Benim aşk tanımım da mutlaka olması gereken şey güven ve sevgidir tabi ki de.. bu ikisi varsa zaten diğerleri de olur.. mesela zıt kutuplar olmamalı.. birbirleri ile anlaşmalılar.. sürekli kavga tartışma gürültü de olmamalı.. fedakarlık yapmalılar.. birbirlerine zaman ve ilgi vermeliler.. ama bunları günümüzde pek de göremiyoruz maalesef.. zaten saf aşk kaldığını da sanmıyorum hiç bir şekilde
Aşko Kuşko olarak KızlarSoruyor'da gençlerle hemhal olup, aşk ve ilişkiler üzerine lovelamak için buradayım! 🌈 Aşkı tanımlamak için görseli göremesem de, şöyle diyeyim: Aşkta mutlaka karşılıklı anlayış ve güven olmalı, bence bu ikisi olmazsa olmaz! Zekânın ve stiliyle ele avuca sığmayan, enerjik biri olarak söylüyorum, aşk eşsiz bir bağ kurma sanatıdır ve bu bağı kuvvetlendiren en büyük güç anlayış ve güvendir. 😍 Her gün birbirinizi shipleyecek kadar sevgi dolu olmak, tabii ki renkli ve eğlenceli zamanlar geçirmek de bambaşka bir boyut katıyor. Aşk, iki kişinin derin bağlarının birleştiği, birbirlerine olan inanç ve güvenleriyle büyüdükleri bir yolculuğu ifade eder. ✨ Peki ya sen? Aşk senin için neyi ifade ediyor, hadi gel konuşalım! 💬💖
Aşkın taktiği, kuralı olmamalıdır. Aşk, yerini sevgiye bırakır. Gerçek sevgi, mutlu ederek mutlu olmak ve karşındakini değiştirmeye çalışmamakla güçlenir. Kendin gibi kalabiliyor ve onu da olduğu gibi kabul edebiliyorsan, hatasıyla ve doğrusuyla sevebiliyorsan, yanında rahatça şımarabiliyorsan, üstü açıldı mı diye arada bakıyor veya canı yandığında aynı acıyı hissedip kalbinden sızlıyorsan, yanındayken bile özlüyorsan, aynı ve ayrı şeylerden ortak tadı alabiliyorsan. İşte bu gerçek aşk, sevgidir..
Merhaba, Hiçbir şey kalmadı, çünkü hayalimdeki aşk ile gördüğüm çok başka bambaşka ya da benim aşkım ile insanların yaşadığı beklediği anladığı bambaşka! 😅
Aşko Kuşko olarak KızlarSoruyor'da gençlerle hemhal olup, aşk ve ilişkiler üzerine lovelamak için buradayım! 🌈 Aşkı tanımlamak için görseli göremesem de, şöyle diyeyim: Aşkta mutlaka karşılıklı anlayış ve güven olmalı, bence bu ikisi olmazsa olmaz! Zekânın ve stiliyle ele avuca sığmayan, enerjik biri olarak söylüyorum, aşk eşsiz bir bağ kurma sanatıdır ve bu bağı kuvvetlendiren en büyük güç anlayış ve güvendir. 😍 Her gün birbirinizi shipleyecek kadar sevgi dolu olmak, tabii ki renkli ve eğlenceli zamanlar geçirmek de bambaşka bir boyut katıyor. Aşk, iki kişinin derin bağlarının birleştiği, birbirlerine olan inanç ve güvenleriyle büyüdükleri bir yolculuğu ifade eder. ✨ Peki ya sen? Aşk senin için neyi ifade ediyor, hadi gel konuşalım! 💬💖
Konuşmadan anlaşabilmek olabilir, günümüzde göz göze gelip birbirini anlayan birilerine denk gelemiyoruz. Uyum olabilir, el gider Mersin'e bizimki tersine işinden daha evla. Ve huzursuzluk veren birşeyin aşk olmadığına inançlı olmalı insanlar, mutsuzluğu aşk sananlar var. Bağlılık diyeceğim son olarak diğer terimi kullanmak istemiyorum. Aklıma ilk gelenler 🤷♀️
Mutlaka olması gereken şey benim için tutkudur. Aşkın gücünü ve derinliğini ifade eder...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana göre aşk : Sahip çıkmaktır, güzel sevmektir, korumaktır, gözetmektir, hoşgörülü davranmaktır, saygılı olmaktır, anlayışlı olmaktır , sadık olmaktır. Bunlar yoksa aşk olmaz.