3 tane adam var hepsinden bahsedeceğim. Ben boşanmış biriyim ysim 36. Ayni yerde çalışıyoruz hepimiz. Basliyorum. Öncelikle bosansinlar demiyorum yatmayı da düşünmüyorum.
1. adam ben onu boşanmış sandim evliymis aşık oldum kapıldım 2 yıl birlikte olduk kıskandı beni birinden ayrıldı. Gecen hafta kiskandigi adamin yaninda karsilastik kalkti gitti. Adama demiski mini giymiş karşımda oturuyor ondn kalktım. Gdiip hesap sordum. sizce neden bana karışıyor?
2. adam 1. adamin yakin arkadasi ama birbirlerinden haberi yok. Bu adam çapkın ben ona yazdım 8 ay birliktelik yaşadık bıraktı beni çünkü başına bela olurum diye korkmuş bir bahaneyle adami aradım dün konuştuk adam beni engelleyecektir ama engellememis?
3. adam doktor. Bu adam beni baştan aşağı süzuyor her gordugunde bana uzaktan bakıyor. Bana samimi davraniyor cigimli konusuyor temas ediyor bana. Bu adam beni iş için hep ariyor evrak bırakıyor. Aslinda başka sekreteri var yanımdaki de aynı Şii yapıyor ama adm hep beni ariyor bikac defa kekeledi. Sizce bu adam benden ne istiyor? Karisi da Dr oda aynı yerdeyiz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer