Boşanmış çocuklu birinden olur mu?

Kendisi karşı komşumuz olur. Arkadaşlar onun kedisi var. Evden çıkınca arada kedisini bize bırakıyor. 26 yaşında. Annem ara da yemek yapınca ona gonderiyoruz. Bana ilgisi hep vardı ben hissediyorum. Sonra konuşmaya başladık ama arkadaşça sonra ilk yakınlaşmamız ben okuyorum universiteden eve donmustum o da beni camdan gormuş binaya girdiğimde o da evin kapısını açmış beni bekledi içeri girsene dedi iki dakika o zaman sarılıp öpmüştü tabi bu da ilişkimizin 1. Yılında falan oldu. Karısını da tanıyorum. Karşı dairede oturuyordu arada ben gidiyorudum o geliyordu bir komşudan fazlası değildi. Şimdi şöyle bir şey var. Adam sadece 1 sene evli kaldı karısıyla çocugu erkek 4 yaşında. Annesiyle yaşıyor. Şu anda ilişkimizin 2. Yılında falanız. Evlenmeyi duşunuyoruz bana dedi ki evlenirsek sessizce evleneceğiz dedi kimsenin haberi olmayacak dügun de olmayacak. Yani çok aile arasında olacak. Ozellikle eski karısı duysun istemiyor tabi benim de ilk evliliğim yani hiç evlenmedim 21 yaşındayım ve okuyorum. Biraz tereddut etmeye başladım evli ve çocukluydu diye. Siz ne dusunuyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Onun dışında arkadaşlar adam okumuş ve almanyaya gidip geliyor surekli işi çogunlukla almanyada. Benim de ailem okumuş ben de okuyorum. Cocugun ailesi de iyi kendisi de iyi tipi de hoş beni sevdiğini de çok hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Biz evlendik 2 haftadır evliyiz ama cidden iyi ki Nisan süresini gizledik çünkü biz evlendikten sonra eski karısı delirdi. Kıyamet koptu yani. Bu deliliği Nisan sürecinde yapmış olsaydı biz kesin ayrılmış olurduk. Neyse atlattık bunu da mutluyuz şimdi
Güncellemeler
1 yıl
Biz evlendik ve 1 aylık hamileyim de karısı cidden kıyameti kopardı
Boşanmış çocuklu birinden olur mu?