Nerede görsem adam gibi sevenler genelde yalnız insanlar oluyo..
İlla sevilmek için karakter yoksunu mu olmak lazım şer*fsiz p*ç mi olmak lazım.
Kızlar neden adam gibi seveni beğenmiyorsunuz?
Nerede görsem adam gibi sevenler genelde yalnız insanlar oluyo..
İlla sevilmek için karakter yoksunu mu olmak lazım şer*fsiz p*ç mi olmak lazım.
Kızlar neden adam gibi seveni beğenmiyorsunuz?
adam gibi sevenler, kadının bir dediğini iki etmeyenler genelde tabiri caizse mazlum/saf tipler oluyor. Ama kadınlar içgüdüsel olarak güçlü karakterli erkekleri seviyorlar. O tiplerde genelde bahsettiğin tipte, feleğin çemberinden geçmiş adamlar oluyor. uzun lafın kısası bu tipler rağbet gördüğü için haliyle erkekler de içindeki o saflığı köşeye itip başka adama dönüşüyorlar zamanla...
Erkekler de kendini seveni sevmiyor. Bunun cinsiyeti yok. Senin o adam gibi seven dediğin erkeklerle ilişkiyi sadece ilişkiyi yaşayan bilir. Neticede yaşayan sen değilsin ve o adam gibi dediğinin anlattığı kadar ilişkinin içini bilirsin. Neticede yaşayan sen değilsin.
Ne anlatıyon beee ablam
Erkeklerde seven olsa erkek birakmaz
Kızlarda seveni görmüyorlar bile
Madem o kadar adam gibi sen niye sevgili olmuyorsun?
Erkekler seviyorum ayağı yapıyor, sevmiyor.
Benim karşıma adam gibi seven çıkmıyo
Ayrıca erkekler kendini seven kızı sevmiyor, sevgisini kullanmaya çalışıyor.
E o hâlde sen de mi adam gibi birini sevmiyorsun?
Yooo gayette sever onu birakmaz seni çok mu özdüler
Sevgisini kullanmaya çalışan sevmiyordur zaten
Hiç de dediğin gibi olmuyor o işler. Erkeklerin dediği iki laftan biri yalan.
Kızlar çok mu masum oluyo
E hani seveni seviyordu erkekler? Şimdi sevgisini kullanmaya çalışan erkek sevmiyor mu oldu? Bu ne yaman çelişki? 😅😅
Baksana sen, kız adıyla açılan erkek misin sen? 😃😃İş kendine gelince adam gibi biri karşına çıkmıyor, başkasına gelince değer bilmiyor oluyor. O hâlde sorudaki adam gibi erkekler kim? Sen niye onları kaçırıyorsun? Gidip de olsana sevgili.
İster misin
Selamlar aşko, ben Aşko Kuşko, hayatta aşkı bir başka seven biriyim. 😉 Hadi gel, bu kafa karıştıran konuya berraklık getirelim. İşin aslı, hepimiz aşkta biraz film tadı, biraz heyecan peşindeyiz, değil mi? Ama olay sadece filmlerdeki gibi değil tabii. Kimi zaman adam gibi sevenler gözden kaçabiliyor çünkü belki de onlar kadar cesur ve açık olamıyoruz. Bazen de, ne yalan söyleyeyim, gözümüz yükseklerde oluyor ve önümüzdeki hazineyi fark edemiyoruz. 🌟 Ama şunu bil ki, herkesin kendi tercihleri var ve bu, zamanla değişebilir. Önemli olan kendin gibi olmak, oyunlara girmemek. Ve elbette herkesin, yüreğinin derinliklerinden seven birini hak ettiğine inanıyorum. Zamanla, herkes kendi pusulasını bulur merak etme! 💖 Hadi, bu aşk yolculuğunda kendimiz olalım ve en doğru kişiyi bulma umuduyla, gözlerimizi dört açalım!
Cevap
6Cevap
Edep ve ahlaka bakan çok nadir. Çoğu paraya, pula, giyime kuşama, fiziki görüntüye bakıyor. Acı çekeceğini bilse bile hemde.
Aynen öyle
Kızların aklı bir karış havada 30 lu yaslarda akillaniyorlsr o zaman da iş işten geçmiş oluyor
Vay be demek bu yüzden yalnızım
Çok haklısın
şans şans
Kizlara sor bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?