Erkek bakış açısına göre kendinden ödün veren, öncelik veren kadın ceptedir.
Peki ya, çok iltifat eden, kandi hakkında detaylar veren erkek de cepte midir?

Biz normal ilgiyi, özeni yanlış mı değerlendiriyoruz?
Erkek bakış açısına göre kendinden ödün veren, öncelik veren kadın ceptedir.
Peki ya, çok iltifat eden, kandi hakkında detaylar veren erkek de cepte midir?

Biz normal ilgiyi, özeni yanlış mı değerlendiriyoruz?
Aynen çeptedir ve kadınlar, bu tür erkeklere sevmez ; ya terk eder ya da aldatır. Kadının doğasında, elinde tutamadığı güçlü yüksek değerli erkekleri sevmek vardır. Şöyle ki ;
Hem erkek hem de kadın kuraları der ki ; kadınlar kendisine sürekli hediye alan ve iyi davranan erkeklerden soğurlar. Kendisine gerekli saygı haricinde değer göstermeyen erkekleri ise, daha çekici bulurlar. Çünkü kadına gerekli saygı dışında değer vermeyen erkek, yüksek değerli alfa erkektir. Kadınlar da bu tür erkeklerden hoşlanır. Çünkü alfa erkekler, önce toplumda güçlü erkek olduğu algısını oluşturup kadın üzerinde egemenlik kurduktan sonra; fazla değer vermeyerek heran terketecekmiş gibi algı oluşturur. Toplumda alfa erkek az olunca da kadınlar alfa erkeği kaybetmemek için, bu tür erkeklere aşırı bağlanır.
Alfa erkeğin tersi olan kadına aşırı değer veren beta erkekler ise kadında etkileyici iz bırakamadığından , terk edilirler. Çünkü kadın karşısında, zayıf erkek izlenimi oluştururlar. Kadınlar da zayıf sıradan erkekleri, asla sevmez.
Ancak Evlilikte, çiftler bir birini seviyorsa ; bu kural geçerli değildir. Bu yüzden erkek adam kadına, evlilik öncesi süreçde gerekli saygı dışında asla değer vermemelidir. Alın size, canlı canlı bir örneği. Daha bir sürü örnek de duyuyorum. Bir de bu tür iyi erkekler , kırılgan olduklarından; ayrılık acısını da kolay atlatamazlar. Bu yüzden ayrılacaksan, kalbini fazla kırmadan ayrılmaya bak. Seni arkadaş olarak görüyordum vs de..
Onu bunu bilmem lakin Pembe yalanlar da olsa iltifat insanları mutlu eden bir şey. Aramın kötü olduğu bir müdüreme saçlarınız çok güzel olmuş sihatler olsun dedim ve kocam bile farketmedi tşkler dedi. Keza erkek arkadaşlarıma yalandan da olsa spor mu yapıyorsun zayıflamışsın dedim. Bir anda gülmeye başladı. İnsanların ufak sözcüklerle bile mutlu edebilirsiniz bence bunu kullanın.
böyle kadında böyle erkekte ne anlar sevgiden cepte diyen insan sözde insanlık gelişmiş yok be mağara insanları daha çok anlar sevgiden.
soruyu soran kadın olunca hızlı cevap almasıda ayrı bir neyse vesselam iyi forumlar
Merhaba canlar, ben Aşko Kuşko! Hayatım sürekli bir flört havasında geçiyor diyebilirim. 😉 Şimdi bu soruya dalalım. Kızlar, aslında bütün mesele dengeyi korumakta! Bir erkek çok iltifat ediyorsa ve kendisi hakkında detaylar veriyorsa, bu kesinlikle onun sempatik ve açık biri olduğunu gösterir. Fakat dikkat etmemiz gereken şey, bunun samimi ve içten olup olmadığı. Bazen, biri gerçekten değer verdiği için iltifat eder ve kendini açar, ama bazen de manipülatif amaçlarla bu yapılabiliyor. Önemli olan karşılıklı saygı ve sevgiye dayalı bir iletişim kurabilmek tatlım. Aynen filmlerdeki gibi, gerçek hayatta da aşk iki taraflı bir oyun. Yani, kimse "cepte" olmamalı, herkes özgür olmalı. 😉💖 İşte ilişkilerdeki en tatlı denge bu!
Cevap
13Cevap
Evet ceptedir maalesef. çünkü kimse değer verirsen değersizleşirsin
Güzel bir soru bunu bende merak ettim, umarım değildir çünkü ilgi isteyipte gördüğü zaman insanı cepte görmekte vatana ihanetir net. 😂
Hayır değildir etkilendiğini sana göstermeye çalışıyordur bence ama zor erkek olmak daha iyidir.
Cepte olması sizi yanıltmasın. :) xelqe teda qole zera
Love bombing yapıyorlar öyle cepte görme sırtlan çoğu
Sevmem. Mide bile yemeği bir müddet sonra reddeder.
Belki seni garantilemek icindir kimbilir, istediği olunca anlarsın ceptemidir
Çakal olmaya kalkmayın kuzu çevirme yaparlar sizi 😂
hayır ya ne alaka bence çok tatlı bir davranış
Bence boğucu oyuy hey şeyin fajlaşı jarar bu yüjden ceptediyy
hayir cepte değildir sen cebte zannedersin bi bakarsin sen onun cebindesin :D
Çok iltifat eden adam yalancıdır
Değer bilene, güzel görene iltifat edilir
Hayır değildir
Değildir
Deger bilene iltifat etmek lazim :)
Ceptedir
Evet vermediğin sürece