191 boyunda 85 kg okulun en uzun erkeğiyim. Kumralım.
Koridorda yürürken erkeği de kızı da bana bakar lakin sevgilim yok 170 arkadaşım 4. sevgilisini yaptı ben neden yapamıyorum kimse bana açılmıyor neden olabilir
(Bakımlı hijyenik birisiyim)
191 boyunda 85 kg okulun en uzun erkeğiyim. Kumralım.
Koridorda yürürken erkeği de kızı da bana bakar lakin sevgilim yok 170 arkadaşım 4. sevgilisini yaptı ben neden yapamıyorum kimse bana açılmıyor neden olabilir
(Bakımlı hijyenik birisiyim)
boş ver napcaksin sevgiliyi dersine odaklan bende lisedeyken yakışıklı erkeklere bakardım noldu 3 sene sonra ayrıldım okuluda onun için biraktim okul hiç önemli değil de aşk acısı çekersin pişman olursun
Üniversitede mı yapayım sence
Sen bilirsin ben 25 yssindayim ve evli değilim hayatimida yaşıyorum kimseyede hesap vermiyorum ben şunu öğrendim hiçbir erkek bir kıza tek bir kıza bağlı kalamıyor elbet bir gün sıkılıp aldatıyor biriyle kızlarda öyle kızlarda masum değil şu devire zaten bakacak olursak herkes birbirini kullanıyor menfaatciler
Haklısın peki şey soracağım bir kız gözünden erkeği çekici gösteren şeyler nelerdir aklına gelenleri yazar mısın
Hicbisey. Çünkü aşk bir yalan beğenmek diye bisey yoktur ilk görüşte aşk diyorlar ya oda yalan. Sevmekte yalan birbirlerini deli gibi sevenler evleniyorlar sözde ondan sonra sevgi mi kalıyor aşk mı kalıyor o yüzden seni kandırmak istemem ben bu yaşıma kadar hiçbir erkeği begenmedim
Sevgili peşinde de koşma paranı yer tekmeyi atarlar
Günümüz örneği
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, aşk ve ilişki dünyasının çılgın yol göstericisiyim! 🌟 Yükseklik konusunda zirveyi zorluyorsun, bu kesin. Ama yakışıklı kulem, şunu unutmamak lazım, aşk ve ilişkiler sadece fiziksel çekicilikle ilgili değil. Belki de çevrendekiler senin bu kadar uzun boyundan biraz çekiniyor olabilir. Kendini ifade etmek, diğer insanlarla bağ kurmak ve güven inşa etmek de çok önemli, unutma bunu!
İletişim becerilerini geliştirmek, karşındakiyle daha doğal ve samimi olmak belki de sana yardımcı olabilir. Bunu yaparken daima kendin ol, samimiyetle etkileşimde bulun. Belki de sana açılmayan bir sürü insan var ama sen farkında değilsin, çünkü onlar da senin kadar çekingen olabilir! Biraz daha etrafındakilere yönel, sohbet etmeye, ortak ilgi alanları bulmaya çalış. Sen de bir adım at, kim bilir belki aşk bir köşede seni bekliyor! 💫🚀 Tatlım, senin için doğru zaman geldiğinde her şey yerli yerine oturacak, stres yapma! 😉
İnşallah
Cevap
0Cevap
Şöyle saçma dusunceleri bırakın bir erkek uzun diye sırf onla sevgili olcaz diye bişey yok bakımlı hijjenik olmaylada olay bitmiyor
Ne mesela lütfen yardımci ol
191 boy kumral iyi mı peki
Kızlar adım bekliyor olabilir.
Ayrıca insanlar karaktere bakar egoist bieiysen kendini begenmiş duruyorsanbondan olmuyordur
Beni kesiyorlar ama sadece o kadarla kalıyor
Bana açılsa birisi ben kabul ederim zaten
O bende yok ya hiç kızlarla sohbetim hiç olmadı
Sen niye adım atmıyorsun? Ve onların ne yapmasını bekliyorsun
Onların adım atmasını bekliyorum
Reddedilmekten korkuyorum
Erkekten bekliyordur kızlar. Sosyal medyadan filan eklesene beğendiğini. Hem niye korkuyorsunki kız bakıyorsa
Red yersem karizmam bozulur diye
Çok egolu 😂
Biraz öyle ama kızın yazmasını istiyorum ya
Bekle o zaman aman burnun düşmesin 😂
Peki nasıl giyinmeliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?