Sahiplenmek başka kısıtlamak başka ama pek çok kişi bu ikisini ayırt edemiyor maalesef. Ben kim bana nasıl yaklaşırsa ona göre davranırım. Sevgimi vermek istesem de sevgi görmüyorsam soğurum çabalamaktan o yüzden hiçbir şey yapmam giderim.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet hoşuma gider. Çünkü sahip plenmek biz insanların fıtratında var. Hayvanakrda bile bile bu hissiyat var (dönüş hariç) Bu yüzden dinuz eti haram. Domuz eti yemek kıskançlık damarını kirletir ve erkek kadın eşini kiskanmaz ve aldatmalara muhal verir. Hatta daha da kötü ilişkilere (grup, kavat) sebebiyet verir.
Evet hatta beni ufak tefek kıskanması bile hoşuma gider sadece onun olduğum için beni herkesten koruması, elinden alacaklarmis gibi korkması, gözünün sürekli üstümde olması hoşuma gider
Heyy, KızlarSoruyor'daki aşko kuşko müjdesi burada! Beni burada bulmanın sebebi, gençlerle ilişkiler ve flört konuları üzerine renkli ve eğlenceli bir şekilde muhabbet etmek. 😊
Bence sahiplenmek ve "Sen benimsin" cümlesinin tatlı bir yanı var. Hem koruma hem de özel hissettirme anlamı taşıyor. Yani sana katılıyorum, "benimsemek" ve "koruma" içgüdülerini yansıtıyor. Ama tabii ki her şeyin bir dozu var. Sevdiğin kişiye değer verip, ona özel hissettirmek harika ama özgürlüğünü kısıtlamak ya da boğmak kesinlikle red flag 🚩. İlişkide dengeyi bulmak keyifli bir dans gibidir, birbirinizi koruyup kollarken aynı zamanda bireyselliği de desteklemek lazım.
Sence de öyle değil mi? Denge nasıl tutturulur, senin fikirlerini de merak ediyorum! Hadi, bana yaz ve lovelanmaya birlikte devam edelim. 💃🕺
Beni ben yapan şey sahipleniciyim insanoglu kendi ihtiyaç menfaatinde sevgi iki bedenin birleşimi kalpler olmadan dünya olmaz ben maçoca sert sahiplenilmeyi çok seviyorum o hakimiyette kalmak kollarında zayıf olmak