• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sanal ilişki hakkında fikriniz nedir? Sanaldan ilişki yürür mü?

şüşübalımm
şüşübalımm Takip Et
Yoda Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
48
Yapay Zekaya Sor

Soru gayet açık 🤓

Sanal ilişki hakkında fikriniz nedir? Sanaldan ilişki yürür mü?
İlişki Soruları Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • scorpiobaby
    scorpiobaby Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Hayir yürümez hoșlantı olur elebette buluștuktan sonra anlarsın aşık olup olmadıĝını belki onu gördüğünde için ısınmayacak sürekli telefonlan yazıșmaklan olurmuyor insan daha çok özler diye yazanları gördüm her ayda her haftada buluştukları için zaten özlem duygusu kalmaz ki aylarca görüşmediğini onu geçtim herzaman bahane bulduğunu düşün
    Aileler nasıl tanışcak edicek o iş kolay gidip gidilir sadece dokunmadan etmeden de ne biliyim bana göre değil benlik bir şey değil yapanlara saygim var zor

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sibelbamesi
    Sibelbamesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bazen düşünüyorum eğer yan yana olsaydık yürür muydu bu hissin kendisi bile çok can yakıyor gerek yok

6
    2 Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      +1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • Ayçiçeği8
      Ayçiçeği8
      +1 yıl

Aynısıo

Yorumla
  • 16Tolga1989
    16Tolga1989 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

yüzyüze buluşmadan sarılmadan (cinsellik değil) ilişki olmaz.
    ordan biri mesaj atıyor ya da arıyor öyle olmaz
    sanaldan tanışırsın gerçek hayatta devam edersin o tamam ama farklı illerde hatta ülkelerde hiç buluşmadan böyle telefonla devam edenler var o bence olmaz, olduranlara da kolaylıklar diliyorum

2
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Neticede sanaldakiler de duyguları olan insan olduğuna göre neden olmasın.

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Heyy Aşko Kuşko burada, ilişkilerle ilgili en tatlı ve çılgın muhabbetleri yapmak için geldim! 🌈 Sanal ilişki konusu aslında yıldızlardan sana mesaj atmış gibi, bu devirde oldukça normal ve yaygın. Ama işte, zekaya ve stile bayılan biri olarak söylüyorum, sanal ilişkinin derinlik kazanması o kadar kolay olmuyor bebeğim. 🧠💔

Karıncalar çalışkan mıdır diye sorsam, hemen çalışkanlar diye cevap verirsin, değil mi? Sanal ilişkiler de öyle bir şey işte; potansiyelleri büyük ama emek vermeden olmuyor. Karşındaki kişiyi tam olarak tanıyamamak, sosyal medya filtreleri ve belki de en önemlisi, cringe momentler... Yaşadıkça öğreniyoruz! 🤷‍♂️

Gerçek dünya ile sanal dünya arasında sürekli bir köprü kurmak gerek. O yüzden evet, sanal ilişkiler güzel, heyecan verici olabilir ama aynı zamanda red flag’lere de dikkat etmek lazım. Gözü karalıkla atılmış bir mesaj bazen en güzel başlangıç olabilirken, bir emoji bile yanlış anlaşılabiliyor. Dikkat et, aşko! 🚩💘

Sen de sanal ilişkile bu kadar mesafe kat etmeyi düşünüyor musun, yoksa daha geleneksel bir zekaya mı yelken açıyorsun? Benimle bu tatlı çılgınlığa katılmak istersen, hadi sohbeti alevlendirelim! 🔥💌

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

75

Cevap

98

Cevap

• Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.

15 yaşında değilse kişiler olmaz. Saçmalıktan başka bir şey değil. 1700 yılları şiir kitabında yaşamıyoruz en nihayetinde.

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı.

Sanal ilişki yalan ilişkidir.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.

sanal ilişkiler saçmadır.

1
    0 Yorumla
  • blueangel345
    blueangel345 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hiç iyi bulmuyorum kimse kendini bu duruma sokup zamanını boṣa harcamasın

eğlence için konuṣma olur ama iliṣki olmaz bunun için buluṣmak görüṣmek lazım ben mesajda hoṣlanıp buluṣunca hoṣlanmadığım insanlar oldu o yüzden huzuli tanıṣıyorsun yani 😃

4
    0 Yorumla
  • afdafasfafa
    afdafasfafa Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

1 haftalık soru karşıma çıkıyor vay awq evren mesaj gönderiyor AKDLSFKLASKLFAS

Walla bana sanaldan ilişki falan demeyin, daha tövbe ettim. G-tüme üçüncü boğaz köprüsü de girse bir daha asla yapmam. İçimdeki güven de mesafeler sevgiye engel değildir diyen o çocuk da öldü.

0
    1 Yorumla
    • şüşübalımm
      şüşübalımm
      +1 yıl

Benim için de öyle galiba

Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı.

Göz öyle bir şey ki , göz günah ile dolunca gönülde günah ile doluyor.
    Sonra insana başka bir hilkat giydiriyorlar Manevi olarak.
    Günah ile giydigin manevi elbise seni sevimsiz ve mutsuz yapıyor.
    Mutsuz olunan ilişkiler de yürümüyor.
    Yani sanaldan ilişki için , iki kişinin gözlerine hakim olması lazım.

1
    0 Yorumla
  • Denizfeneri369
    Denizfeneri369 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 95%
    +1 yıl

Biraz sabır işi karşındakine güvenmek de haliyle zor olsa da çok kasmamak da gerekiyor buluşmalar olursa arada imkanları hangisinin iyiyse o anın tadını cikarabilirsin daha sıcak bir ilişkiye geçmiş olursun ve realde olup sanalda ki kadar iyi bir ilişkide olmama gibi seçeneğiniz de var bazen iyki sanaldan tanışmis da diyebiliyorsun

0
    0 Yorumla
  • İLKNUR1126
    İLKNUR1126 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Sakına sakın sanaldan olmaz arkadaşlar , sizi işletmediği ne malum kendi açımdan konusuyom bı hesap var baya kişiler ile konuşuyorum hesap fake ve öyle bı profesyonel hareket ediyorumkiii foto olsun ad olsun yaş olsun yalan dolan... foto da baya güzel bir kızın fotosunu kullanıyorum kullandiğim foto hem güzel bı kızın fotosu hemde öyle Pinterest ten ya da googleden araştırınca bulunacak biri değil çocuk anlık at diyo atıyorum o kızın anlık gibi fotosuna kaniyooo yani siz siz olun bu dönemde kimseye güvenmeyin inanmayın aşk diye bişi yokturrr sadece dış görünüşü beğenme vardır o kdr

0
    0 Yorumla
  • Betül8495392
    Betül8495392 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 60%
    +1 yıl

Sanal ilişki yürümez kardeşim hasbel kader ay i mahallede aynı şehir de ya da aynı okulda iş yerinde olacaksınız o şekilde yürür öbür türlü olmaz gidin insan gibi reel de tanışın birileriyle

3
    0 Yorumla
  • mıdıgomee
    mıdıgomee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yan yanayken herkes ilişki yürütür önemli olan uzaktan duygunu paylaşmak hissettirmek ama karşındaki insana göre değişir tabi devam etme durumu. Mesafe görmeye engel sevmeye değil her kalbin harcı değil

1
    0 Yorumla
  • Neptündebirgül
    Neptündebirgül Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Sanaldan ilişki yürümez tabii güven problemin yoksa, guvenemezsin ne olursa olsun istersen gece gündüz konuş sikintili insan her şekilde başkasıyla konuşmak için elinden geleni yapacaktır ayrıca yüz yüze olmak insana daha farklı bir histir ciddiyeti korur sanalda herkes konuşur yüz yüze konuşmak ciddi ilişkiler için mantıklıdır sanaldan durum değişir

2
    5 Yorumla
    • BeRa_BeRa
      BeRa_BeRa
      +1 yıl

@Neptündebirgül Bu konularda bilgili mantıklı düşünebilen birine benziyorsunuz size bi soru sormak ve bi konuda yardım almak istiyorum. Şimdi ben bu sitede bi kızla tanıştım 4 aydır konuşuyoruz ama yüz yüze buluşup görüşemeyeceğimizi söyledi ailesi çok sıkı bi aile ve evden dışarı yollamıyorlarmış biraz asosyal tutuluyor hep evde duruyor kesinlikle dışarı bi yere yollamiyorlarmış yani kesinlikle hiç bulusamayacagiz dedi bende seni ne zaman yüz yüze görecegim dedim anca isteme akşamı görürsün dedi ailemde bunu saçma buluyor hiç yüz yüze konuşmadigin biri için ailecek toplanıp onca yolu gitmek saçma böyle şey olmaz diyorlar, ben sinop'tayım o da İzmir'de. Mesela ailem kızı görmek için foto istedi bende kıza söyledim ama normal foto atmaya bile karşı ve zor zar aldım ses atarmisin sesini hiç duymadım diyorum atmıyor unuttum diyor üç kez hatırlattım sonra çok bunaltiyorsun diyor net bişey söylemiyor.
      Sizce bu ilişki böyle yürür mü ne yapmalıyım. Hafta içi gündüz evde tek kalıyor saat 16 ya kadar sonra kardeşi okuldan geliyor sonra anne babasi dükkanı kapatıp geliyor ben de diyorum ki sabah teksin yanlızsın bi günaydin demek zor mu diyorum ama günaydın mesajıma bile geç bakıyor ama mesela dün kendisi ilk günaydın mesajı atmıştı yani bi tutarsız hareketleri var ne yapacağımı bilemiyorum. Numarasını istedim babası telefonu kurcalıyor diye vermedi saygı duydum hatta başka sosyal medyadan bile konuşamıyoruz babası kiziyormuş sadece bu siteden yazışıyoruz. Yani sence ne yapmalıyım? Yaşlar o 22 ben 29

Yorumla
    • Neptündebirgül
      Neptündebirgül
      +1 yıl

Öncelikle bahaneler uydurduğu kesin gorusmemek için kız okumuyor sanırsam ve hafta ici de evdeyse illa ki gizlide olsa dışarı çıkabilir ya camın önüne gel bile dese yeter sevmeyenin bahanesi çok olur onun dışında kız özgüvensiz olabilir belki cekiniyordur senden güzel bulmiyordur kendini bu bence olası bir ihtimal böyle insanlar çok var özellikle de bizim grup yaşlar bu durumdan etkileniyor sadece konuşmak ister belki yüz yüze gorurmemek istiyorsa sebebi bu olabilir ayrıca istemeye gelirken görürsün diye bir şey yok önce bir tanisirsiniz konuşursunuz insanın ne çıkacağı belli olmuyor hiç bir zaman hem bu kadar baskıcı bir aile normal değil günahını almak istemem kimsenin ailesi 20 yaşına kadar baskıcı olmaz ha bilemem orasını belki öyledir de ama İzmir gibi yerde çok düşük bir ihtimal bak 29 yaşına gelmişsin olgun bir insansın kendinden daha olgun kişilerle daha sağlıklı yüz yüze iletişim kurmak senin için daha iyisi olacaktır bu şekilde seni zor duruma sokarsa ileri de çok pişman olursun evlenince evlilik kolay bir müessese değildir ve bu kadar kolaya gelemez her şey telefonda konuşmaya benzemez

Yorumla
    • BeRa_BeRa
      BeRa_BeRa
      +1 yıl

@Neptündebirgül Çok haklısın. 4. Kez yks ye hazırlanıyor evde ve açıktan okuyup bi yandan çalışıp destek olurum eve falan diyor ciddi gibi konuşuyor. Ailesinin baskıcı olmasının nedeni zamanında bi işe girme vaadiyle kandirilmiş ve biriyle bi yere kaçmiş biseyler olmuş adam bu kızı bi evde tutmuş kötülük yapmaya çalışmış sonra bi sekilde kaçmış ve ailesi yine kaçar diye baskıcı ama gündüz evde tek olması da ayrı tezat. Yani kafamı kurcalayan güvenemediğim detaylar var ama hep ciddi yaklaşmasi kafamı karıştırıyor. Aileme göstermek için fotoğraf istemiştim atana kadar iki hafta yalvarttı evde gündüz teksin geleyim camın önünde konuşalım biraz dedim komşular görürse dedikodu olur olmaz dedi sen çık bi yarım saat dedim komşular anneme söyler hem babannemle dedemin evi aynı bahçede yani görürler diyor ben de annene sor ya anne ben hiç yüz yüze görüşüp buluşup oturup konuşmadan mi evleneceğim erkek tarafı ya bu ne saçmalık demez mi diye bi sor bak emin ol annende benimle aynı fikirde olacak diyorum yok ben annemle öyle şey konuşamam şüphelenirler olmaz diyor yani bi çözemedim neyin içinde olduğumu

Yorumla
    • BeRa_BeRa
      BeRa_BeRa
      +1 yıl

Az önce konuştum istemeye gelip gitmesi ailecek 15 bini buluyor 18 saatlik yol ve ailen hayır derse rezil olurum falan dedim bende vermezlerse sizinle gelirim kaçarım diyor çok ciddiyim diyor

Yorumla
    • Neptündebirgül
      Neptündebirgül
      +1 yıl

Markete gidebilir en basitinden.
      Konuya gelelim öncelikle bir hata yapmış ki şu an bu halde elbette o da duygusal açıdan çöküntüde olabilir onun dışında ciddi olabilir ama bu şekilde yürümez şey olur mesela ailen gelir çocuklar tanışmış demez atıyorum kızınızı gördük beğendik nereden gördünüz falanca falanca der istersin tamam okey ama o sırada konuşup tanışın eğer güveniyorsan olmazsa yüzük takmadan anlasamadiniz bunu da istemeden önce belirt bir gor yani kızı adam buna nasıl kötü şeyler yapmaya kalkışmış ayrıca kolay kolay kaçması garip ve adam geri de musallat olabilir gerçektende seviyorsan dene ama bence sağlıklı olmayabilir 22 yaş da az değil söyleyebilir ben evleneceğim diye

Yorumla
  • Sahil06
    Sahil06 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl

Basit düşünmemek gerek. Nasibi veren Allah'tır neyi ne zaman nerede vereceği bilinmez, her şey vesiledir. Tanışan evlenen hatta iş bulan da gördüm ben. Yürür yürümez o ayrı konu, her şeyimiz sanal olmuşda ilişki mi olmuyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizliuyexxxyyyy
    Gizliuyexxxyyyy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 109
    +1 yıl

Ben de daha önce sanaldan ilişki yaptım aslında gayet güzel. Eğer anlaşabiliyor ve birbirinize güvenebiliyorsanız sıkıntı yok ama sanaldan olunca birden ortada hiçbir sebep yokken terk edilme ihtimalin de var :') O yüzden önce karşındakinin niyetinin ciddi olup olmadığını anlaman gerek.

0
    2 Yorumla
    • şüşübalımm
      şüşübalımm
      +1 yıl

Acaba karşımdaki neleri doğru söyledi onu bile anlamam ki ben

Yorumla
    • Gizliuyexxxyyyy
      Gizliuyexxxyyyy
      +1 yıl

Eger aranizda dogru ve yalan meselesi varsa henuz birbirinize guvenmiyorsunuz demektir. Zamanla duzelir bu durum. Eger karsindaki kisi guvenilir degilse ve yalan soylemekten cekinmiyorsa hemen ondan uzaklas. Yalan soyledigini nereden bileyim diye dusunuyorsan da bir sekilde hissediyor ya insan. Yalan oldugu belli oluyor yani :))

Yorumla
  • Bioluminesans
    Bioluminesans Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sanal ilişki sosyal olmayan alt sınıfın boşta kalarak yürütmeye çalıştığı zırva. Sosyal hayatı olmayıp arkadaş edinemeyenler için iyi gözüken ama iyi olmayan saçmalık.

1
    0 Yorumla
  • lavinia_33
    lavinia_33 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Bunun gerçekten başarabilenler taktire şayan çünkü cidden çok zor arkadaşlar sıkıntı sadece birbirinizi görüp görmemek değil ortada sürekli yarım kalmış bir güven olayı olur hadi onu geçtik her üzüldüğünde yanımda olsa keşkeleri her mutlu olduğunuz da bir çok zor yanı var.

0
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

En güvenilmez ilişki. Karşıdaki kişi gerçekte bile tanımak zor iken sanalda tanımak tamamen onun size dürüstlüğüne bağlı. Ayrıca karşınıza çıkan kişinin bir avcı olabilme ihtimali yüksek.

0
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Sanal ilişki ilk başta güzeldir ama zaman geçtikçe zorlaşan bir şey imkansız olduğunu anladığın an bırakmak zorunda kalırsın kendi içinde bir duyguyu yaşayıp bitirmek gibi bir şey

0
    0 Yorumla
  • DEVIL111
    DEVIL111 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 126 , eic 100%
    +1 yıl

6 yıldır uzaktan sevdim ama gerçekten arkadaş olarak konuşuyorum onunla olmayınca olmuyor daha fazla da üzülmek istemiyorum hiç bir şekilde bir imkansızin peşinde koşmakta istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Dlooy
    Dlooy Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl

Yani duydukların okudukların bir yere kadar zevk verir bir süre zirveye koşuyor gibi olursun ondan sonrası bi bakarsın yine yalnızsın yani hep bir boşluk olur

0
    0 Yorumla
  • samedjackson
    samedjackson Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Yürür, zaten günümüzde böyle oluyor. gerçek hayatta nasıl iki insan birbirini görüp yazıp konuşabiliyor ki. insanlar yüz yüzeyken güvenemiyor. tanışmak gerek onun içinde.

0
    0 Yorumla
  • Aşkınsın
    Aşkınsın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 91%
    +1 yıl

Sanalda rahat olursun reelde konuşamadıklarını konuşabilirsin rahahtlıkla her şey sanalda yaşanıp bitmeli

0
    0 Yorumla
  • Lokiningecesi
    Lokiningecesi Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.

Hepsi engelleşmemiz ile son buluyor. İlişkinin başları öok eğlenceli ve hızlı oluyor. Hemen her şey sıkıcılaşıveriyor.

1
    0 Yorumla
  • sudeak1
    sudeak1 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.

Sanal ilişki yürütebilen kişiler gerçekten olgunlaşmış kişilerdir. İrade ve azimle olur çünkü. Ve yürütmek isteyen yürütür

0
    0 Yorumla
  • YaprakSu0406
    YaprakSu0406 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.

Yüz yüze olan ilişki çok daha güzeldir her zaman ama uzaktan da yürütebilirim ben karşımdaki insana bağlı

0
    0 Yorumla
  • sky7777
    sky7777 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Gerçeğe dönüşürse yürür ama sanalda ciddi ilişki bulmak imkansıza yakın, ciddi aramıyorsan sıkıntı yok.

0
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bunu kendin deneyimleyip görmelisin. Herkesin farklı senaryosu oluyor sonuçta. Yürüten yürütüyor yani.

0
    0 Yorumla
  • yeniarkadaşın
    yeniarkadaşın Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

yani üniversiteden sevgilimle bir süre sanal devam etti hatta ayrıldık barıştık o oldu bu oldu sonra evlendik

0
    0 Yorumla
  • poseydonnn
    poseydonnn Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.

Yürürde öyle duygulu bişeyse zannetmiyorum ama arada duygu yoksa başka şeyler oluyorsa o her türlü gider

0
    0 Yorumla
  • realexodya
    realexodya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Gizli kapaklı olmuyor. İki tarafta açık ve net olduğunda anlaşabiliyor ise hem sanalda hem reelde olur.

0
    0 Yorumla
  • Okerasude
    Okerasude Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.

Sanal ne yaa.. Sanal adı üstünde yalan.. Böyle ilişkimi olur. Sadece aldatmaca gönül eğlendirme işi

1
    0 Yorumla
  • Suuuuuuuuuuuuuu
    Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Dalga geçmek istiyorsam ve burdan bir hikaye yazmak amacındaysam neden olmasın.

1
    0 Yorumla
  • Sözmuhendisii
    Sözmuhendisii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Sanaldan devam edelim diyen erkek ya da kadın kesin reel hayatında biri var demektir

1
    0 Yorumla
  • X_FlawlessVictory_X
    X_FlawlessVictory_X Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kafa dengi biriyle gerçekten güzel bir ilişki oluyor

1
    0 Yorumla
  • wtfnazli
    wtfnazli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

4 kişi anlasirsaniz neden yürümesin sjdndkfmfkf

0
    0 Yorumla
  • IşıLLL34
    IşıLLL34 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Yürümez, reele dökülmeli. Hele ki hem sanal hem uzak mesafe ise hiç yürümez bence.

0
    0 Yorumla
  • the_belansekerim
    the_belansekerim Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Hak edenle yürünür hak etmeyenle zaten adım bile atılmaz.

0
    0 Yorumla
  • NAMI-DEĞER
    NAMI-DEĞER Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Yürümez Boşa zaman kaybı tanıştıktan 1 ay içinde görüşüp buluşmak gerek aksi halde

0
    0 Yorumla
  • nissanaz
    nissanaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Etkileyici ve enerjimiz uyuyor ise yürür hocam çok da güzel yürür.

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Yürür Tabii Neden yürümesin ama sanalda çok trip olur Bunu da bil

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

biraz yürür ama zamanı gelınce biter reele dökülmesse

0
    0 Yorumla
  • CaptainVenture
    CaptainVenture Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bence sanali reele taşımak en mantıklısı bu devirde

0
    0 Yorumla
  • Aşkınacıyanı
    Aşkınacıyanı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 62%
    +1 yıl

Biz sevgilimle buradan tanıştık gayet mutluyuz bulusşcaz inşallah

0
    0 Yorumla
  • biyotikkk
    biyotikkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Gayet de yürür yürümez diyenler uzak mesafe ilişkisi yapıp evlenenler yok mu? Dolu

0
    4 Yorumla
    • Ben10AlienForce
      Ben10AlienForce
      +1 yıl

Madem yürürse tanışalım mı

Yorumla
    • biyotikkk
      biyotikkk
      +1 yıl

@Ben10AlienForce evliyim

Yorumla
    • Ben10AlienForce
      Ben10AlienForce
      +1 yıl

Mutluluklar

Yorumla
    • biyotikkk
      biyotikkk
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • zeytinciler
    zeytinciler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

yürümez
    en fazla erotik sohbet eder haftalık ihtiyacını karşılarsın, ötesi yok

0
    0 Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Buluşma olmayacaksa sanal ilişki vakit geçirmekten ibarettir. Boş iştir

0
    0 Yorumla
  • Unbreakable43Y
    Unbreakable43Y Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Güvenilir insan kendini belli eder tanışırsın sanal sona erer , uzun uzadıya olmaz

0
    0 Yorumla
  • GoldenFireBall_06
    GoldenFireBall_06 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Sonunda bulusulacaksa olabilir yoksa anlamı yok

0
    0 Yorumla
  • To_Be_Honestt
    To_Be_Honestt Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Allah korusun fikri bile kötü bence. Sanal ilişki yürümez.

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.

Benim gerçek hayatta da sanalda da hiç ilişkim olmadı deneyimsizim ama bence sanaldan ilişki yürümez

0
    0 Yorumla
  • _-_JoKeR_-_
    _-_JoKeR_-_ Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum, yani sanal ilişki vakit kaybı bence. Herkes yapamaz, yürütemez.

0
    0 Yorumla
  • Duygusalkızlalala
    Duygusalkızlalala Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Uzak mesafe ilişkisi ise kafanda hep soru işaretleriyle yaşamak zorunda kalırsın.

0
    0 Yorumla
  • Ela_8728
    Ela_8728 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Aynı şehirin uzak yerlerinde oturuyosanız yürür ama farklı ve uzak şehirlerse biraz zor ve guvenilmemesi gereken bi iliski olur guven yoksa da iliski yurumez zaten

0
    0 Yorumla
  • c1nrrr
    c1nrrr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

tabikide olur ve yürür tabi karsidaki insanın kişiliğine bagli guzelce tanıyıp guzelce knun hakkinda bilgi sahibi olursan evet yürür

0
    0 Yorumla
  • nurrrxx
    nurrrxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Çok zor çokk 1 yıldır sanal ilişki yasıyorum güven problemi yok ama iliskiyi yürütmek cidden ustalık istiyor

0
    0 Yorumla
  • Barbaros_31
    Barbaros_31 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Benim gibi yakisikli, karizmatik bir erkekle olmasi gerekiyor. Yoksa hayal kirikligina ugrarsin

0
    0 Yorumla
  • mert04_
    mert04_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Kesinlikle uzak dur. Yüzyüze görüşme yoksa yürümez. Bir yıllık sanal ilişkimden biliyorum.

1
    0 Yorumla
  • ezcanrojan
    ezcanrojan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Gorucu usulune sacma diyenlerin sanal iliskiye harika demeleri kadar scama bisey yok

0
    0 Yorumla
  • Beyazkırmızı49
    Beyazkırmızı49 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Aslında yürüten yürütebiliyor sevgi saygı hoşgörü güven olmalı önce

0
    0 Yorumla
  • ax2akrep
    ax2akrep Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

reele geçmeyecekse hırpalama kendini

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Eğer o kişi tamamen bana güven verdiyse olabilir

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanal ilişki hakkında fikriniz nedir? Sanaldan ilişki yürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sanal ilişkiye bakış açınız ne? 120 cevap verildi
Sanal ilişkiye bakışınız nedir? 13 cevap verildi
Sanal ilişkiye bakışınız nedir? 42 cevap verildi
Sanal ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz? 95 cevap verildi
Sanal ilişkiye bakış açınız nedir? 12 cevap verildi
Sanal ilişkiye bakış açınız nedir? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Defne yaprağını en çok hangi yemeklerde kullanırsınız?
  • Hap mı şurup mu?
  • Yaz meyvelerinden 'Vişne' sever misiniz?
  • Aşk mı, tutku mu?
  • Çikolata rengini sever misiniz?
  • Araba sürmeyi biliyor musunuz?
  • Çilekli, kuru üzümlü kekimden ister misin?
  • Aşkın formülü nedir?
  • İdrar probleminiz var mı?
  • Minyon kadınların çekiciliği abartılıyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨