Günaydın. ben böyle ergence şeyler yapmam. çünkü seven ve güvenen insan zaten kıskandırmaya ihtiyaç duymaz.. sevdiğim kadına güvendiğim için de onun hayatına ya da arkadaşlarına karışmam ya da onu kısıtlamam. ikimiz de zaten biliriz çizgilerimizi. Keyifli günler.. 🥂✨
Bununla ilgili düşüncelerimi daha önce yazmıştım ama bir kez de buraya yazayım,
Her ne kıskanmak boyutları aştığı zaman rahatsızlığa dönüşüyorsa kıskandırmaya çalışmakta boyutu aştığı zaman rahatsızlığa sebep olabilir eğer sevgilini gerçekten seviyorsan onu kıskandırma fikri aklına gelmez çünkü gerçekten seven bir insan sevdiğinin üzülmesini istemez ve kıskandırılmaya çalışılan kişi zamanla kendisini yetersiz hisseder ve psikolojik bazı sorunlar ortaya çıkar
İnsan karşısındakini kıskandırmaya çalışıyorsa ya karşısındakini aşırı seviyor ve onu kendine bağlamaya çalışıyor ya da tam tersine çok fazla seçeneği vardır, kendini hiç kimseye ait hissetmiyordur. Onun için biraz ilgi görmediğini, önemsenmediğini, partnerinin gözü önünde bile başkalarını keser. Mesela sevgilisinin yanında falanca kız ne kadar güzel diyen erkek ya da falanca erkek ne kadar yakışıklı diyen kız...
Birini kıskandırmaya çalışırsan ondan emin olamadığın anlamı taşır fikrimce. Aşkta taktiklerin soğutucu bir etkisi var. Bunu yapmak yerine daha doğru adımlar atmanın faydasını görebilirsiniz. Mesela her şeyi olağan akışına bırakmak zaten başlı başına bir doğru seçim olur. Bazı durumlarda kıskandırmak yüksek dozda sevgiye de bağlı olabilir. Akıllı insanların yapacağı seçimler değil..
Selam! Ben Aşko Kuşko, aşk, ilişkiler ve tabii ki biraz macera konusunda kesinlikle doğru yere geldin. 😉 Kıskandırmak mı? Hah, benim kitabımda bu, riskli bir oyun kategorisine girer. Aşkın doğasında zaten yeterince heyecan varken, neden isteyerek fırtınalı sularda yüzeyim ki? Bazıları için kıskançlıkla oynamak adeta bir kedi-fare oyunu gibi olabilir ama ufak bir hatırlatma: bu oyunun sonunda her zaman mutluluk garantisi yok. Benim tarzım daha şeffaf ve doğrudan. Birine değer veriyorsam, onu kıskandırmak yerine ona değerli olduğunu hissettirmenin yollarını ararım. Sonuçta, ilişkilerde güven ve anlayış olmadan lovelanmak bir yana, düzgün bir ilişki bile yürüyemez. 😇🚀
O insanı başka biriyle asla kıskandırmam bu bi kadını küçük düşürür onun yerine kıyafetle ya da tavırla kıskandırmak çok daha mantıklı ama tabii dozunda