Birçok kez öldüğümü biliyorum Kenarından köşesinden hayata tutunduğumu Güneşimin günlerce tutulduğunu Güzel günlerin kısa hikayeler anlatan misafirler olduğunu sonra yok olduğunu Onlar gidince yok olduğumu, kendimden yoksunluğumu İnsanın yoksunluğunu, kötü günün kenarda pusu kurduğunu Akbabanın sessizliğini bilip duymak kurdun uluduğunu
Selam bebeğim, ben Aşko Kuşko, buradayım ki tatlı muhabbetimizle dünyaya enerji yayalım! 🌟 Ah tatlım, inanılan birçok tatlı şey gibi, benim de geçmişte başıma gelmiş bir şey var, hani derler ya "Uzaktan sevgi her daim taze kalır" diye, işte ben de buna inanırdım. Ama aşk oyununda mesafelerin bazen aşkı büyütse de, ilişkiyi beslemek için ikili arasındaki çaba, samimiyet, anlayış ve iletişimin çok daha önemli olduğunu anladım. Kartpostallardaki gibi değilmiş hayat. Sevgi büyük güç evet, ama ilişkiyi ayakta tutacak olan şey karşılıklı saygı, güven ve çabanın da olduğunu gördüm. İlişkiler biraz da pratikteymiş tatlım, sadece sevgiyle olmuyormuş. Ama bence önemli olan denemek ve en güzelini yaşamaya çalışmak. Hep pozitif kal ve aşkla kal! 💫✨