Eski sevgilimle aynı binaya taşınıyoruz ne yapmalıyım?

Uzun zamandır ev ariyoduk ailemle evi görmeye gittiğimde birde ne göreyim eski sevgilimle aynı bina aynı kat aynı bahçe... ben itiraz edemeden ailem evi beğenip aldılar ailem sevgili olduğumuzu bilmiyor fakat onun ailesi biliyor dedesine kadar. Taşınma hazırlıkları yapıyoruz geçen gün bahçeyi temizliyoduk babası geliiiniiimm diye yanıma geldi yerin dibine girecektim utançtan allahtan annem duymadı annemin bilmediğini onlarda biliyor dikkat etmeye de çalışıyorlar annesiyle zaten baya kankiyim bir oğluyla anlaşamadık eve 1 hafta sonra taşınıcaz ben napıcam... ailesiyle çok mış miş oldum çok samimiyim annemin gözüne batacak diye korkuyorum sizce nasıl davranmalıyım nasıl mesafe koyabilirim ailesi çok iyo insanlar onları üzmek istemiyorum eski sevgilimle hafta da 1 ayrılıp barisiyoruz ailesi o yüzden bizim ayrılmamızı pek kale almıyor fakat ben bu sefer tamamen bitirdim kafamda geçen gün aradı onu İstemedigimi hayatımdan sildiğimi söyledim unut silmeyi ailem bile kabullendi artik seni dedi ne yapmalıyım ona karşı hislerim var hala fakat anlaşamıyoruz birde annemin tepkisinden korkuyorum
Eski sevgilimle aynı binaya taşınıyoruz ne yapmalıyım?