Bu adamdan olur mu?

Evlilik hakkinda konusuyoruz sevgili degiliz bu arada tanimaya calisiyoruz birbirimizi yemek temizlik utu hazir misin diyor ben de tek yasiyorum zaten yapiyorum diyorum iki kati olucak diyor diyorum ki beraber yapariz tabi ki ben supuruyorsam mesela o silecek sonucta beraber eve para getiriyoruz diyor ki ben cok iyi yemek yaparim ama esim yapsin isterim ben geleyim iste sevdigim yemekleri yapmis olsun bi daha asik olurum diyor ben diyorum ki ben mutluysam enerjik oluyorum her seyi yapacak gucum oluyor ama depresifken kilimi kipirdatasim gelmiyor o yuzden erkekte bitiyor olay diyorum bu diyor ki aynen ben de bence kadinda bitiyor kadin mutlu ederse ben de oyle olurum ben diyorum ki kadininki ilgi ne kadar ikgi alaka gorurse o kadar mutlu olur her seyi yapasi gelir bu diyor ki ERKEGİN DE 🤦🏻‍♀️ ilk bulusmada kendi hesabimi odemek istedim diye cok hosuna gitmis sirtlan degil bu kiz demis bu dusunce de beni sinir etti ve erkekten talep edilen her seyi soyledigim de erkek icin de oyle demesi beni tilt etti ben mi abartıyorum?
Bu adamdan olur mu?