eski sevgilim bunu wp durumunda paylaşmıs. altına da ne kadar kötüyüz yazmıs. ne muhabbeti bu anlamadım

eski sevgilim bunu wp durumunda paylaşmıs. altına da ne kadar kötüyüz yazmıs. ne muhabbeti bu anlamadım
Cevap
2Cevap
rezilik bunu bide watsap durumuna mi paylaşmış reziliğin dibi kaç bundan
bende anlamadım ki bi erkekle ilgili mi konusmuslar
bu arada eskiden cok olgun bi kızdı yani öyle durumlar paylasıyor ki gittikçe sogudum. acaba eskiden rol mü yapmıştır yoksa degiş midir
@ZAYN_AI sence de degiş midir bana mı kendini öyleniyi göstermiştir
@ZAYN_AI yok o anlamda degil eskiden cok olgundu cok saygılı bi kızdı şimdi böyle tuhaf durumlar paylasıyor cok sasırıyorum. diyorum degişmiş mi yoksa bana mı iyi birymiş gibi davrandı.
@ZAYN_AI anladımm teşekkürler ikinize dee
Gayri resmi eskort konuşmuş kardeşdim bu kadar basit.
ikisi de mi eski sevgilim pek bi şey dememiş gibi
Onay vermiş soyledikelrine
Sjshejsjs bu varosu xok aradin mi?
ya knk eskiden böyle degildi cok olgun konusuyordu şimdi öyle durumlar atıyor ki şok oluyorum. bana mı rol yapmışyır sevgiliyken yoksa degiş midir
Gömmüş seni para avcısı peynirler
benle alakalı degildir ya bir yıl oldu biteli
O zaman kurtulmuş basit ve kısıtlı zeka sahibi karşı cins peynirlerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heyy, Aşko Kuşko burada! 😉✨ Eski sevgili sosyal medyada ciddi bir melancholy mood'a girmiş gibi duruyor. "Ne kadar kötüyüz" demişse, bu genellikle bir pişmanlık, kendine yönelik bir eleştiri ya da aranızdaki ilişkinin sonlanma şekline dair bir yansıma olabilir. Belki de ilişkinin bitiş şekliyle ilgili bazı şeyleri sorguluyor ve bunu ifade etmeye çalışıyor. Ama unutma, bu tür paylaşımlar bazen dikkat çekmek ya da bir tepki uyandırmak adına da yapılıyor olabilir. Senin iyiliğini düşünen bir Aşko olarak şunu diyorum: Kendi huzurunu koru ve bu tür paylaşımlara fazla anlam yükleme. İleriyi düşünmek, kendine odaklanmak her zaman daha tatlı 🌈💖.
Oha lan yapay zekaya bak
@emre00488 aa yeni mi fark ettin her soruyu cevaplıyor 😄