydı bundan 3 yıl önceydi şimdi benimki çok kıskançtı ikimizinde sosyal medya hesaplarımız yoktu kullanmıyorduk bunun * bir arkadaşı vardı kardeşim sevgilim ve o çocuk takılırken benimkinin arkadasinin telefonu kırılıyor bir şekilde ve kardeşimin telefondan instagramına giriyo ve unutuyo çıkış yapmayı ertesi gün ben isteme için kıyafet bakıyorum İnternet'en ve kardeşimin telefonu alıyorum tam instada gezerken üsten bir mesaj düştü ve içinde sevgilimin ismi geçtiği için şeytan dürttü konuşmayı bir açtım bunlar bir hafta önce sevgilimin bana evlilik teklifi yaptığı akşamı bu kızın evine gidiyorlar üçlü grup yapıyorlar ve videoya çekiyorlar ve çocuğun telefonu bozulduğu için wp flan da olmayınca kız Instagram hesabına videoyu gönderiyo ben şok oldum yemin ederim anlayacağın yüzüğü taktiği aksam ona birileri birsey takmış flan psikolojim aşırı bozulmuştu şu an güzellerek anlattığım bir anı 😀😀
- +1 yıl
Hahahha hatta o olaydan sonra kardeşimden de vır şüphe ettim sevgilimle bir birliktelik yasadimki diye ay çok rezil bir durumdu cidden ben sevgilimi bir erkekle sen yaparken gördüm sence dolaptaki bir iç çamaşırı bana koyarmi😀😀
- +1 yıl
Zaten bu yüzden hep yakalıyorum ki 😀😀
- +1 yıl
Valla artık ben şerefsiz olacam yeter be iyi olalım dedik ağzımıza sıçtılar
- +1 yıl
Böylede gitmezki ama yani gitmiyo
- +1 yıl
Bize yakışmayan çok şey var ama yapıyorlar yani bilmiyorum bazen sinirle insan yanlış düşünüyor tabi yarın pişman olurum ben
- +1 yıl
Aynen en azından karakterimizi kaybetmeyelim bi o kaldı çünki
- +1 yıl
Aynen öyle
Valaha bacim arkadasim tatlim bide mutfakta daha önceden yaşıyan kişiler den kalacak pek inanma sen buna ya yemezler
05 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten yalan annemle ablam temizlediler evi dedi ev gittiğimde tertemizdi ve sütyen buram buram parfüm kokuyordu
- +1 yıl
Yüzleşssek napalım yapıp yapıp inkar edip özür diliyolar keşke erkeklerin nesli tükense
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılMutfak dolabından cıktıysa o südyen bişi olmaz 🤭🤭 Arada cerez niyetine yiyor herhalde🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahah ağlanacak halime gülüyorum 😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuna inanırsan elimde satılık köprü var kanks kelepir fiyaya bırakırım
20 Yorumla
+1 yıldaha önceki yaşayanların bu zamana kadar kıyafetinin orada ne işi var hiçmi denk gelmemiş te atmamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiiiki yalan soyluyor. Miletin isi gucu yok sutyenmi unutacak
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır bide sütyen hala buram buram parfüm kokuyordu
- +1 yıl
Ahahhaha bayagi terletmis 🤣
- +1 yıl
Niye ayrilmadinda hala sevgilim diyirsun
Mutfak dolabindaysa tesadüfen orada kalmıştır sjdj
01 Yorumla- +1 yıl
Ya benimle birlikte başka birinide idare edip kızla evde kaldıysa belki kız sütyenini unuttu bu canım çöp kutusu olmadığı için oraya attı ve aklından çıktı buda olabilir yani erkeklerin temizlik anlayışı ortada olan şeyleri saklamak atmak değil bunu zaten biliyoruz
+1 yılUydurma sanki.. mutfak dolabına neden konur ki südyen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bu olay arkadaşının basina gelse inanır miydin inanmaz miydin00 Yorumla
+1 yılYenilebilir iç çamaşırudır belki) bozulmasın diye dolaba koymuşlardır)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç mi açıp bakmadın eve oturmadan önce mübarek kesin öyledir 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Bide ben çok düzenli ve titizimdir ve yeni bir eve taşınsam ilk bakacağım yer mutfak dolapları lavabo flan olur birinci ihtimal aldatıldım ikinci ihtimal pasaklı düzensiz biriyle birlikteyim iki türlüsüde benim için sıkı ntı birinde yakalamaya olmaz hem karaktersiz hemde canım insanları nasıl buluyorum 😃😃
Cevap sahibi+1 yılmaalesef ikinci ihtimal yok aşkım hqusjsjssj
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Önceki yaşayanlarındır mı
İnanılmaz bir acemilik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutfak dolabında sütyenin ne işi var. Biri şaka olsun diye koymuştur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalanın kuyruklusu çok belli. Yakın zamanda eve birini atmış, mutfakta işi pişirmişler.
00 Yorumla
+1 yılTabi inan ya kalmıştır o da alırlar diye saklıyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler hiç bir zaman şaşırtmıyo maalesef
Ciddi bir şekilde konuş onunla belkide "fantazisi" vardır değişik fantezi edinenler'de var ama genede herşeye güvenme.
00 Yorumla
+1 yılKim olm bu benim karinin fotosuyla hesap acmis
18 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah asıl benim kocanın resminin senin profilde ne işi var haaaaa 😀😀
- +1 yıl
Bide ismiyle hesap acmis yolarim seni😡😡
- +1 yıl
Aaaa çirkefleşme beeee 😀😀
- +1 yıl
Fionamdan uzak dur anlasalim
- +1 yıl
Yooo
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hayır olmaz
- +1 yıl
Evet oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl😂 aynen kardeşim önceki yaşayanlarındır
02 Yorumla- +1 yıl
Kesin öyle zaten hayır banada hep böyleleri denk gelir insan daha mantıklı bir yalan söyler hem karaktersiz hemde canım
- +1 yıl
😂 çok karakterli
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar inanmak istiyorsun o önemli 😊
01 Yorumla- +1 yıl
İnanmıyorum o şerefsize bu saatten sonra 😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evde ise öyledir.
04 Yorumla- +1 yıl
Yeni ev ama bir insan dolaba hiçmi bakmaz adam 25 gün evde kalmış görmemiş ben gittim bir saat içinde buldum
- +1 yıl
25 gün ise bilemem yani. ama bir erkek olarak diyeyim. 6 ay kalsam da bir evde bakmadığım yerler olur yani illa
- +1 yıl
Ama annesi ablası gitti evini temizledi yani o da var şimdi bir anne temizlik yapacak ve o sütyeni bulmayacak imkansiz
- +1 yıl
oraları bilemem
+1 yılÜzerine düşme, boş ver
02 Yorumla- +1 yıl
Onun üzerine düşen düşmüş zaten
- +1 yıl
Dün hayatında olmayan birinin yarında hayatta olacağının garantisi olmayan kişiyi sıkırsan gidişi daha çabuk olur
+1 yılİş için gittiği kesin mi 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Valla bilmiyorum insanlara o kadar güvenim kalmadıki sütyen benim dese şaşırmam 😀😀
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İnanırsan daha çok şeye inanmak zorunda kalırsın
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ve güven konusunda çok sıkıntı da çekmiş bir insanım sanırım aldatıldım
- +1 yıl
Ben bana yapılan hiç birşeyi sineye çekmem ve kimseye kendimden fazla değer vermem benim için zaten bitti çoktan bitirdim ben bu olay için ortak arkadaşlarımızdanda yorum aldım bana hak verdiler ve ben beni hiç tanımayan insanlarında fikrini merak ettim yoksa çoktan hadi ordan dümbüğü
Güzel bir yalan bu yalan tutar 👌
00 Yorumla
+1 yılİnanma evi temizlemeden mi girmiş bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Çok güldüm 😄 yalanında böylesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tabikide inanma
Ama sen bilirsin00 YorumlaErkek milleti işte ne beklersin
00 YorumlaErkeğin ne diyorsa o, inanacaksın müptezel
00 Yorumla
+1 yılBuna kim inanır?
00 Yorumla
+1 yılNe yaşıyonuz siz ya
00 Yorumla
+1 yılİnanırsan inanamayiz sana
00 YorumlaBelki de yaşattıklarım demek istedi
00 Yorumlabir ergeni daha engel listemize alalım
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun... artik yalniz bekar bir kadinsin😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMutfak dolabı ne alaka hgfds
00 Yorumla
+1 yılHe gulum evet. Dogrudur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüff 3 sezonluk dizi çıkar yalnız 😆
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklıma bir sahne geldi, mutfakta 🍓 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi kadınlardan ben de istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılsende mutfak dolabında don unuttur sorun kalmasın
00 Yorumla Bence iş arkadaşı unutmuştur malum iş işte
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah 😀😀
Buna inanırsan beyninden şüphe duyarım
01 Yorumla- +1 yıl
İnanmak çok istedim ama inanmıyorum inanmıcamda
+1 yılİnanmak istiyorsan sorun var demektir.
02 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim için inanmak tabiki istiyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum keşke yapmasaydı flan diye ama dediğim gibi asla affetmem zaten sadece çok mu önyargılı davranıp en kötüsünü dusundummu diye kendimi bi an sorguladım o yüzden buradada sorma gereği duydum hepsi bu
- +1 yıl
Duyma kendine olan saygını kaybedebilirsin
+1 yılÇok komikmiş. İnanma tabii ki
02 Yorumla- +1 yıl
Aldatılmış olmama tabikide takılıyorum ama yıllarda geçse aklimdan çıkmayacak bir soru var kafamda sütyeni neden mutfak dolabına atmışlar çok saçma yemin ederim
- +1 yıl
Hakikaten saçma. Mantıklı bir neden bulamıyorum
+1 yılMutfak. Dolabında sütyen çok garip
01 Yorumla- +1 yıl
Bende gördüğümde sinir kriziyle gülme krizi arasında gidip geldim
+1 yılInanmaaa
10 Yorumla
+1 yılİnanma
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?