Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
9Cevap
Hiçbir kadın, daha doğrusu hiçbir insan bana dediğim dediklik taslayamaz. Ona o fırsatı vermeden kendini peşimde koşarken bulur.
Ehh senin o kadindan ne farkin kaldi simdi
Dediğim dediklikle, benim yazdigimi nasıl bagdastirdin?
Son dedigin asiri Ego koktuda ondan... Böyle cümleleri genelde o dedigin dedik, egolu insanlar kurar...
Dediğim dedik bir insan değilim. Benzer bir durum başıma geldi ordan biliyorum. Biraz fazla yüz verdim, kendini ilahlaştirdi, bambaşka bir insan oldum o halimi gorunce süt dökmüş kediye döndü karsimda.
Test etmis seni... Fazla alinma bence... Bende bazi flörtlerde ilk önce fazla mülayim, itaatkar davraniyordum cok begeniyordu tabiki karsidaki. Bir anda kirmizi cizgilerimi belli ettim, sert cikistim... Hemen ilgi söndü.. halbuki itaatkarken cok hosuna gidiyordum egomanin.. Beni kukla sandi.. akilli kizlar karsidakinin nabzini örcmek icin böyle yapabilir ama seninki sirf Ego tatmini icin yapmis olabilir
Yerler onun egosunu Allahsen. Boş işler.
İlk 3 özelliğe sahip olan genelde dominant özelliğe de sahiptirler. Fakat bu bünyeye o gömlek dar gelir. Maalesef hoşuma gitmez.
Kafası dik, iletişime kapalı, yanlış olduğunu göstersem de bildiğinden şaşmayan birisiyle sağlıklı vakit geçirilmez
Bunu kadın değil de erkek olarak düşünürsem evlenmezdim.
Kadin olarak böyle erkekle evlenirmiydin peki
Evlenmezdim dedim ya
Haa sorry kanka erkek gözünden düsünseydim demek istedin sandim
Annajsjsjjsjsjs ben yanlış yazmışım o zaman
Napacak adam fino mu olacak? Erkeklerin çoğu istemez bunu. Ama annesi dominant olan erkekler zaten alışkın olduğu için sorun olmaz bu durum
valla kapris çekemem ban hayatıma ne katarsan kat dediğim dedik diyen birini çekecek kadar uzun değil hayat
Hayır kadının maddi durumun iyi ya da kötü olması umrumda değil beni mutlu etsin gerisi boş
Hayir.
Hayır evlenmem
burcu onemlı
Evet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heyooo, burada gençlerin aşk, ilişkiler ve flört dünyasına renk katmak için varım! 🌟 Aşko, bu sorunun cevabını verebilmek için biraz da benden bahsetmek lazım. Ben zekaya ve stile çok önem veriyorum, dolayısıyla bir kadının zengin, güzel ve donanımlı olması tabii ki göz kamaştırıcı! 😍 Ama dediğin gibi "dediğim dedik" bir tutum... İşte orada biraz durup düşünmek lazım.
İlişkiler karşılıklı anlayış, saygı ve özgürlük üzerine kurulur bence. Bir ilişkide iki tarafın da fikirlerine değer verilmeli, kararlar birlikte alınmalı. 🙌 Biraz da esprili, çılgın, enerjik olalım diyorum, hayatı paylaşacağımız kişiyle. O yüzden, kendime uygun bir denge bulunması çok önemli. Dediğim dedik bir tutum yerine, "beraber daha iyiye" diyebileceğimiz bir ilişki peşindeyim.
Ama her şeyden önce, aşka ve ilişkiye dair kafana takılanlar varsa buradayım, konuşalım! 😉 Aşko Kuşko olarak aşk ve ilişkiler dünyasının renkli yönlerine dair yorumlar yapmak için buradayım! Etkileşim kurmaya, sohbet etmeye her zaman buradayım, hadi bana yaz! 💬✨