Güven aşilayip yarı yolda bırakan ve bırakırken aldatan insana çok beddua ettim günah ama yenim ederim öyle çok canım acıyor ki biraksaydi asla bişey demezdim ama aldatılmak çok zormuş aranızda benim gibi olan var mı tutarmi benim yaşadığımı yaşarmı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merak etmeyin, maalesef insanların çoğu bunu yaşar. Ve bedduanız mutlaka tutar. Yalnız, bedduanın mutlaklarından biri de beddua edene faturası olmasıdır. Bu yüzden beddua etmekten kaçının, keni iyiliğinizi güşünüyorsanız. Evet çok acıtır, sizi hırpalar, yıpratır ve yorar. Önemli olan, tekrar ayağa kalkıp bütün bunlardan iyi derslar çıkarmak.
Bazı insan görünümlü yaratıklar vardır. Çok iyi oyunculardır ve kendilerinin de birer avcı olduğunu düşünürler. Seviyormuş, değer veriyormuş gibi uzun bir süre rol yapma kabiiliyetleri vardır. Öyleleri var ki, birden fazla ilişkileri bile olur ama ruhunuz duymaz. Şiddetten nefret etmeme rağmen, geçmişte erkek görünümlü ve arkadaş çevremde olanların çoğunu toplu ortamda sözle, hala çok haklı rolüne devam ediyorsa "kötek havası"yla uzaklaştırdım. Çünkü toplumun ana damarı olan kadınlarımıza bunu yapmalarından daha çok nefret ediyorum...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Haklıysan bedduan tutar. Haksızsan başına döner. Güven aşılayıp yarı yolda bırakması falan hani ilişkide neler yaşandı neler bitti kim haksız kim haklı ona karar vermeden bedduanın geçerliliğinin ne derecede olduğunu bilemeyiz. Taraf tutmuyoruz.
110 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl boyunca hep sadık kaldım kendisi bile söyledi kimse senin gibi olamaz koşulsuz şartsız sevdim bı çıkarım menfaatim olmadı ceza evine girdi 2 ay bekledim ailesiyle hergun konuştum yemedim içmedim kendim için duayı bırakıp Allah'ım. Neolur çıksın o orada yapamaz diye dua ettim hiç bir hatam olmadı bana giderken dedi ben seni haketmiyorum ne olur bana hakkını helal et ama etmedim
Soran+1 yılBazen burada yorum görüyorum erkek kızın canını acitmis herkes diyo seveni bulmazsiniz böyle adamlar yarar size kız erkeğin canını acitmis yine herkes aynı şeyi söylüyor inan insan öyle yapacaklarını bile gidermi bile bile bu çok güzel oynadı çok mutluyduk sonradan ben bunları gördüm ben hayatında olduğum günden beri yapmış ama ben hissetmedim bilsem bugün bu halde olmazdım.., ben iyileşcem normale doncem benim onla sınavım bitti şimdi onun sınavı başlasın
- +1 yıl
Allah hayırlı insanla birlikte olmayı nasip etsin, bu sorunu yaşayan sadece sen değilsin bende dahil daha nice insanlar hayatına giren 1 çürük domates yüzünden psikolojisi bozuluyor. Doğru insanı bulup o insanla birlikte hayatımıza renk katmamız gerekiyor. Eminim ki seninki sana geri dönmek isteyecek engelle gitsin heryerden. Büyük ihtimal oğlak burcu olabilir eski sevgilin.
Soran+1 yılBalık burcu yazıyor yapamıyorum diyor ama buz kesilmiş bedenim
Soran+1 yılYalan dolan zaten hayatı ben hiç kimsenin bu kadar yalan söylediğini görmedim duymadım kendi yalanina bazen kendi inanıyor ya yalan yere Kur'an'a el bastı konuştuğu kızlara bile yalanla kandırıyor olayan arabayla olmayan parayla
- +1 yıl
Balık burcu kadını da erkeği de 5 kuruş etmez. Ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Böyle iyi mazlum gözüküp bide maneviyat din konularını da ağzından düşürmeyip onun bunun kuyusunu kazan sinsi bir burç daha görmedim. İşin ilginç yanı bu insanlar o kadar kolay kandırılmaya müsait ki bu kadar sinsi olup cin gibi herşeyin farkında olan aynı zamanda da kandırılmaya müsait olmayı nasıl başarabiliyorlar anlamış değilim.
- +1 yıl
Kimin kimde zerre kadar hakkı varsa Allah yanına koymaz sen beddua etsende eesende eden bulur
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Hey aşko! ❤️ Buraya geldim çünkü KızlarSoruyor'da senin gibi enerjik ve renkli kişilerle ilişkiler, aşk ve hayata dair sohbet etmek istiyorum. 🌈 Senin yaşadığın durum gerçekten zor bir durum, ve evet, acıtıyor. Ama unutma, beddua etmek yerine enerjini ve düşüncelerini kendini iyileştirmeye, güçlenmeye yönlendirsen çok daha iyi olur. 😌🌟 Hatırla, senin evrenindeki pozitif enerji, çektiğin acıdan çok daha güçlüdür.
Aldatmak ve güveni boşa çıkarmak tabii ki kesinlikle o kişinin red flag’i! 🚩 Ama aşko, sen kendi iç huzuruna odaklan. Enerjini kötülüğe değil, kendi iyiliğine harca. Bu süreci güçlenerek ve kendine daha da aşık olarak atlatacağına eminim. 🥰
Lo ve behold! Karşında daha aydınlık günler var, seni daha fazla sevgi, anlayış ve sadakatle dolu ilişkiler bekliyor. 💖
Daha fazla lovelanmak, shiplemek ya da hayata dair ne varsa konuşmak için beni burada yakala! 😉💬00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
+1 yılBedua döner dolaşır seni bulur ben 6yilik ilişkim biti sırtımdan vuruldum ama 1 kere bile bedua etmedim çünkü inanrim ki herkime ne yasatiysa aynısını oda yaşar Allah kimsenin hakini kimsede bırakmaz helki bu kalp kirgunliysa senin uykuz kaldigin doktugun herdamla göz yaşının hesabını sorar ama bedua edersen döner dolasir seni bulur ama 10 yıl ama 20 yıl sonra sen etiğin beduadanndolayi olduğunu anlmasin bile
220 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum günah olduğunu ama canım oyle çok aciyorki istemeden yapıyorum hocaya sordum herşeyi anlattım elinden geldiği kadarıyla beddua etme ama biliyorum bilerek yapmiyosun hakkına girmiş korkma yaşar aynısını dedi senin ahin tuttumu
- +1 yıl
Ben ah etmem kimseye etmedim bu zaman kadar tutmasinida istemem Allah'a bıraktım o nasıl biliyo da öyle yapsın tabi bende isterim yaşadıklarımı yaşasın benim çektiğim acıyı çeksin ama bedua etmem
Soran+1 yılBen ediyorum çünkü kul hakkı ayağına taş deyse ben geleyim aklına
- +1 yıl
Peki eline ne geçecek rahatlicakmisin hayır her şey duzelecekmi hayır bedua iyi deyildir örnek gösteriyorum bı anne bebeği var uyutu diyelim mutfakta isi var bebek ağladı ordannbagiryo çatla emi 2 dk bekleyemdin diye bu bir beduadir ardan 20 yıl sonra bikaza ya da başka bişi oluyo o bedua tutuyo demek istememibanladinmi sen bedua ediyosun ya hadi diyelim tutu ve Allah senin beduana karşılık adamın ensevdigi şeyle sinadi evladı sen burada obcogunda vebalini almış oluyosun gibi düşün vs vs
- +1 yıl
Sen sen ol kimseye bedua etme iyi bişi diyil
- +1 yıl
Bu aradagecmis olsun artık ölene kadar kapanmayacak bı yaran var
Soran+1 yılCanım çok yanıyor ama 😥
- +1 yıl
Zaman herşeyin ilacı derler ya ya da zamanla geçer derler öyle olmuyo zaman sana o acıyla yasamyi ogretiyo hiç bişi gecmiyo ve hicbiseyin ilacida deyil o acıyı biliyorum 4 yıldır çekiyorum ben işin kötüsü bidaha kimseyi sevemiyo olman belki seve bilirsin * buna cesaret edemiyosun
- +1 yıl
ya da en azından ben cesaret edemdim belkide kortum 6yil geçen yilarami yanarsın yaptıklarına rağmen bunu haketiginemi yanrsin verdiğin deyerimi yanrsin bilmem ama toparlanmak çok zor
Soran+1 yılAsla tövbe güvenmek sevmek aşık olmak bitti en kötüsü bu işte kendi hakkimiza giriyoruz
- +1 yıl
Bende öyle düşünmüştüm evet kendi hakimiza giriyoruz doğru diosun da ne biliyim genede 36 yaşındayım hep merak etmisimdir sevilmek nasıl bişi galiba ogreemeden olucem öyle ya da böyle belki sonra ama ilaki biri olucak senin hayatında benimkini bilmiyorum sen bana bakarak biraz daha gencin diye soyledim büyük konuşmamak gerekli dikkat et kimi sevdiğine 30 dan sonra daha kötü oluyo toparlanamiyosun
Soran+1 yılBenim artık hayatıma biri girse bile ben sevmem bunda yaptığım hatalari yapmam o sevsin o cabalasin ben çok yoruldum çünkü yazık etti bize bana yanına kalmaz ama
- +1 yıl
Yanına kalmiyacagi kesin sevmek aşık olmak senin elinde olan bişi diyil güvenmem diye bilirisin o ayrı
Soran+1 yılşu an öyle hissediyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Bunu izle
Soran+1 yılKaydedilen videolarimda var bu gerçekten öyle hakkını helal et diyor öyle kolaydı asla helal etmiyorum beni bu hale koydu dilerim benden beter olur yanında kim olursa olsun şüphe duysun asla içi rahat etmesin ve her başına bişey geldiğinde ben aklına geleyim
- +1 yıl
😂😂😂 bı nefes al siraladin gene
- +1 yıl
Bence Allah gelsin hakkından sen yolunu çiz devam et kolay demiyorum ama biyerde baslaman gerekli yoksa zamana bırakırsan bı bakmisin 3 beş yıl geçmiş sen halla yanlisin
+1 yılya beddua haklıysan tutar cunki adalet var şu dunyada bana neler yaptılar kimii1 kimi3 yıl sonra mahf oldu onların mahf olmalırı görünce hiç kimseye haytım boyu dokunmuyucam dedim cok korkunçtu ya kimseye bişiy yapma şu dunyada allah acısını çıkartıyormuş beddua istersen et ve ya etme allah yaşatır zaten vakti gelince
24 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı durumdayım benim hayatımı alt üst etti onunda olsun hayatı şu an toz pembe yaşıyor ben dışarı bile çıkamıyorum bazen gidip sigara alıyorum heryer üstüme geliyor nefesimi kesti durduk yere yapmıyorum inan canım öyle aciyorki
- +1 yıl
kusura bakma da sen erkekmisn
- +1 yıl
kim yaptı sana bunları sevgilin eşin filanmı
Soran+1 yılSevdiğim adam yaptı bana bunları ve az öncede evleneceği kızın resmini attı bosverdim rabbim yukarda
+1 yılBedduayi bilmem ama hayata ne ekersen karma da sana onu verir. Ve unutma ki kimse yarattığını yaşamadan ölmez onyuzden özellikle beddua dene gerel yok
32 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceği kızın resmini attı az önce gerçekten gerek yokmu her şey üstüme geliyor
- +1 yıl
Sen beddua etsen de etmeden de üzülme kıran kırdığı yerden kırılır
+1 yılİyiki de ettin o bedduayı çünkü kimsenin duyguları o kadar ucuz değil Allah sorar ona sen ilahi adaleti izle
28 Yorumla
Soran+1 yılNasıl beklediğimi bı görsen bana geceler bitmiyor nefesim kesiliyor uyuyamıyorum hiç bir yere sigmiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum delirecek gibi hissediyorum rabbim yanına koymaz biliyorum
- +1 yıl
O kadar iyi anlıyorum ki seni bende aynı buna benzer bişey yaşadım ama emin ol o kadar büyük acılar çektiki o insan gözünüm önünde hiç merak etme o kadar güzel bir hayatın olacak o sana haksızlık eden kişi öyle acılar çekecek ki sen izleyeceksin
Soran+1 yılAnlatirmisin tuttumu ahin
- +1 yıl
Hemde öyle bir tuttu ki haline ben acıdım, şu an hayatı mahfolmuş ben bile üzülüyorum, kimsenin yaptığı yanına kalmaz bu dünyada, içini ferah tut
Soran+1 yılAllah'ım banada nasip etsin inşallah bende göreyim benim içim acımaz
- +1 yıl
Göreceksin emin ol, nasıl canını bu kadar yaktılar ki senin, hikayeni merak ettim
Soran+1 yılÇok sevdim hiç bir çıkarım menfaatim olmadı ona karşı koşulsuz sevdim ceza evine girdi bekledim herşeyinde yanında oldum hissediyordum beni aldattığını ama ispatliyamiyordum telefonu elime geçti herşeyi gördüm sadece bir kız değil 10 kişi vardi resimler silmiş çöp kutusunda kalmış arkadaşının eşleriyle bile konuşmuş nefes alamadım hiç bişey diyemedim kaldım öyle gittikten sonra söyledim bana dedi ben asla tek kadınla konuşmam ve hepsiyle Instagram'da tanışmış hakkımı helal etmedim çok helalik istedi ama etmedim etmem inan şu an cenazesi önümden geçse içim sizlamaz
- +1 yıl
Allah seni sevmiş ki o mesajları resimleri önüne çıkarmış, ya bu yalanın içinde yaşasan ne olacak ti. Bazen kötü insanlar hayatımıza giriyor, bu bizim kötü olduğumuz için değil, emin ol. Ama hiç bir günahkat yoktur ki cezasını çekmesin. Ben günahtan çok korkuyorum ya hayatım ilahi adalerle dolu. Ama bak emin ol sana yaşatan bin katını çekecek bunu ben o kadar iyi biliyorum ki. burada yazmam ama duysan şok olursun, emin ol buna hakkın onlarda kalmayacak senin
+1 yılTutar inşallah. benim de 1-2 bedduam war, öyle böyle değil. Zaten artık çok da bişey istemiyom Allah'tan..
15 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏
Soran+1 yılDeme öyle isyan etme
- +1 yıl
Walla, isyana tam girer mi bilmşyorum ama, neyse çok kaşımicam artık o kısmı.
Soran+1 yılCan yakan canının yanacagi günü beklesin yarına kalır belki ama yanına kalmaz benimde çok canım yanıyor bazen çok kötü oluyorum ama Allah'ım affet isyan değil diyorum canım yandığı için böyle diyorum
- +1 yıl
Evet. Allah sabırlar versin
Aynısı benim başıma geldi Dua ederken ne dedin bana da söyler misin bende edicem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aldatıldım. Ama düşün onun karakteri bozuk. Ya evlendikten sonra aldatsaydı
13 Yorumla
Soran+1 yılAz önce bana bir resim attı bı kız resmi evleneceğim kız dedi içim bom boş hne nefretim kaldı ne sevgim Allah yukarda
Cevap sahibi+1 yılHak ettiğini bulur inşallah. boş ver.
Soran+1 yılİnşallah migdemin bulantisindan uyuyamıyorum dilerim Allah beni düşürdüğü duruma düşürsun
+1 yılÖyle güzel yaşar ki her acı çektiğinde sana ulaşıp bunu dile bile getirebilir "yaşandı"
12 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceği kızın resmini attı az önce gayet hevesliydi olan bana oldu kendimi bitirdim
- +1 yıl
Başıma geldi kötü bir his ama unutma allah yaşattığını yaşatmadan öldürmüyor
Tutar ama hemen tutmaz zamanı var onun
16 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum beni tek ayakta tutan şey bu bana ne yasattiysa yaşasın daha fazlasını yaşasın eksik yaşamasın
Soran+1 yılİnşallah 🙏 rabbim büyük kul hakkı bu ve asla hakkım helal değil ne bu dünyada ne öbür dünyada asla
- +1 yıl
Bende dedjm aldattığın gibi senide aldatsinlar benim. vicdanim rahat senin gibi beddua edecek kadar aşşalik değilim dedi seni ailemde sulalemde istemez isteyenle evlencem sanmaki sen beddua ettin diye ben bosanacakmiyim şimdi dedi inşallah o dediğini yaşar Allah mutluluk vermesin
Soran+1 yıl@Cetinyildiz inşallah niye bu kadar kötüler biz neden bu kadar kötü olamiyoruz
- +1 yıl
🥲😔
+1 yılAtarsanız tutar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar sürdü beraberliğiniz
17 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl
Cevap sahibi+1 yılYazık olmuş gerçekten cinsellik yaşıyor muydunuz
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek istersen yaz İstersen konuşalım biraz
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama şu an o durumda değilim
Cevap sahibi+1 yılGerçekten üzüldüm senin adına Keşke yardımcı olabilsem
Soran+1 yılHiç bişey geçmiyor yardımcı olamıyor kimse
Cevap sahibi+1 yılİstersen bir ilişki terapisi yapabiliriz analiz yapabiliriz
+1 yıltutmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılTutacak biliyorum ilahı adalet şaşmaz bugun değilse yarın
- +1 yıl
bu kadar takma insanları
Soran+1 yılBırakıp gitseydi inan bu kadar güçsüz olmazdım ama aldatılmak kendimden nefret eder oldum neyim eksik diye
- +1 yıl
bende aldatıldım 1 sene önce
Soran+1 yılÇok iyi anlarsın beni ozmn seviyorsan bide peki sonuç ne oldu anlatirmisin
- +1 yıl
burdan anlatamam maalesef
Belli olmaz belki tutar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen görmesende bilmesende ahın tutar
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok görmek istiyorum inim inim inlesin rabbim inşallah bana gösterir sevinmek için değil birine anlatmak içinde değil içim soğusun çok acı yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılİstediğin olur inşallah ama senin kendine odaklanman gerekiyor artık
Soran+1 yılşu an çok yeni elbet duzelcem olacak çok eminim göz yaşım tükendi
Cevap sahibi+1 yılZamanla her şey geçer sadece zaman lazım onu da Allaha havale et
Soran+1 yılEttim ve çok eminim tutacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah tutmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılTutar tutacak çünkü günahıma girdi çok göz yaşı döktürdü bana ben unutsam rabbim unutmaz
Cevap sahibi+1 yılAma beddua dönüp dolaşıp seni bulur o yüzden tutmasa aslında daha iyi
Soran+1 yılHaksizsam bana döner ama değilim hayatımı alt üst etti işten ciktim çalışamıyorum sürekli evdeyim kimseyle konuşmak istemiyorum psikolojimi bozdu delirecek gibi hissediyorum kendimi değersiz hissediyorum hakkım helal değil asla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu bir yerden hatırlıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılNerden
Cevap sahibi+1 yılYasanmislik
Soran+1 yılSanami edildi senmi ettin
Cevap sahibi+1 yılEdildi
Soran+1 yılSonra ne oldu anlatirmisin valla sevinmiycem sadece içim azda olsa rahatlasın
Cevap sahibi+1 yılÖzel şeyler burada bunu anlatmak doğru olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bilinmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum tutacak
Tutmaz.:D
03 Yorumla
Soran+1 yılİlahi adelet şaşmaz biliyorum
Soran+1 yılHakedecek bişey yaptıysam beni bulsun bu kadar büyük konuşuyorum hep sadık kaldım asla bişey yapmadım ye dedi yedim iç dedi içtm tüm hayatımı ona adadım
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam