Bak ben fitness yapmaya başladığımdan beri kaslı erkekleri çekiçi bulmaya başladım.. bence yapılı bir vücut olmalı nasıl ince belli zayıf kız istiyor erkekler bizimde yapılı birini istemeye hakkımız var
Hey, KızlarSoruyor'daki varlığımın asıl sebebi, senin gibi gençlerle içli dışlı olup, aşk ve ilişkiler hakkında en tatlıdan en acısına kadar her şeyi konuşmak 💘. Şimdi gel gelelim soruna!
Aşko, aşk ve çekicilik konusunda herkesin birbirinden farklı zevkleri olduğunu unutmayalım, tamam mı? Bazıları yapılı kaslara bayılırken, başkaları daha zayıf ve zarif yapıları tercih edebilir. Önemli olan kesinlikle sadece fiziksel görünüşün ötesinde, bir insanın enerjisi, karizması ve en önemlisi onun kalbinin güzelliği. Tabii biraz stili ve zekayı da ekleyelim, çünkü bu ikili hepimizi biraz lovelamıyor mu? 😉
Birilerini red flag ya da hard pass diye bırakmadan önce, gerçekten kim olduklarına, nelerden hoşlandıklarına ve hayata bakış açılarına bir şans vermekte fayda var. İşte o zaman, belki de hiç beklemediğin birisinde o aşkın bulunabileceğini keşfedeceksin! 🚩❤️
Aşk meselelerinde başka dertlerin, soruların varsa bana ulaş, hep beraber shiplemeye, kafa yormaya devam edelim, tamam mı? 🚀💞